Trykk enter for å søke

Otto Blehrs vei 50 A, 1397 Nesøya

NESØYA: Flott enebolig med fire soverom og 360 graders utsikt og gode solforhold. Egen båtplass. TA KONTAKT FOR VISNING!

30.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Madelen Hansen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
34092/0177-22

Eiendommen
Adresse: Otto Blehrs vei 50 A, 1397 NESØYA
Kommune: Asker
Areal: .
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 40, Bnr 459

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt villaområde på Nesøya med kort vei til Nesøya skole, barnehage og nærbutikk. Det medføler 1 stk. båtplass til boligen.

Flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter med flere badestrender i nærheten. Midt på øya finner man det vernede naturreservatet med Nesøytjernet. Utenfor Nesøya ligger idylliske Brønnøya med flotte turområder. Her er det kabelferge på sommerstid og gangbro om vinteren. På fastlandet er det kort vei til Vestmarka med
fine tur- og skiområder.

Flere barnehager og barneskole (1-7 klasse), kun 200 meter fra eiendommen. Nesøya sogner til Landøya Ungdomsskole (8-10 klasse) og dit går det skolebuss.

Nesøya er et attraktivt område for både barn og voksne, og har et aktivt idrettsmiljø. Det finnes også egen idrettsforening, Nesøya IL, som organiserer fotball, håndball, tennis, ishockey samt friidrett. Nesøya har flott idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebane, skateboardrampe og tennisanlegg.

Den daglige handelen kan man gjøre på Kiwi som befinner seg i nærheten av boligen. For større utvalg er Coop Extra på Slependen Senter et alternativ. Her finner man både apotek, dagligvarebutikk, sportsbutikk og elektronikk butikker. Sandvika Storsenter, er kun en kort kjøretur unna. Her finnes alt innen servicetilbud,
restauranter og treningssenter. Asker Sentrum ligger ca.10 min. biltur unna. Her ligger også Trekanten Senter med sine 75 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og det er ekspressbuss i rushtrafikken. Nærmeste holdeplass er kun 3 minutt gangavstand fra boligen. På hverdagene går det direkte ekspress buss fra Nesøya til Oslo Bussterminal morgen og ettermiddag. Denne bruker ca. 30 min.

Adkomst
Enkel adkomst. Fra E-18 Oslo, avkjøring Slependen/ Billingstad, skiltet mot Nesøya. Følg veien til du får Kiwi på din venstre side og ta da inn til venstre i Otto Blehrs vei. Fortsett til du får boligen på din høyre side. Det vil bli skiltet med visningsskilter ved visning.


Beskrivelse
Otto Blehrs vei 50 A er en innholdsrik enebolig over tre plan. Beliggenheten er utmerket, nær sjøen og Nesøya barneskole. Boligen ligger på en solrik tomt med 360 graders utsikt og like nedenfor tomten er det 200 m til privat andelsbrygge og båtplass i Halsbukta.

Kort fortalt:
- Huset leies ut for 1 år.
- Familievennlig enebolig over tre plan på Nesøya.
- Privat beliggenhet på høyde med 360 graders utsikt og gode solforhold.
- 200 m til privat andelsbrygge og båtplass i Halsbukta.
- Privat adkomstvei med varmekabler i oppkjørsel frem til inngangsdør.
- Nærhet til barnehage og skoler på alle trinn.
- God romløsning med fire soverom og to bad + wc.
- 3 stk. biloppstillingsplasser.
- Enkel adkomst via E-18.
- Kollektivtransport i umiddelbar nærhet.

Ta kontakt for visning!

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, separat kjøkken med tilgang til garderobe og eget kjølerom, spisestue, stue med inngang til bibliotek, vaskerom, wc, innredet kjeller, fire soverom, to bad og loftstue med tilgang til bod.

Ytre rom:
Hage

Standard
Entré
Innbydende og lys entré med inngang til wc og innvendig bod hvor det er god plass til klær og sko. Fra utsiden har boligen egen inngang til vaskerommet, som igjen leder inn til kjøkkenet.

WC 1. etg.
Fra entréen er det inngang til bad med toalett og servant.

Kjøkken
Separat kjøkken med god plass til spisebord. Her kan du lage mat samtidig som du er sosial med familie og gjester. Kjøkkenet er et design kjøkken i ask med keramikk benkeplate, og har godt med skap og benkplass. Det er satt inn en ekstra stor SMEG komfyr med gass i rustfritt stål. Helt perfekt for de som elsker å lage mat. Hvitevarene på kjøkkenet følger med. I tillegg har man tilgang til eget kjølerom via innvendig bod/garderobe.


Stue 1. etg.
Stuen i 1. etg. er inndelt i to områder. Ett område med plass til sofa og tilhørende møblement og et område foran kjøkkenet med god plass til stor spisestue. I 1. etg. generelt er det store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Innerst i stuen er det en peis som skaper en hyggelig atmosfære. Det er totalt tre peiser i 1. etg.
Fra både stuen og spisestuen har du utgang til markterrasse og privat hage. På tomta er det lagt opp til flere hyggelige uteplasser hvor solen kan nytes hele dagen.

Bibliotek
Via stuen i 1. etg. er det et rom som familien i dag bruker som tv-stue. I plantegningen er rommet beskrevet som bibliotek. Rommet kan også brukes som hjemmekontor, gjesterom eller soverom.

Hovedsoverom
Soverommet er av god størrelse med plass til både seng og garderobeskap. Soverommet har tilgang til eget bad med dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Det er i tillegg direkte utgang til balkong fra soverommet, hvor det er plass til en hyggelig sittegruppe.

3 stk. soverom
Rommene har plass til både seng, garderobeskap og skrivebord. Rommene varierer i størrelse og egner seg fint som barnerom, gjesterom eller kontor.

Loftstue
Praktisk hjemmekontorløsning og godt med oppbevaring.
Inngang til innvendig bod fra loftstuen.

Bad 2. etg.
Delikat og lekkert bad med vegghent toalett, badekar, servant med underskap og speil på vegg. Vaskemaskinen og tørketrommel er i dag plasser i eget vaskerom rett ved hovedinngangen.

Kjeller
Inneholder teknisk rom og noe lagringsplass.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: komfyr.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har båtplass, balkong, hage, peis/ildsted, ikke-røyk, utsikt, barnevennlig, rolig, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass. Leietaker får tilgang til 3 stk. oppstillingsplasser utendørs.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet, vannbåren gulvvarme, varmepumpe og peis.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 30 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2022
Leietid: 15.08.2022 - 14.08.2023

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av Nina Granerød og Frode Grønvold.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Madelen Hansen
Tlf.: 90701159

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3025

Gårdsnr: 40

Bruksnr: 459


Sist endret: 22. juni 2022 11:00

Referanse: 34092Månedsleie

30.000,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

14. aug 2023

Type

Enebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer