Trykk enter for å søke

St. Halvards gate 22, 0192 Oslo

Flytt inn NÅ, bo resten av mai gratis - STUDIOLEILIGHET- fullt utstyrt og møblert! Varmtvann/bredbånd/kabel-TV inkludert.

11.900,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Vesla Rosseland Nicolaysen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
48318/0161-18

Eiendommen
Adresse: St. Halvards gate 22, 0192 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: .
Etasje: 6
Matrikkel: Gnr 233, Bnr 180, Snr 2, Boenhet H0601

Beliggenhet
Gamlebyen/Bjørvika - NYHET- Fantastisk fin STUDIOLEILIGHET - Fullt utstyrt og møblert, bare å ta med tannbørste.

Studioleiligheten ligger i Gamle Oslo mot Bjørvika med gangavstand til Middelalderparken med Vannspeilet, Bjørvika, Operaen, Fjordbyen, Sørenga, Sentrum, Flytoget, Bussterminalen og Oslo Sentralstasjon. Kanskje et av de mest spennende områdene i sentrum hvor alt av rekreasjon og servicetilbud er i umiddelbar nærhet.

REKREASJONS OMRÅDER:
I umiddelbar nærhet kan nevnes: Middelalderparken, Sørenga, Bjørvika, og Ekeberg parken.
- Middelalderparken er en fin park for ballspill, soling, grilling m.m.
- På Sørenga er Oslo's nyeste badestrand Sørenga Sjøbad. Den er vel verd å utforske. Der kan man nyte sommerdagene med soling, bading, kaffe, is eller en deilig middag på brygga. Etterpå kan man rusle over brua til Operaen, og se solnedgangen fra taket av Operaen og ta Oslo's nye promenade gate (Dronning Eufemias gate) hjemover igjen.
- Ekebergparken er en skulptur og kulturminne park for de som søker en unik opplevelse. Her finnes hyggelige turstier hvor lunsjen/middagen kan inntas på Ekeberg restauranten etter en spasertur i skogen.
- Langs Akerselva er det idylliske turveier og man kan ta en avstikker og utforske andre deler av byen med sitt mangfold av kaféer og restauranter.
- Tjuvholmen og Aker brygge er 5 minutter unna med bil. En arkitektonisk perle og en opplevelse i seg selv.

Lett tilgjengelig fra Oslo sentrum, og nærliggende områder som; Bjørvika, Sørenga, Nordstrand, Ekeberg, Tjuvholmen, Aker Brygge, Bygdøy, Frogner, Majorstuen, Bislett, St. Hanshaugen, Guünerløkka, Grønland, Gamle Oslo, Ostensjø og Alna.

Adkomst
Studioleiligheten er beliggende meget sentralt og lett tilgjengelig, både med bil, offentlig transport og til fots.
-Enkel adkomst med bil. 2 minutter fra Oslo tunellen ved avkjøring Galgeberg, samt mange alternative veier å kjøre gjennom byen eller ta av fra motorvegen for å unngå kø.

Gangavstand til tog fra Oslo Sentralstasjon, Flytoget og Bussterminalen.

Offentlig transport: Buss og trikkeholdeplass er kun få minutter unna;
- Fra buss holdeplass: St. Halvards hjemmet, buss no. 32 (Kvernerbyen -Voksenskog) - Fra Harrald Hårrådes plass buss no. 37 (Nydalen - Helsfyr), 401 (Kjeller - Oslo Bussterminal), 411 (Lillestrøm terminal - Oslo Bussterminal) -Fra Galgeberg: buss no. 20 (Skøyen - Galgeberg) - Fra Dyvekkes bro buss no. 34 (Ekeberg Hageby - Tåsen), 70 (Skullerud), 74 (Vika - Mortensrud).
- Fra trikke holdeplass St. Halvards plass; trikk no. 18 (Rikshospitalet - Ljabru ) no. 19 (Majorstua - Ljabru).. så enkel transport til Ekeberg parken og rundt i byen.


Beskrivelse
Beliggende høyt og fritt, i topp etasje, i gangavstand til Bjørvika, Operaen, Flytoget, Bussterminalen, Oslo Sentralstasjon, Middelalderparken og Oslos flotte badestrand Sørenga Sjøbad.

Delikat og lekker studioleilighet med utsikt til grønne trær, med en følelse av frodighet, en frisk følelse av himmel og hav, en egen privat strand..- på veggen og en standsmessig himmelseng. En leilighet for trivsel og velvære, som er viktig for å fungere optimalt.

Studioleiligheten har tidsriktig moderne fotovegg med perspektiv, som gir dybde i rommet, hvor man kan hvile blikket der himmel møter hav. Det oppleves som å være i en egen fredelig verden, mitt i byen, med alle byens fasiliteter rett utenfor døren.

Ett roms Studioleilighet med alle funksjoner som en full leilighet. Velfungerende med:
- Himmelseng/sove/daybed avdeling
- Spise avdeling
- Kjøkkenavdeling
- Stue avdeling
- Egen terrasse
- Gang/garderobe avdeling
- Delikat bad

Studioleiligheten egner seg best for en person, men det er mulig å ha familien på helgebesøk, da det er spise og soveplass for inntil 4 personer. (Himmelseng 120 cm bred, og sovesofa 140 cm bred).

Leiligheten egner seg derfor veldig godt som pendlerleilighet. Firma er også velkommen til å leie dersom leiligheten står på en person og personen er den som benytter leiligheten.

Bildene i annonsen er lagt opp som en tur igjennom leiligheten, fra inngangspartiet med gang/garderobe avdeling, til spise avdeling, til stue, til terrasse, og tilbake igjen fra terrasse til stue, kjøkken, spiseavdeling, soveavdeling med himmelseng, bad, felles takterrasse, fasade bilde, og et oppsummerings bilde, med leilighetens viktigste funksjoner.

Studioleiligheten leies ut fult møblert som på bildene og utstyrt i henhold til inventarliste.
Av inventar kan nevnes:
- TV flatskjerm med TV kanaler fra Canal Digital og T-We tjenester
- Bredbånd med WiFi.
- Kontinental seng 120x200. Fungerer som himmelseng om natten og daybed om dagen.
- Sovesofa med lagerplass 90x200 som kan trekkes ut til 140x200.
- Godt med skapplass. Klesskap 1 meter x 60 cm.
- Plenty bod plass Bod 1,30 meter bred x 1 meter dyp med hyller.
- Høyskap med moderne uttrekks skuffer for oppbevaring av kjøkkenutstyr og mat.
- Delikat bad med kombinert vaskemaskin/tørketrommel.
- Fotovegg og speil som skaper en luftig og fin atmosfære i rommet.

Leietaker har tilgang til delt bod i felles gang.

Sykkelparkering i sykkelstativer utendørs eller i sykkelstativer i fellesgarasjen i underetasjen.

Tv og internett:
Sameiet har pr. dags dato tegnet for alle en grunnpakke med min. hastighet bredbånd og et utvalg TV kanaler. Dette er inkludert i leien. Oppgradering for flere kanaler og høyere hastighet på bredbånd kjøpes direkte av Canal Digital av leietaker dersom dette ønskes. Studioleiligheten har TV installert, og leietaker må derfor tegne og betale NRK lisens dersom leietaker ikke allerede har dette. (Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien).

Husleien inkluderer:
Varmtvann, og de tjenester sameiet har innhentet til enhver tid, som pr. dags dato er: grunnpakke bredbånd og kabel TV, vaktmestertjeneste, vektertjenester, kamera overvåking av garasjer og inngangsparti, renhold av fellesarealer og trapper, forretningsførsel og drift.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, oppholdsrom og balkong

Standard
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte flater, fototapet og fliser.
Kjøkken: Hybel kjøkken med to kokeplater og kjøleskap og benkeskap. Høyskap med stekeovn og skuffer.
Bad: Flislagt med varmekabler, kombinert vaskemaskin og tørketrommel. servant med under skap, speil med skap bak, veggehengt toalett samt dusj.


Inventar
Følgende hvitevarer medfølger: minikjøkken med kjøleskap og 2 kokeplater. Inne kjøleskapet er en liten fryse avdeling. Kombinert vaskemaskin/tørketrommel. Kjøkken høyskap med stekeovn og uttrekks skuffer, hvorav skuffen i benkehøyde er utstyrt som som avlastnings benkeplate.

I benkeskapet i mini kjøkkenet er det stikkontakt og avsatt plass til mikrobølgeovn og Nespresso maskin.

Fasiliteter
Heis, Bredbånd, WiFi, Canal Digital boks med T-We tjenester, ringeklokke med porttelefon, egen postkasse, egen terrasse, adgang til stor felles takterrasse, vaktmester, ytre renhold og vekter tjenester. Studioleiligheten har egen bod avdeling i felles bod ved inngangsdør.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
I sameiet er det solgt flere parkeringsplasser enn hva som benyttes, så stadig kommer det oppslag om parkering til leie. Så god mulighet for å få leid egen parkeringsplass ute eller i parkeringsgarasjen dersom dette er ønskelig. Ellers er det fri gate parkering i området. I sameiet er det sykkelstativer både utendørs og i parkeringsgarasjen som fritt kan benyttes.

Elektrisitet
Elektrisitet er inkludert i husleien med kr. 250 i mnd. Da det ikke er egen måler på hybelen. Ved evt. overforbruk er leietaker ansvarlig for kostnaden. Målerstanden avleses ved innflytting og utflytting. Det betales for forbruk og 1/2 fast abonemment.

Oppvarming
Elektrisitet er inkludert i husleien med kr. 250 i mnd. Da det ikke er egen måler på hybelen. Ved evt. overforbruk er leietaker ansvarlig for kostnaden. Målerstanden avleses ved innflytting og utflytting.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 11 900 pr. måned. Elektrisitet er inkludert i husleien med kr. 250 i mnd. Da det ikke er egen måler på hybelen. Ved evt. overforbruk er leietaker ansvarlig for kostnaden. Målerstanden avleses ved innflytting og utflytting. Det betales for forbruk og 1/2 fast abonemment.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 14.05.2018 - 13.05.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Vesla Rosseland Nicolaysen
Mobil: 90098807

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 233

Bruksnr: 180

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 14. mai 2018 10:15

Referanse: 48318Månedsleie

11.900,-

Ledig fra

14. mai

Ledig til

13. mai 2021

Type

1-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer