Trykk enter for å søke

Rosenhoffgata 7 G, 0569 Oslo

ROSENHOFF - Lys 3-roms med peis i klassisk bygård - TV og internett inkl - Ledig omgående

18.000,- per måned

Inkluderer Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Bredbånd, Møblert, PeisKontaktperson
Katrine Silkoset

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
34291/0315-22

Eiendommen
Adresse: Rosenhoffgata 7 G, 0569 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 70 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 226, Bnr 48, Andelsnr 58, Boenhet H0101

Beliggenhet
Rosenhoff er et populært boligstrøk i Bydel Grünerløkka. Dette er en fredelig oase mellom Torshov, Carl Berner, Grunerløkka og Sinsen og grenser til kolonihagen på Rodeløkka. Godt tilbaketrukket fra trafikk. Det er gangavstand til Grünerløkka med sitt pulserende byliv. Her har du et meget godt utvalg og noe for enhver smak. En mengde av gode restauranter og lunch-barer. Og et hav av butikker, alt fra det moderne hippe til vintage og det helt spesielle. Torshov ligger også en liten spasertur unna. Her finner du bl.a. spisesteder og kafeer, som bl.a. Vertshuset Oskar Braaten, Trikkestallen og Åpent Bakeri. Torshov har også et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria som rommer musikkscenen Cosmopolite, Torshovteatret og bar/restaurant. I tillegg ligger Sandakersenteret litt lenger opp med bl.a. vinmonopol, apotek og bibliotek. Og Carl Berner med alle sine tilbud og butikker ligger bare 3 minutter unna leiligheten. I Carl Berner passasjen finner du både vinmonopol, kafe og apotek. Nye Carl Berner Torg er under ferdigstillelse og her vil det bli en ny samlingsplass for bydelen med dagligvare, spesialforretninger, kafe og mye mer.

Det er god offentlig kommunikasjon i området. Fra Rosenhoff holdeplass (3 minutters gange) i Trondheimsveien går det både buss og trikk. Et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken er Carl Berners plass, som ligger noen minutters gange fra leiligheten. Flybuss og t-bane fra Sinsen eller Carl Berner.

Det er også flere grønne lunger i nærheten, blant annet Torshovparken, Torshovdalen, Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage. Her er det gode rekreasjonsmuligheter, blant annet for jogging og sykling. Muselunden ligger også i nærheten, med fotballbane og frisbee-golf.

Kort vei til BI i Nydalen. Sykkelstier nærmest sammenhengende til sentrum. For øvrig også gangavstand til sentrum. For den treningsglade er det en kort spasertur til Sats og Bare trening, i tillegg til Tøyenbadet som ligger ca 15 minutters gåtur unna. Storo Storsenter er nærmeste kjøpesenter. Gangavstand til Ringen kino.

Arkitekt Morgenstierne & Eide har tegnet bygningene i dette borettslaget. Firmaet står bak noen av tidens fineste eksempler på områdeplanlegging og sosial boligbygging. Her er du omringet av historie og arkitektoniske uttrykk du ikke finner mange andre steder i byen. I tillegg finner du en av Oslos mest stemningsfulle kolonihager , Rodeløkkens kolonihager, som en av borettslagets nærmeste nabo.

Adkomst
Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

Beskrivelse
Velkommen til Rosemhoffgata 7G!

Lys og lekker 3-roms beliggende i en populær klassisk gård sentralt på Rosenhoff i et rolig og tilbaketrukket område. Leiligheten ligger i en tilbaketrukket 1. etasje og vender i sin helhet ut mot felles bakgård og gårdsrom. Pent kjøkken fra 2007 med integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass. Plass for spisebord. Stort og lekkert flislagt bad med badekar, dusj og opplegg for vaskemaskin. Hyggelig stue med peis, og plass for sofagruppe og spisebord. Leiligheten
fremstår som lys og meget attraktivmed god standard og arealeffektivplanløsning.

Klassiske detaljer som god takhøyde, samt store vinduer og flotte vinduer.

Tilgang til fellesvaskeri i Rosenhoffgata 7F.


***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

***********************************************

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue

Standard
Entré:
Lys og romslig gang med plass for yttertøy og sko. Sjarmerende innebygde skap/kott med oppbevaringsplass. Varme i gulv. Dørcalling. Malt himling, malte vegger og fliser på gulv.

Bad/wc:
Stort og lekkert bad med dusjhjørne, innfliset badekar, vegghengt toalett, speil og servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin (medfølger). Varme i gulv. Vifte. Veggskap. Malt himling med downlights, fliser på vegger og gulv.

Soverom 1:
Lyst og koselig soverom med plass for seng og skap. Vender ut mot rolig bakgård. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv.

Soverom 2:
Lyst og romslig soverom med plass for dobbeltseng. God skapplass (skap medfølger leiligheten). Vender ut mot rolig bakgård. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv.

Kjøkken:
Stort og meget pent kjøkken fra 2007 med integrert komfyr, induksjonstopp, kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin. Spiseplass. Hyggelig utsyn mot gårdsrom. Kullfiltervifte. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv

Inventar
Boligen leies ut møblert som på bildene. Kan leies umøblert dersom det er ønskelig.

Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, rolig, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2022
Leietid: 01.07.2022 - 30.06.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Katrine Silkoset
Mobil: 40054819

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 226

Bruksnr: 48


Sist endret: 21. juni 2022 15:45

Referanse: 34291Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2025

Type

3-roms

Energimerking

F

BRA

70m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer