Trykk enter for å søke

Lambertseterveien 35, 1150 Oslo

LAMBERTSETER - Lekker leilighet i 9. etg med standard fra 2021 - Varmtvann, fyring og internett inkl. - Ledig fra 1. juni

12.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann og grunnpakke internett er inkludert i leien.
Fasiliteter

Bredbånd, Heis, UmøblertKontaktperson
Katrine Silkoset

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
33970/0197-22

Eiendommen
Adresse: Lambertseterveien 35, 1150 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 25 kvm. BRA.
Etasje: 9
Matrikkel: Gnr 159, Bnr 184, Andelsnr 72, Leil.nr H0903, Boenhet H0903

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Lambertseter i bydel Nordstrand. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med T-bane og buss med hyppige avganger. T-banen bruker ca. 18 min til sentrum. Ca. 10 min til Oslo sentrum med bil. Kun et steinkast unna finnes Lambertseter Senter med ca. 70 butikker og et bredt utvalg av servicetilbud som bl.a. Symra Kino,
Vinmonopol, Clas Olsson, H&M, sportsbutikk, Meny, diverse klesbutikker, interiørbutikker, caféer, bibliotek, post, bank, apotek, m.m. Det er også Sats, Narvesen rett utenfor blokken.

Kort vei til Lambertseter bad, treningssentre, løpebaner, m.m. Lambertseter innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med turstier og lysløyper i området rundt Bergkrystallen. Kort vei til Østensjøvannet med fuglereservat, flotte rekreasjons- og turmuligheter i Østmarka med et mangfoldig løypenett, sommer som vinter.

Skoler med alle klassetrinn i umiddelbar nærhet, også videregående skole på Karlsrud som dette området sogner til. Både offentlige og private barnehager i området. Godt etablerte idretts- og fritidsklubber på Karlsrud og Lambertseter, med en rekke forskjellige fritidstilbud for barn i alle aldre

Adkomst
Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

Beskrivelse
Velkommen til Lambertseterveien 35!

Moderne og tiltalende 1-roms med separat alkove med dør og vindu beliggende i et populært og sentralt område. Leiligheten har gjennomgående, meget god standard fra 2021. Her får du en totalrenovert leilighet hvor alt er oppusset til dagens moderne standard. Planløsningen er effektiv og romfølelsen oppleves svært god.

Bod i samme etasje.

Varmtvann, fyring og internett er inkludert i husleien.

**********************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

**********************************

Eiendommens rom
Indre rom:
Leiligheten inneholder entré, baderom, alkove og åpen stue/kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Bod

Standard
Entré: Leiligheten har adkomst via felles heis. Entréen er innbydende, og i likhet med leiligheten for øvrig er den holdt i lyse, tidsriktige farger med ny laminat på gulvet som går igjen i øvrige rom. Entréen har plass til å sette fra seg klær og sko, samt er det installert dørcalling.

Stue/Kjøkken: Leiligheten har en romslig stue i moderne stil, med laminat på gulvet og malte overflater i en tidsrikt nydelig, dus blågrønntone. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir gode rammer for det sosiale og hverdagslige. Rommet får masse naturlig lys via store vindusflater. Det er ellers plass til et lite spisestuemøblement og sofa med tilhørende møblement. Takhøyde på 2,47m.

Leiligheten har et kjøkken som er oppført i 2021. Kjøkkeninnredningen er delikat, med grå glatte fronter i høyglanset utførelse og svart benkeplate i laminat med planlimt kum i granitt. Videre har kjøkkenet integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin, kullfilter ventilator og kjøl/frys. Automatisk vannstopper er montert. Innredningen og kjøleskap er fra IKEA.

Bad: Delikat flislagt bad fra 2021 med keramikkfliser med betonglook og svarte detaljer. Badet har gulvvarme, eksklusive detaljer som innfelte hyller ved toalett. Dusj med innfellbare dører i herdet glass, servant, veggfestet klosett med innebygget sisterne og opplegg for vaskemaskin.

Alkove: Sovealkoven er malt i den populære fargen kalkgrå. Alkoven er separert fra stue/kjøkken med dør. Det er en dobbeltseng på 120 cm som medfølger, og et garderobeskap. Rommet har et vindu som kan åpnes og slipper inn godt med lys.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, tilgang fellesvaskeri, sentralt, utsikt, rolig, ingen gjenboere, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 12 500 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann og grunnpakke internett er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2022
Leietid: 01.06.2022 - 31.05.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Katrine Silkoset
Mobil: 40054819

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 159

Bruksnr: 184


Sist endret: 22. april 2022 12:50

Referanse: 33970Månedsleie

12.500,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2025

Type

1-roms

Energimerking

F

BRA

25m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer