Trykk enter for å søke

Kristiansands gate 11 A, 0463 Oslo

SAGENE: Flott 3-roms sentralt på Sagene. Kort vei til offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikker. Hvitervarer følger med.

14.900,- per måned

Inkluderer Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Jesper Fredson

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
32975/0395-21

Eiendommen
Adresse: Kristiansands gate 11 A, 0463 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 60 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 221, Bnr 114, Snr 23, Boenhet H0401

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt, veletablert og attraktivt boområde på Sagene i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra leiligheten er det gangavstand til en rekke trendy kafeer, spisesteder og kjøpesenter.

Det er ca. 8 minutters gange til Voldsløkka med friområde bestående av kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier m.m. Flotte rekreasjons- og friluftsområder som Bjølsenparken, Myraløkka og Torshovparken ligger også like i nærheten. Videre er det gangavstand til St Hanshaugen og Grünerløkka med shoppingmuligheter, gode spisesteder og uteliv.

En liten rusletur unna ligger Akerselva, hvor man kan gå langs elven til Maridalsvannet og Nordmarka via Nydalen, eller følge elven ned til sentrum. Av treningstilbud finner du bl.a. Sats, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop, Rema 1000 og Joker. I nærområdet finnes kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet og Sagene Lunsjbar for å nevne noe. I tillegg er det skjønnhetssalonger, frisør, treningssenter og små, hyggelige butikker med både mote, interiør og blomster. Det er også kort vei til Storo Storsenter.

Fra eiendommen er det gangavstand til Sagene barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er kort vei til flere utdanningsinstitusjoner som f. eks. Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, OsloMet - storbyuniversitetet, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen

Adkomst
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Nærmeste bussholdeplass er Sagene som ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til både T-banestasjon og togstasjon. Med bil fra Sagene tar det ca. 4 min til Majorstuen, 4 min til Storo, 6 min til Nydalen, 8 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

Beskrivelse
SAGENE: Flott 3-roms sentralt på Sagene. Kort vei til offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikker. Hvitervarer på kjøkken følger med.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre:
Rosmlig entre med god plass til å henge av seg yttertøy. Tilknyttet callinganlegg.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Stue:
Stue av god størrelse med plass til sittegruppe og spisebord. Sore vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til koselig balkong med plass til utemøbler.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Kjøkken:
Separat kjøkken som har god med skap og benkeplass. Plass til mindre spisebord. Følgende hvitevarer følger med: Komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.
Gulv: Parkett. Vegger: Fliser og malt.

Soverom 1:
Har god plass for dobbeltseng. God størrelse på vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. Oppbevaring i innebygget garderobeskap.
Gulv: Laminat. Vegger: Malt.

Soverom 2:
Har plass til seng av god størrelse. Det finnes plass for mindre garderobeskap eller kommode. Godt med naturlig lys fra vinduer.
Gulv: Parkett. Vegger: Malt.

Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder: Servant med skuffer, speilskap med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Opplegg med vaskemaskin.
Gulv: Fliser. Vegger: Fliser.

Boder:
Følger med en bod i kjeller og en på loft.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv og internett.

Det er ikke lov å røyke inne i leiligheten.

Grunnpakke internett og TV er inkludert i huslein så lenge sameiet har en avtale om at dette dekkes av felleskostnaderne. Blir det endringer underveis må man selv tegne abonnement for TV og/eller internett.

Vaskeri i kjeller med gode tørkemuligheter.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 14 900 pr. måned. Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.11.2021
Leietid: 01.11.2021 - 31.10.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Jesper Fredson
Mobil: 98040929

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 221

Bruksnr: 114

Seksjonsnr: 23


Sist endret: 18. oktober 2021 16:05

Referanse: 32975Månedsleie

14.900,-

Ledig fra

1. nov

Ledig til

31. okt 2024

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

60m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer