Trykk enter for å søke

Gamleveien 91, 1475 Finstadjordet

LØRENSKOG: Helt ny og ubebodd 2-roms i populært område. TV, internett, varme, varmtvann og hvitevarer på kjøkken inkludert. Kort vei til alt man trenger.

11.900,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Jesper Fredson

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
32768/0347-21

Eiendommen
Adresse: Gamleveien 91, 1475 FINSTADJORDET
Kommune: Lørenskog
Areal: ca. 45 kvm. BRA.
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 100, Bnr 781, Snr 84, Boenhet H0302

Beliggenhet
Gamleveien ligger sentralt til i et nyetablert boligområde på Løkenhagen/Finstadjordet på Lørenskog, med kort vei til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv samt umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen! Barnehage og skole kun ca 100-200 meter gangavstand fra leiligheten.

Lørenskog har opplevd en omfattende utvikling de senere årene, med en langsiktig plan om å bygge opp et nytt sentrum på Skårer. Skårerløkka ligger midt i det som betegnes som «nye Lørenskog sentrum», rett ved Triaden kjøpesenter. Skårersletta skal utvikles til å bli en hyggelig sentrumsgate med folkeliv, aktivitet og trivelige møteplasser. Når den nye Skårersletta er ferdig som miljøgate etableres også mange nye sykkel- og gangforbindelser, samtidig som det vil være enkelt å komme seg rundt med kollektivtransport. Beliggenheten er sjelden å finne, og Skårerbyen er et perfekt sted å være - både for de som søker naturopplevelser og det urbane.

Triaden Lørenskog Storsenter ligger få meter fra leiligheten. Det meste av Triaden senteret er revet og skal utvides. Triaden skal utvides med mange butikker og serveringssteder. Prosjektet er igangsatt og Triaden holder åpent under hele ombyggingen. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er til julehandelen 2022. I løpet av perioden vil det være flere delåpninger. Opplevelser skal gå hånd i hånd med shopping når Triaden nå skal bygges ut. Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park og 40 nye butikker er blant nyhetene.

Dagligvarehandelen kan f.eks gjøres på Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro senter, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

En av de unike og viktigste kvalitetene i området er de store parkene som bygges i umiddelbar nærhet til alle leilighetene. I parkene vil du blant annet kunne finne fotballbane, volleyballbane, Tuftepark og skatepark.
Når området står ferdig utbygd vil hvert nabolag ha direkte forbindelse på tvers, fra sitt gårdsrom og ut i frie grøntområder.

Losby gård og området omkring Losby gods er ett populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog. Lørenskog Idrettsforening er stedet for fotballtalentet og Skårerhallen er for håndballtalentet. Vil du bare holde deg i form, er SATS, Condis eller Fresh Fitness der for deg.Adkomst
Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp ligger rett utenfor boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre:
Romslig entre med god plass til å henge av seg yttertøy. Tilknyttet callinganlegg.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Stue:
Åpen stue og kjøkkenløsning med god plass til sittegruppe og spisebord. Store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til solrik sydvestvendt balkong på ca 7,5 kvm. Her er det god plass til utemøbler og grill.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Kjøkken:
Flott kjøkken med tidløs innredning. Godt med skap og benkeplass. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer som følger med: Stekeovn, platetopp, kombiskap og oppvaskmaskin.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Soverom:
Av god størrelse med plass for dobbeltseng. Vindu av god størrelse som slipper inn naturlig lys. Godt med oppbevaringsplass i medfølgende skyvedørsgarderobe.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Bad:
Pent flislagt bad med vannbåren varme. Badet inneholder servant med skuffer, dusjhjørne med innfellbare glassdører, speilskap, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.
Gulv: Fliser. Vegger: Fliser.

Innvendig bod:
Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod på ca 2,5 kvm.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Bod:
Det følger med kjellerbod av god størrelse.

Standard
Leiligheten er helt ny og ubebodd. Her bli man den første til og flytte inn. Alt er helt nytt og ubrukt.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, felles takterrasse, parkett, opplegg for kabel-tv og internett.

Det er ikke lov å røyke inne i leiligheten.

Det er ikke lov med husdyr.

Grunnpakke internett og TV er inkludert i husleien. Ønsker man å oppgradere hastighet eller kanaler betaler man for dette selv.

A-konto fjernvarme 405,- per måned er inkludert i husleien. Avregning skjer en gang per år.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 11 900 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.Som en del av husleien betaler leietaker for a konto oppvarming kr. 202 og varmtvann kr. 203, totalt kr. 405.
Total husleie kr. 11 900.
Utleier vil dokumentere og foreta avregning mot innbetalt a kontobeløp minimum en gang pr år. Differansen mellom faktisk forbruk og avregning betales innen 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2021
Leietid: 01.10.2021 - 30.09.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Jesper Fredson
Mobil: 98040929
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3029

Gårdsnr: 100

Bruksnr: 781

Seksjonsnr: 84


Sist endret: 13. september 2021 14:45

Referanse: 32768Månedsleie

11.900,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2024

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

45m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer