Trykk enter for å søke

Øvre Bøkeligate 23, 3256 Larvik

Eksklusiv 4-roms toppleilighet - Panorama utsikt over byen og havet - Totalrenovert - Sentrum - Garasjeplass - 2 balkonger - 4. etg

18.500,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Leonard Nazareno Dones

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
32340/0304-19

Eiendommen
Adresse: Øvre Bøkeligate 23, 3256 LARVIK
Kommune:
Areal: ca. 143 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 3020, Bnr 1332, Andelsnr 14

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et meget sentrumsnært område med gangavstand det meste av by-fasiliteter. Nærhet til butikker, kollektiv transport og turstier.

Kun 2 minutter gange til torget. I sentrum finner du kjøpesenter, kaféer, treningssenter og andre servicetilbud. Amfi Larvik og Nordbyen senter er populære kjøpesentre med et bredt utvalg av butikker og serveringssteder. Farris Bad ligger få minutter unna og tilbyr avslappende Spa avdelinger og flotte fasiliteter. Videre kan Larvik tilby populære restauranter, flotte barer og god utsikt over vannet.

Kort vei til Larvik Golfklubb som er en av Norges flotteste golfbane med 18-hulls bane og fint terreng. Umiddelbar nærhet til Bøkeskogen som med naturskjønne turstier og skiløyper. Følger du Bøkeskogen innover finner du Farris vannet som har gode bademuligheter og flere turstier med utsikt over innsjøen. Beveger du deg litt utenfor Larvik finner man et rikt utvalg av rekreasjonsmuligheter og det er få km til marka som byr på flere turmuligheter sommer som vinter. Vestfold byr for øvrig også på alpinanlegg, golfbaner, ridesentre og treningssentre.

Fra leiligheten er det gode pendlermuligheter med gåavstand til rutebilstasjon og jernbanestasjonen. Togrutene går til Porsgrunn, Skien, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Asker og Oslo. Få km til E18 som tra deg med til flere storbyer. Med bil tar det ca. 24 min til Porsgrunn, ca. 16 min til Sandefjord, ca. 31 min til Tønsberg, ca. 1 time og 30 min til Oslo.

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Sjelden toppleilighet i 4. etg med sentral beliggenhet i Larvik. Ærverdig leilighetsbygg bestående av flere leiligheter. Heis opp til leiligheten og parkering i garasjeanlegg.

Kort fortalt:
- Totalrenovert toppleilighet med 3 soverom
- 2 bad med flislagte gulv og vegger
- Fantastisk panoramautsikt over hele Larvik by. Utsikt mot havet
- Sentrumsnær beliggenhet med gange til alt av fasiliteter
- Balansert ventilasjonsanlegg og gulvvarme på alle rom. Elektrisk gasspeis i stue og kjøkken
- Integrerte høytalere på himling i alle rom. Nyinstallerte downlights
- Parkering i felles garasjeanlegg

Leiligheten inneholder: Entré, hall, stue, kjøkken, spisestue, 3 soverom, 2 bad, vaskerom, 2 balkonger og bod i kjeller. Tilgang til felles takterrasse.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, hall, stue, kjøkken, spisestue, 3 soverom, 2 bad og vaskerom.

Ytre rom:
2 balkonger, bod i kjeller (med hyller) og parkering i felles garasjeanlegg. Tilgang til felles takterasse. Heis opp til leiligheten.

Standard
Leiligheten er totalrenovert og holder gjennomgående høy standard. Alle flater er nye med nytapeserte vegger og parkett gulv. Downlights er byttet til led lys og det er installert integrerte høytalere på alle rom på himling. Gulvvarme i alle rom med vannbåren varme i parkett og elektrisk gulvvarme på bad. Balansert ventilasjonssystem i hele leiligheten. Heis opp til leiligheten.

Hyggelig entré med walk-in closet hvor det er plass til yttertøy og sko.

Lys og fin stue med skråtak. Store vindusflater som slipper inn naturlig lys. Takvinduer med skjerming. Elektrisk gasspeis som styres av fjernkontroll. Direkte utgang til stor balkong med Larviks råeste utsikt. Balkongen har varmelister på begge sider og 2 høytalere montert på vegg. Gode solforhold og plass til hyggelige utemøbler.

Lekker kjøkkeninnredning fra SieMatic. Mosaikk kjøkkenbenk, tapesert vegg med glassfront over benk og god skapplass. Integrerte hvitevarer fra Miele: Platetopp (induksjon), ventilator, stekeovn, kjøleskap, fryseskap, vinskap, kaffemaskin, mikro og varmeskap for tallerkner.
Elektrisk gasspeis som gir godt med varme og hyggelig atmosfære.

Innebygd kott med hyller. Kan brukes som matbod.
Hvit frokostbord med stoler og lysekrone. Direkte utgang til balkong med panoramautsikt.
Egen spisestue med store vinduer med unik utsikt. Spisegruppe og lysekrone.

Bad med fliser på gulv og vegger. Vegghengt wc, badekar og regndusj. Servant med innredet underskap og glasstopp, samt speil med lys.
Bad i gang har fliser på gulv og vegger. Vegghengt wc, dusj og skap. Servant av marmor med innredet underskap.
Elektrisk gulvvarme på begge bad.

Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverom har takvindu med skjerming og høytalere på vegg. Det ene soverommet har 2 garderobeskap og fin grønnfarge på vegg. Det minste rommet kan brukes som barnerom/gjesterom/kontor.

Stor bod i kjeller med hyller og smarte løsninger. Muligheter for å legge sportsutstyr, ski og sykler i boden.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Møbler som står igjen i boligen kan følge med.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vinskap.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, peis/ildsted, ikke-røyk, sentralt, utsikt, rolig, moderne, opplegg for tv, opplegg for internett. TV/Internett opplegg med fiber fra Canal Digital/Telenor. Leietaker oppretter eget abonemment på dette og er ikke inkludert i husleien.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i felles garasjeanlegg for 1 bil.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Gulvvarme i alle gulv. Vannbåren varme under parkett og elektrisk gulvvarme på begge bad. Elektrisk gasspeis i stue og kjøkken. Balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 08.11.2019
Leietid: 08.11.2019 - 07.11.2022

Leieforholdet kan sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse, regnet fra kontraktsstart. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 29.02.2020

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Leonard Nazareno Dones
Mobil: 46988828

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 712

Gårdsnr: 3020

Bruksnr: 1332


Sist endret: 1. november 2019 12:30

Referanse: 32340Månedsleie

18.500,-

Ledig fra

8. nov

Ledig til

7. nov 2022

Type

4-roms

Energimerking

E

BRA

143m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer