Trykk enter for å søke

Margarethas vei 1, 1473 Lørenskog

Rolvsrud Park/Lørenskog - pen 1 (2) roms leilighet - balkong - hvitevarer

10.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
32991/0495-21

Eiendommen
Adresse: Margarethas vei 1, 1473 LØRENSKOG
Kommune: Lørenskog
Areal: ca. 39 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 102, Bnr 432, Snr 45, Boenhet H0402

Beliggenhet
Margarethas vei 1 ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Rolvsrud/Skårer i Lørenskog kommune. Området er ettertraktet og populært og leiligheten vender inn mot Rolvsrud park. Her er det nærhet til alt man trenger i hverdagen som skoler og barnehage, bussforbindelser, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her ligger alt iumiddelbar nærhet, noe som gjør det til et attraktivt område å bo i.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi som ligger 400 m fra leiligheten eller Rema 1000 på Skårer eller Metrosenteret som ligger rett i nærheten. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort gange til Metrosenteret, Triaden og Lørenskog Storsenter med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Her finner du alt fra bowling, kino, bibliotek, vinmonopol, Strømmen Storsenter ligger 5 minutter unna og fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Strømmen Storsenter ble i tillegg kåret til Årets Kjøpesenter i Norge i 2015 og Årets Romeriksbedrift. En kort kjøretur unna ligger også Lillestrøm sentrum som kan by på en rekke spennende spisesteder og et variert
utvalg av butikker.

For den aktivitetslystne er det et aktivt idrettsmiljø både på Lørenskog og i området. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Leiligheten har også nærhet til flotte natur- og friluftsområder med skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er kun 5-6 min gange til Langevann med fine turområder og badeplasser, samt nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Losby Gods og golfbane ligger en liten kjøretur unna og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Golfanlegget har bl.a. 9 og 18-hulls golfbane. Her kan du også møte ulike husdyr på nært hold. Videre ligger Nebbursvollen friluftsbad en kort kjøretur unna til Lillestrøm og er et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk, gratis parkering m.m.

Adkomst
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Lørenskog sentrum og ligger ca. 5 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

Beskrivelse
Lys og arealeffektiv 1-roms leilighet i fjerde etasje, med sentral beliggenhet ved Lørenskog sentrum. Kort veis gange til god offentlig
kommunikasjon og innholdsrike kjøpesentre. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong med fint utsyn.

Leiligheten leies ut omgående for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, kjøkken, sovealkove, stue med utgang til balkong.

Ytre rom:
Bod på balkong og i samme etasje.

Standard
Entré:
Adkomst enten via trapper eller heis fra både gateplan og garasjekjeller. Entréen har plass til ytterbekledning og skoskap følger med. Garderobeplass finnes på soverommet. Hele leiligheten har lysmaltemalte overflater og fremstår med god standard og lite bruksslitasje.

Kjøkken:
Moderne kjøkken i åpen løsning med hvitevarer. Spisegruppe passer fint inn mellom kjøkken og stue.

Stue:
Stuen har parkett på gulv, lysmalte vegger og utgang til en koselig, solrik balkong. Stuen har også store vindusflater mot balkongen som gir fine lysforhold til rommet.

Sovelkove:
Smart, lukket alkoveløsning med garderobeskap og plass til seng. Skyveglass øverst på veggen mot stuen gjør at frisk luft slipper inn i rommet.

Baderom
Delikat bad med moderne flisvalg, termostatstyrt gulvvarme, vegghengt toalett, dusjkabinett, servant med underskap og spei, og vaskemaskin.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 10 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 11.10.2021
Leietid: 11.10.2021 - 10.10.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3029

Gårdsnr: 102

Bruksnr: 432

Seksjonsnr: 45


Sist endret: 12. oktober 2021 14:20

Referanse: 32991Månedsleie

10.000,-

Ledig fra

11. okt

Ledig til

10. okt 2024

Type

1-roms

Energimerking

D

BRA

39m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer