Trykk enter for å søke

Waldemars hage 6, 0175 Oslo

ALEXANDER KIELLANDS PLASS / WALDEMAR HAGE: Lekker 3-roms med privat takterrasse på hele 27 kvm, balkong og garasjeplass m/ el-bil lader. Inkl. hvitevarer, kabel-tv, bredbånd, v-vann og fyring.

24.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Julie Mariampillai

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
34242/0209-22

Eiendommen
Adresse: Waldemars hage 6, 0175 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 59 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 7
Matrikkel: Gnr 218, Bnr 100, Snr 50, Leil.nr H0701, Boenhet H0701

Beliggenhet
Velkommen til Waldemars hage 6!

Waldemars Hage har som navnet tilsier en vakker hage med hyggelige sittegrupper, lekeapparater og en stor og frodig plen, og med Akerselva bare få meter unna. Området er pent inngjerdet, noe som holder uvedkommende ute og gir et trygt og rolig bomiljø for beboerne. Alexander Kiellands plass har de siste årene gjennomgått en omfattende oppgradering og fremstår i dag som et moderne og selvstendig knutepunkt mellom Grünerløkka, St.Hanshaugen og Sentrum.

Umiddelbar nærhet til dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Det er kun 300 meter til Telthusbakken og Alexander Kiellands plass bussholdeplass.
Flere populære serveringssteder på Alexander Kiellands, herunder Tranen med Åpent Bakeri på dagtid og Lofthus Samvirkelag på kveldstid, Colonel Mustard og baren St. Pauls Boutique. Få meter unna leiligheten finner man Kiellands Hus med Vinmonopol, sushi, Coop Mega, Apotek og Kafeer. Videre er det kort gange til Ringes park med Kino, Elixia, frisørsalong, matbutikker og en rekke andre service tilbud. For den treningsglade ligger Elixia Ringen, SATS Bislett og Gym Ila i nærheten.
Ellers er det kort vei til Grünerløkka. Her yngler det av variert tilbud innenfor både restauranter, unike butikker, cafeer og barer. Av butikker finnes det alt fra antikvitetsbutikker til små originale klesbutikker. Det er også mange spennende caféer, barer og spisesteder nedover Løkka. Fra boligen er det gangavstand til Vulkan-området med bl.a. Bar Vulkan, Døgnvill Burger, og Mathallen med sitt store utvalg av delikatesseforretninger og spennende spisesteder.

Like utenfor renner Akerselva med hyggelige turmuligheter. Akerselva har status som et verneverdig kulturområde, med flotte turveier langs elven som strekker seg fra Maridalen i nord og helt til Bjørvika og Sentrum i sør. Kort vei til Ilaparken, som er perfekt for grilling og sosiale aktiviteter på sommerstid. I Iladalen åpnet nylig et flott aktivitetsanlegg som byr på mye moro for alle. Det er sykkeløvingsbane for de yngste, trimapparater, klatrenett, lekeapparater, trampoliner, bordtennisbord og kunstgressbane. Ellers gode tur og rekreasjonsmuligheter i Sofienberg parken, Kubaparken, ballplassen og området rundt Nedre Foss Gård, Birkelunden park, Olaf Ryes plass, Torshovdalen og St.Hanshaugen samt Bislett bad.


Adkomst
Enkel adkomst med buss. Kort vei til Alexander Killands plass bussholdeplass.

Beskrivelse
Kort fortalt:

- Privat takterrasse på hele 27 kvm
- Solrik balkong på ca. 8 kvm
- Flott usjenert utsikt og uten innsyn
- Garasjeplass med el-bil lader medfølger
- Kjøkken innredning fra Expo Nova
- Pent opparbeidet, inngjerdet hage med stor gressplen, sykkelparkering og lekeplass skjermet fra trafikk og støy
- Varmtvann og oppvarming inkludert
- Store vindusflater som gir gode lysforhold
- Kjellerbod
- Egen låsbar oppbevaringsboks i 1 etg ved utgangen til sykkelhjelmer etc


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, bad og 2 soverom

Ytre rom:
Privat takterrasse på 27 kvm, balkong på ca. 8 kvm, bod i kjeller og garasjeplass med elbil-lader.

Standard
Entre:
Lys og trivelig entre med god plass til oppheng av klær og sko. Tilknyttet calling anlegg. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet har en tidløs og moderne innredning fra Expo Nova. Integrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn samt gasstopp og frittstående kjøl/frys medfølger. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Stue:
Innbydende stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til spisebord og møbler. Stuen er innredet med store vindusflater som gir gode lysforhold. Fra stuen er det utgang til takterrassen samt balkong. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Bad:
Lekkert bad med baderomsinnredning fra Hole Design. Baderommet er av god størrelse og er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdører. Vaskemaskin medfølger. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning: Downlights.

Soverom 1:
Hovedsoverommet fremstår som lyst og romslig. Her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Gulv: Parkett. Vegg: Malt


Soverom 2:
Lyst og pent soverom med plass til seng og nattbord. Garderoskap medfølger. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Takterrasse:
Fra kjøkkenet er det utgang til privat takterrasse på ca. 27 kvm med gode solforhold. Her er det god plass til utemøblement og grill.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca. 8 kvm med flott utsikt. Her er det plass til både utemøblement og grill.

Bod:
Bod i kjeller medfølger.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, terrasse, tilgang til felles takterrasse, opplegg internett, lademulighet, ikke-røyk, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Garasjeplass medfølger.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 24 500 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.07.2022
Leietid: 15.07.2022 - 14.07.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Julie Mariampillai
Mobil: 97737836

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 218

Bruksnr: 100

Seksjonsnr: 50


Sist endret: 16. juni 2022 11:01

Referanse: 34242Månedsleie

24.500,-

Ledig fra

15. jul

Ledig til

14. jul 2025

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

59m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer