Trykk enter for å søke

Phønix gate 1 B, 1606 Fredrikstad

Sentrum - Meget pen 2-roms på Nygaard brygge. Parkering, hvitevarer, tv-og internett-pakke, a-konto varme inkl. Gangavstand til alle fasiliteter.

13.000,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Ine Marie Eriksen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
33282/0305-21

Eiendommen
Adresse: Phønix gate 1 B, 1606 FREDRIKSTAD
Kommune: Fredrikstad
Areal: ca. 50 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 300, Bnr 1303, Snr 17, Leil.nr A404, Boenhet H0402

Beliggenhet
Boligen ligger i et av byens beste områder, like ved bykjernen og med Vesterelven, biblioteket og kirkeparken som nærmeste nabo.
Fra Nygaard brygge er det kort gangavstand til bryggepromenaden, butikker og restauranter. Togstasjon og buss-stopp ligger også like ved.
Bare noen 100 meter oppover langs elven går fergen over til Gamlebyen og det er mulig å ta fergen videre til sentrum, Kråkerøy og Gressvik.
Kråkerøy ligger like ovenfor Nygaard brygge, på den andre siden av elven og over den nærmeste broen går man dit på 5-10 minutter. På Kråkerøy er det treningssenter, dagligvarebutikker, legesenter, Høyskole, fine turområder og flere badeplasser.

Adkomst
Se kart på annonsens side på finn.no, eventuelt søk adressen opp på googlemaps eller lignende. Leiligheten ligger i bygget nærmest biblioteket med hovedinngangen på den sydlige siden.

Beskrivelse
Pen og modernisert leilighet i et etablert og voksent sameie.

Nygaard brygge sto ferdig rundt 2005 og bygget har moderne fasiliteter som innvendig parkeringsanlegg, heis og vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg.
Leiligheten ligger i 4. etasje og har etter 2017 blitt oppgradert med ny eikeparkett på gulvene i stue og soverom, veggene er slette og malt i moderne nøytrale toner. Det er også byttet innredning på kjøkken og på bad.
Leiligheten har vinduer og balkong mot vest og vender inn mot sameiets felles atrium og uteområde. Leiligheten har en romslig balkong med fin utsikt til elven.Husleien inkluderer:
- Kommunalte avgifter og eiendomsskatt
- Tv- og internett pakke fra Telenor, dette inngår som en felles avtale for sameiet. Ønsker leietaker noe ekstra utover det som ligger i felles pakken må leietaker dekke kostanden for dette selv.
- Vaktmestertjeneste og trappevask
- 1 stk parkeringsplass i garasjeanlegget i 1. etasje. Det vil bli lagt opp infrastruktur for El-bil lader i garasjeanlegget våren 2022 og det vil etter det være mulighet for å montere El-bil lader etter nærmere avtale med utleier, konferer megler for mer informasjon.

Inkludert i husleien betaler leietaker et forskudd på kr 420 for forbruk varmtvann -og fjernvarme. Kostnader for varme og varmtvann betales a-konto og avregnes mot faktisk forbruk og kostnader minst en gang pr. år. Kostnader for fjernvarme påvirkes av strømprisene og leietaker gjøres oppmerksom på at det med dagens strømpriser vil være sannsynlig at det vil bli etterfakturert etter avregning.

Utleier ønsker ikke dyr og ikke røyk.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken kombinert stue, soverom, bad og bod.

Ytre rom:
Balkong og parkeringsplass.

Standard
Leiligheten er pusset opp 2017/2018 og har en pen lys eikeparkett på gulvene i gang, stue/kjøkken og soverom. Veggene i oppholdsrommene er slette og malt i lyse nøytrale farger.

Kjøkkenet har profilerte fronter, godt med benk -og overskap og frittstående hvitevarer som er inkludert. Kjøkkenet har også en praktisk øy for ekstra oppbevaring, benkeplass og spiseplass.

Badet har nøytrale hvite fliser på gulv og vegger. Dusjarmatur og servantinnredning er oppgradert og fornyet etter 2017.

Det er vannbåren varme fra fjernvarme anlegg i alle gulv.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, ikke-røyk, sentralt, utsikt, rolig, moderne, parkett, livsløpsstandard, vaktmester/vektertjeneste, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje på anvist plass.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 13 000 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.Som en del av husleien betaler leietaker for a konto oppvarming kr. 420.
Total husleie kr. 13 000.
Utleier vil dokumentere og foreta avregning mot innbetalt a kontobeløp minimum en gang pr år. Differansen mellom faktisk forbruk og avregning betales innen 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 21.01.2022
Leietid: 21.01.2022 - 20.01.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Ine Marie Eriksen
Mobil: 48108478

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3004

Gårdsnr: 300

Bruksnr: 1303

Seksjonsnr: 17


Sist endret: 13. januar 2022 00:10

Referanse: 33282Månedsleie

13.000,-

Ledig fra

21. jan

Ledig til

20. jan 2025

Type

2-roms

Energimerking

D

BRA

50m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer