Trykk enter for å søke

Inga Falsen Gjerdrums Vei 78, 1396 Billingstad

BILLINGSTAD: Strøken 3 roms - Meget høy standard - Solrik terrasse - Heis - Garasje - Utsikt - Rolig og meget barnevennlig!

14.900,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Mats Larsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
48887/0231-18

Eiendommen
Adresse: Inga Falsen Gjerdrums Vei 78, 1396 BILLINGSTAD
Kommune: Asker
Areal: Primærrom ca. 63 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 35, Bnr 27, Snr 47

Beliggenhet
Naturskjønt, idyllisk men samtidig meget sentralt beliggende eierleilighet på Billingstad. Leiligheten, som er en toppleilighet, ligger i en rolig og veletablert boligområde på Billingstad. Leiligheten ligger innerst på feltet og har gode lys- og solforhold med flott utsikt mot skog og mark, jorde med kyr som beiter om sommeren og nærområdet for øvrig. Det er også umiddelbar gangavstand til tog, buss, dagligvare, skoler, barnehager m.m.

Skolekrets: Billingstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Det er også gangavstand til Steinerskolen og Steinerbarnehagen.

Shopping/butikker: Nærhet til Holmen Senteret som innehar de fleste service tilbud. På Slependen bare få minutter unna, ligger blant annet IKEA og Smart Club, Rimi, Europris samt Elexia treningssenter. Også kort vei til Sandvika Storsenter som byr på et rikt utvalg av forretninger, spisesteder og topp moderne treningssenter. Det er kort gangavstand til Kiwi Billingstad.

Rekreasjonsmuligheter: Kort vei til sjøen og til marka som byr på flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. For den aktive familie ligger leiligheten unikt til med tanke på nærhet til turområder, badestrender, alpinbakker, idrettshaller m.m.

Offentlig kommunikasjon: God offentlig kommunikasjon i nærheten. Tog fra Billingstad stasjon til Lillestrøm(via Oslo), Asker og Drammen. Fra Bergerveien/Billingstadsletta går buss nr 252( Slemmestad - Oslo Bussterminal), 735 (Røa), 706 (Sandvika - Asker) og 266 (Oslo Buss terminal - Holmen Ekspress).

Adkomst
Se kartskisse på høyre side av annonsen.

Beskrivelse
Velkommen til en lekker leiligheten med sentral og rolig beliggenhet. Tiltalende, moderne og lekker 3-roms leilighet med en høy standard hvor det er lagt vekt på å ha en god helhet i form av materialvalg, farger og løsninger for øvrig.

Stue og spisestuedel:
Romslig, lys og hyggelig stue utgang til en stor terrasse på ca. 14 kvm. Herfra er det flott utsikt over nærområdet og det er også gode solforhold. Stuen er godt belyst via store vindusflater og det er god plass til spisestue og sittegruppe. Spisestuedel som naturlig skille mellom kjøkken og sittegruppen. På gulvet er det en-stavs hvitoljet eikeparkett og veggene er malt i lyse nøytrale farger.

Kjøkken:
Nytt i 2014/2015, lekker og moderne kjøkkeninnredning med mørke underskap med hvite overskap og laminat benkeplate. Under overskap er det LED lys mot kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer i form av komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og spisestuen.

Bad/wc og vaskerom:
Nyoppusset og lekkert bad/wc med et moderne preg og en god romløsning. Badet inneholder servant med underskap, overskap med speil og integrert lys, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører. All garnityr er nytt og i moderne utførelse. Downlights i himling. Det er også opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Begge soverom er av god størrelse og det er god plass til seng i tillegg til garderobe og skrivebord. Ellers rikelig med garderobeplass.

Ta kontakt med megler, Mats Larsen på tlf/mail for visning. mats.larsen@utleiemegleren.no / 90 15 46 40

Eiendommens rom
Indre rom:
3.etg: Entre, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Ytre rom:
Balkong, bod og garasje.

Standard
Kjøkken: Moderne kjøkkeninnredning med hvite fronter og laminat benkeplate.

Bad: Lekkert flislagt bad med fliser på gulv og vegger. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Servant, wc og dusjnisje.

Gulv: 1 stavs eikeparkett.

Vegger: Malte flater.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse:
Leietid: 01.09.2018 - 31.08.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Silje Opstad
Tlf.: 97656263

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220

Gårdsnr: 35

Bruksnr: 27

Seksjonsnr: 47


Sist endret: 13. juli 2018 12:00

Referanse: 48887Månedsleie

14.900,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. aug 2021

Type

3-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer