Trykk enter for å søke

Eilert Sundts gate 55, 0355 Oslo

BRISKEBY/FROGNER - Arealeffektive hybel - Meget sentral og attraktiv beliggenhet - Ligger skjermet til mot bakgård - Ledig omgående.

6.900,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Lone Olsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
32900/0633-21

Eiendommen
Adresse: Eilert Sundts gate 55, 0355 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: .
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 55, Leil.nr 1

Beliggenhet
Leilighetene har en attraktiv og sentral beliggenhet med Frogner, Majorstuen med Bogstadveien, Solli Plass, sentrum og Aker Brygge/Tjuvholmen liggende i gangavstand. Det betyr enkel tilgang til alt av shoppingmuligheter, spesialforretninger, kaféer, restauranter, post, bank, skoler og offentlig kommunikasjon. Leilighetene ligger i veletablerte omgivelser omgitt av eksklusive by-villaer, ambassader og blandet bygårdsbebyggelse. I nærhet av leilighetene har man også flere parker og grøntområder som Frognerparken med Frognerbadet, Uranienborgparken, Slottsparken og Stensparken.
Området har dessuten gode velvære- og treningstilbud innendørs med Sats på Bislett, Fresh Fitness i Bogstadveien, Fitness Xpress ved Sporveisgata og Barrys Bootcamp i Parkveien. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. På Bislett Bad kan du ta deg en svømmetur i bassenget eller trene i flott treningssenter. Frogner, Majorstuen med Bogstadveien, Solli Plass, sentrum og Aker Brygge/Tjuvholmen ligger alle i gangavstand. Det betyr enkel tilgang til alt av shoppingmuligheter, spesialforretninger, kaféer, restauranter, post, bank, skoler og offentlig kommunikasjon.
Gode transportmuligheter med trikk nr. 19 fra Rosenborg og 21-bussen fra Uranienborgveien. Det er kun et par minutters gange til Nationaltheatret stasjon som er et av knutepunktene for offentlig kollektivtrafikk i Oslo. Trikkestoppet i Bogstadveien (11 og 19) tar deg rett opp til Majorstuen hvor du finner Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og derfra har du tilgang til alle T-banens linjer, trikk nr. 11, 12 og 19 samt busslinjer nr. 20, 22, 25, 28, 45, 46, 112 og 156. Dessuten tilgang til Flybussen fra Majorstuen og Flytoget fra Nationaltheatret.

Adkomst
Gode kollektiv muligheter med buss, trikk og t-banen.

Beskrivelse
Velkommen til Eilert Sundts gate 55!

En seksjon bestående av to 1-roms hybler med skjermet beliggenhet i høy 1. etasje. Store vinduer som gir inn rikelig med naturlig lys. Boligen er renovert og ombygget i ca. 1997, og består i dag av 2 hybler. Oppussing er foretatt i ca. 2015 med ny parkett, samt maling av vegger og himlinger. Begge hyblene har generøs takhøyde og en svært effektiv planløsning.

Boligen har en svært attraktiv beliggenhet i enveiskjørte Eilert Sundts gate mellom Uranienborg og Majorstuen. Herfra kan man nyte alle bylivets fasiliteter og populære Bogstadveien er nærmeste nabo. Godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet og kort gangavstand bl.a. til Oslo Met.

Denne hybelene inneholder stue med plass til sofa og spisegruppe, hyggelig kjøkkenkrok, hems med garderoberom/oppbevaring under. Eget bad utenfor leiligheten med adkomst via felles gang.


INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?
Send en e-post via finn annonsen med litt informasjon om deg/dere som er interessert, samt eventuelle spørsmål, så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk telefonnummer.

Eiendommens rom
Indre rom:
Hems med garderobeløsning/oppbevaring under. Eget bad utenfor leiligheten med adkomst via felles gang.Ytre rom:
Disponerer bod.


Standard
Gjennomgående god standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, ikke-røyk, sentralt, rolig, moderne, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 6 900 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.11.2021
Leietid: 01.11.2021 - 31.10.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Casper Scheel Aas
Tlf.: 98 44 48 94

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 55

Leilighetsnr: 1


Sist endret: 17. oktober 2021 12:20

Referanse: 32900Månedsleie

6.900,-

Ledig fra

1. nov

Ledig til

31. okt 2024

Type

1-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer