Trykk enter for å søke

Astrids vei 19, 1473 Lørenskog

LØRENSKOG: Lekker 4-roms med balkong - 2 bad -garsjeplass. Nybygg fra 2019. Inkl. hvitevarer, kabel-tv, bredbånd, v-vann og fyring. Ledig omgående.

20.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Julie Mariampillai

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
34219/0204-22

Eiendommen
Adresse: Astrids vei 19, 1473 LØRENSKOG
Kommune: Lørenskog
Areal: ca. 92 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 108, Bnr 516, Snr 115, Leil.nr H0503, Boenhet H0503

Beliggenhet
Velkommen til Astrids vei 19!

Bebyggelsen i Lørenskog sentrum vest innebærer en tydeliggjøring av sentrumsstrukturen i Lørenskog, og byr på et urbant og spennende bomiljø

Leiligheten har en svært sentral beliggenhet på Lørenskog i et barnevennlig og rolig nabolag. Kort gange til dagligvare, skole, barnehager og offentligkommunikasjon. Dagligvarehandelen kan gjøres på søndagsåpne Joker, Kiwi, Bunnpris og Coop Extra.
Nærområdet er preget av trivelige gangstier, grøntområder, lekeplasser, spisesteder og servicetilbud m.m. Retter over veien finner du Metro senter og Lørenskog Hus. Sistnevnte er kommunens samlingspunkt for kultur og helse, og innehar bl.a et bibliotek, kino, helsestasjon, teater og flere serveringssteder. Gangavstand til Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert. Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. I tillegg skal vi bygge en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Det er i tillegg kort avstand til Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud.

Med beliggenhet i Lørenskog, kombinerer man både et aktivt og urbant liv. Nærheten til sentrum - og samtidig rett ved Østmarka med utallige turmuligheter.
Gode tur og rekreasjonsmuligheter på Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold, Losby Goflbane og Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, med lysløyper og nypreppede skiløyper om vinteren.


Adkomst
Enkel adkomst med buss. Fra leiligheten er det kun 2 minutters gange til Lørenskog bussterminal.

Buss
110: Oslo bussterminal - Lillestrøm
120: Grorud T - Gullhaug-Tømte
310: Lillestrøm - Vallerudtoppen

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, 2 bad og 3 romslige soverom.

Ytre rom:
Balkong, bod i kjeller og garasjeplass.

Standard
Entre:
Lys og trivelig entre med god plass til oppheng av klær og sko. Tilknyttet callinganlegg med videofunksjon. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet har en tidløs og moderne innredning med lyse fronter og hvitevarer (platetopp med stekeovn og oppvaskmaskin).Gulv: Laminat. Vegg: Malt.

Stue:
Svært romslig stue med gode møbleringsmuligheter. God plass til spisegruppe og møbler. Fra stuen er det utgang til stor balkong med god plass til utemøblement og grill. Gulv: Laminat. Vegg: Malt.

Bad 1:
Pent flislagt bad med gulvvarme. Baderommet er av god størrelse og er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning: Downlights.

Bad 2:
Pent flislagt bad med gulvvarme. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdører. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning: Downlights.

Soverom 1:
Hovedsoverommet fremstår som svært romslig. Her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Garderobeskap medfølger. Inngang til walk-in closet/ bod. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Soverom 2:
Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord, Garderobeskap medfølger. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Soverom 3:
Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord, Garderobeskap medfølger. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Bod:
Bod i kjeller medfølger


Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Garasjeplass med direkte heisadkomst medfølger.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 20 500 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 27.06.2022
Leietid: 27.06.2022 - 26.06.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Julie Mariampillai
Mobil: 97737836

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3029

Gårdsnr: 108

Bruksnr: 516

Seksjonsnr: 115


Sist endret: 21. juni 2022 16:20

Referanse: 34219Månedsleie

20.500,-

Ledig fra

27. jun

Ledig til

26. jun 2025

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

92m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer