Trykk enter for å søke

Askergata 1, 0475 Oslo

Torshov - Stor 8-roms leilighet med bra standard. - Ledig nå! - Varmtvann er inkl. Boligen inneholder 7 store soverom, stue, kjøkken fra 2020, 2 bad fra 2020.

35.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
4878/0422-21

Eiendommen
Adresse: Askergata 1, 0475 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: .
Antall rom: 8
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 225, Bnr 12, Snr 3, Leil.nr B, Boenhet H0102

Beliggenhet
Leiligheten ligger sentralt på Torshov og nærområdet kan by på alt av butikk- og servicetilbud. Torshov Torg ligger kort gange unna med en av Oslos største Rema 1000, post, apotek, Nille samt sushi- og pizzarestaurant. Nærmeste dagligvarehandel kan gjøres på Copp extra i Vossegata. Du finner også en rekke søndagsåpne matbutikker som Bunnpris og Joker i nærheten, samt grønnsaksforhandlere. Området kan også friste med et godt utvalg av barer og restauranter. Et av Torshovs populære tilskudd på øl-, spise- og uteservering - Vertshuset Grisen - ligger like i nærheten på flotte Oskar Braatens Plass. Her ligger også den populære kaféen og pizzeriaen Caminito. Verdt å nevne er også baren Bruun-Larsen med biljardbord og cocktails. På Lilleborg finner du den fantastiske pizzarestauranten Villa Paradiso Tivoli. Videre byr området på et bredt kafétilbud med bl.a. Espressohouse, kaffebrenneriet og Backstube. Det er også en rekke småbutikker og spesialforretninger i Vogts gate, der Konstabel med sin flotte interiørforretning og vår lokale slakter og delikatesseforretning Strøm Larsen bør nevnes. På Sagene, ca. 5 minutter unna, har de en av byens beste organiske butikker, Ekte vare, som er det perfekte stoppestedet for søndagsturen.

Vil du på teater eller ta en drink en fredagskveld kan du på under 5 min gå til kulturslottet Soria Moria med konseptet Nieu, som består av en restaurant og cocktail-barer, to konsertscener og et retro-spillrom. Torshov har også flere flotte kulturtilbud som Trikkestallen med teater og flott uteservering på sommerstid. Improteateret Det Andre Teateret er også like i nærheten. Norges største og mest moderne kinosenter har også åpnet på Storo, ODEON. ODEON har 14 saler, og hovedsalen er landets eneste med IMAX-teknologi og har landets største kinobilde. Ellers er populære Ringen Kino som ligger i Ringnes Park i gangavstand fra leiligheten.

Følger du Akerselva til fots i retning Grünerløkka og sentrum vil du etter ca. 20 minutters gange, på vestbredden av Akerselva finne Vulkan. Her har en av Oslos mest interessante byutviklingsprosjekter tatt form, midt i mellom bydelene St. Hanshaugen og Grünerløkka. Det er flere kultur- og matattraksjoner som er verdt å nevne her som råvarespesialisten Mathallen, Bondens butikk, Vulkan Klatresenter, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket, BLÅ, Vulkan Arena m.m. Det er også kort vei ned til Grünerløkka som er kjent for sitt kafé- og uteliv, hippe shoppingtilbud med flere vintageforretninger samt kulturtilbud.

Nærområdet inneholder flere av byens flotteste parker som er byens grønne lunger som fungerer som samlingspunkter på sommers- og vinterstid både for barn og voksne, unge og eldre. Torshov er kjent for sine store, flotte og frodige parker og det er kort gangavstand til anerkjente Torshovparken og Torshovdalen. Parkene går fra å være frodige og grønne samlingspunkter om sommeren til bakker for aking og andre aktiviteter på vinterstid. Spillplassen på Torshov har minigolf, volleyball, basketball, fotball og utendørs treningsapparater.

For den treningsglade er det flere treningssentre i nærheten som bl.a. populære Myrens Sportssenter med treningssenter, klatreverk og squashbaner samt store SATS-sentrer i Ringnes Park, på Sagene eller på Storo Senter.

God offentlig kommunikasjon finner du også i nærområdet. Det er et minutt å gå til trikk 11, 12 og 13 med avgang ca. hvert 5. minutt til bl.a. Grünerløkka/Sentrum og Storo/Grefsen. Det er også kun et minutts gangavstand til bussrute 20 via Majorstuen til Skøyen. Andre bussruter i nærområdet inkluderer blant annet rute 30 via BI Nydalen til Huk/Bygdøy, rute 37 via St. Hanshaugen til Oslo S. og rute 54 via Brugata til Aker Brygge. Flybussekspressen går fra Ring 2. T-bane på Storo/Sinsen sikrer enkel adkomst til alle retninger i byen.


Adkomst
Inngang fra Askergata, egen dør.

Beskrivelse
Stor leilighet beliggende i 1.etg. Den har tidligere vært utleid til vikarbyråer. Passer fint om et firma som trenger bolig til sine ansatte. Rommene er ca 14-19 kvm, er møblert og passer fint for både par og enslige. Felles stue med spiseplass. Stort kjøkken med god skapplass og hvitevarer.

Boligen er malt i lysefarger og fremstår bra. Nye dusjer og kjøkken i 2020.

Alle dørene inn til rommene kan låses, det er som ytterdører.

Mulighet for å leie flere garasjeplasser om ønskelig.

Møblering:
Kjøkkenet er fullt utstyrt og felles områdene har spisebord og sofaer. Alle soverommene er likt møblert med IKEA seng 120 cm, kommode, skap, lite kjøleskap, lenestol og et bord.Eiendommens rom
Indre rom:
Stue, 2 dusjer, 2 bad med wc, kjøkken, 7 soverom.

Ytre rom:
Fellesvaskeri

Standard
Det er lyse laminatgulv i hele boligen. Veggene er malt hvite.
Kjøkken med hvitevarer. 2 bad med wc og servant og 2 separate dusjer.


Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste: garderobeskap og hybel kjøleskap på alle soverom.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, tilgang fellesvaskeri, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for å leie flere garasjeplasser om ønskelig.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.
Varmtvann er inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 35 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.12.2021
Leietid: 01.12.2021 - 30.11.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Katrine Silkoset
Tlf.: 40054819

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 225

Bruksnr: 12

Seksjonsnr: 3


Sist endret: 8. november 2021 13:10

Referanse: 4878Månedsleie

35.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2024

Type

8-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer