Trykk enter for å søke

Carl Kjelsens vei 79, 0880 Oslo

KORSVOLL: Flott enebolig med 3 soverom, hage og privat takterrasse. Attraktiv og sentral beliggenhet. TA KONTAKT FOR VISNING!

34.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Madelen Hansen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
34064/0166-22

Eiendommen
Adresse: Carl Kjelsens vei 79, 0880 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordre Aker
Areal: .
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 58, Bnr 213, Boenhet H0101

Beliggenhet
Korsvoll er et sentrakt og attraktivt boområde med nærhet til marka og kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter samt et bredt kollektivtilbud.

Følger du Maridalsveien en god kilometer sydover befinner du deg straks i Nydalen, og her finner du blant annet er en rekke restauranter og kaféer. Torgbygget over T-banen er bydelens nærsenter og inneholder blant annet COOP Mega og ett av Vinmonopolets utsalg, samt apotek, spisesteder og tjenestetilbud. Er du til fots, kan du benytte deg av en liten snarvei via trappen bak Get-bygget som går rett ned til Nydalen. Større shoppingmuligheter finner du på Storo Storsenter som nneholder hele 130 forretninger og spisesteder - kun få minutters gange unna.
De mindre handleturene etter dagligvarer kan du gjerne utføre ved Tåsen Nærsenter eller på nærbutikken COOP EXTRA Korsvoll gode 500 meter opp Maridalsveien.

Beliggenheten er spesielt gunstig for deg som er aktiv og verdsetter nærheten til store markaområder. Både Lillomarka, Maridalen og Nordmarka inviterer til fysiske utfoldelser enten du er til fots, på sykkel eller vil spenne skiene fast.
Akerselva passerer like øst for Korsvoll på sin vei ned til fjorden og har en fin turvei på siden som også egner seg godt til en sykkel- eller løpetur. Følger du elva oppover er du snart på Frysja som er kjent for sitt rene vann og har gode bademuligheter.

På Korsvoll får du nærhet til et svært bredt kollektivtilbud; både buss, trikk, tog og T-bane er tilgjengelig i nærområdet. Planlegger du en lengre reise, er det også praktisk at Flybussen har hyppige avganger fra Bergrådveien på vei til Gardermoen.
T-banestasjonen i Nydalen er stopp for Ringen som tar deg til Jernbanetorget på 11 minutter, til Majorstua på 9 minutter og i tillegg helt opp til de flotte turområdene ved Sognsvann. Du kan også ta T-banen fra Tåsen eller Østhorn der linje 3 går videre nordover til Sognsvann og sydover til Majorstuen på 8 minutter.
Med bil tar du deg meget enkelt ned til Ring 3 ved avkjøringen til Nydalen, deretter enkelt videre båd øst- og vestover.


Adkomst
Buss nr. 54, 25 og 51 stopper alle i nærheten av boligen. Alternativt trikk fra Kjelsås og T-bane fra Østhorn eller Nydalen. Nærmeste bussholdeplass er "Skibakken", og ligger ca. 5 min gange fra boligen.
Med bil kjører du opp Maridalsveien, deretter svinger du til venstre inn på Carl Kjelsens vei. Carl kjelsens vei 79 ligger inn første stikkvei til venstre etter avkjøringen.

Beskrivelse
Eneboligen i Carl Kjelsens vei 79 inneholder en god romløsning over totalt tre plan. Romløsningen inkluderer innredet kjeller, entré, to stuer, kjøkken, tre soverom og to bad, mens både hagen, takterrassen og balkongen gir deg boltreplass utendørs i sommerhalvåret.

På Korsvoll vil du bo i et ettertraktet og familievennlig boligområde med nærhet til marka samtidig som de fleste fasiliteter er lett tilgjengelig i hverdagen, sentrumskjernen inkludert. Her eksisterer et godt nærmiljø og flere dyktige idrettslag. Den enkle tilgangen til markaområdene gjør terskelen lav for å benytte de fine friluftsområdene året rundt.

Kort fortalt:
- Huset leies ut for 1 år.
- Familievennlig enebolig over tre plan på Korsvoll.
- Nærhet til barnehage og skoler på alle trinn.
- God romløsning med tre soverom og to bad.
- Egen hage, privat takterrasse og balkong.
- Enkel adkomst via Ring 3.
- Kollektivtransport i umiddelbar nærhet.
- Enkel tilgang til Nordmarka, Lillomarka og Maridalen.

Ta kontakt for visning!

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken, to stuer, tre soverom, to bad og innredet kjeller.

Ytre rom:
Privat takterasse og hage.

Standard
Entré
Innbydende og lys entré med garderobeløsning. God plass til klær og sko.

Bad 1. etg.
Fra entréen er det inngang til bad med toalett, dusjhjørne og servant med underskap.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkenet har godt med skap og benkplass. Integrerte hvitevarene følger med. Stuen i 1. etg. er inndelt i to områder. Ett område med plass til sofa og tilhørende møblement og et område foran kjøkkenet med god plass til stor spisestue. Her kan du lage mat samtidig som du er sosial med familie og gjester. Fra kjøkkenet har du utgang til en markterrasse og privat hage.

Stue 2. etg.
Fra kjøkken- og stueområdet i 1.etg., går det en virveltrapp opp til boligens 2. etg. Stuen har store vindusflater med flott utsikt over gjøntarealer og byen. Det er god plass til møblering. Det blir installert en peisovn som vil gi godt med varme og skaper en hyggelig atmosfære. Fra stuen i 2.etg. er det tilgang til trappen som leder opp til boligens private takterrasse.

Hovedsoverom
Soverommet er av god størrelse med plass til både seng og garderobeskap. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i rommet. Det er i tillegg direkte utgang til balkong fra soverommet, hvor det er god plass til utemøbler.

2 stk. barnerom
Rommene har plass til både seng og garderobeskap. I dag er det en åpning i veggen som gir barna mulighet til å enkelt komme seg fra det ene rommet til det andre.

Bad 2. etg.
Delikat og lekkert bad med vegghent toalett, badekar, servant med underskap og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin i skapet på badet. Vaskemaskinen og tørketrommel er i dag plasser i teknisk rom i kjelleren, så her velger du som leietaker hva som passer best.

Takterrassen
Fra hagen og stuen i 2.etg. er det tilgang til trappen som leder opp til den private takterrassen. Trappen er utendørs og er plassert på siden av huset. På terrassen har du flere møbleringsmuligheter hvor du kan lage ulike soner med spisebord, lounge-området eller solsenger. Fantastisk solforhold med sol hele dagen, så her kan late sommerdager nytes.

Kjeller
Kjelleren er et åpent rom på ca. 27 kvm. og brukes i dag som lekerom/gjesterom.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, tilgang til privat takterrasse, peis/ildsted, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og en varmepumpe som er plassert i virveltrappen, mellom 1. og 2. etasje. Det vil også bli installert en peisovn i 2.etasje.
Det er varmekabler i kjelleren, på begge bad og kjøkken/stue i 1. etasje.


Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 34 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2022
Leietid: 01.08.2022 - 01.08.2023

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av Åse Ørjasæter og Sondre Bjørkheim

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Madelen Hansen
Tlf.: 90701159

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 58

Bruksnr: 213


Sist endret: 12. mai 2022 14:15

Referanse: 34064Månedsleie

34.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

1. aug 2023

Type

Enebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer