Trykk enter for å søke

Håkon Jarls vei 3, 1412 Sofiemyr

SOFIEMYR - Pen 2-roms med vestvedt balkong - Parkering - Kabel-TV og internett inkludert - Nær buss og butikk - Ledig fra juni!

10.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Henrik Jansson

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
49459/0182-18

Eiendommen
Adresse: Håkon Jarls vei 3, 1412 SOFIEMYR
Kommune: Oppegård
Areal: ca. 46 kvm. BRA.
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 49, Bnr 755, Snr 24, Boenhet H0216

Beliggenhet
Håkon Jarls vei 3 har en meget kort avstand til nærsenter med bl.a. en stor og fin Rema 1000 butikk. Kort gange er det også til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo sentrum. Ellers er det ca. 15 min gange eller et par minutter med buss/sykkel til Kolbotn togstasjon som tar deg til Oslo S på ca. 12 min i rushtiden. Det er ikke langt til Sofiemyrtoppen skolefelt med barnehager og skoler i alle trinn. Her ligger også en stor flerbrukshall med svømmehall. Det er kort gangavstand til idrettspark med kunstgressbane, fotballbaner og friidrettsstadium.

I Oppegård kommune finner du et rikt kultur- og organisasjonsliv med flere idrettslag som sørger for aktiviteter både sommer og vinter. Mulighetene er store, med flere idrettshaller og baner. Du kan kjøre slalåm i Ingierkollen, seile langs kommunens 8 km. lange strandlinje i Bunnefjorden eller spille golf på våre to 18-hulls golfbaner. Lysløypen som strekker seg langs kommunen er fantastisk året rundt, med skispor om vinteren og brede turstier for bruk om sommeren. For øvrig har kommunen flere flotte tur- og rekreasjonsområder. Kolbotn Torg er møteplassen som dekker de fleste behov. Kolbotn Torg omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger; alt som skal til for å gi deg en følelse av byliv. Kolben Kulturhus åpner opp for et rikt kulturliv, med kinosal, bibliotek og restaurant med utsikt over Kolbotnvannet. Kommunen går for å ha trygge og barnevennlige bomiljøer, med mange grønne lunger spredt omkring i kommunen. Det satses sterkt på barn og ungdom.
Oppegård kommune har mange barnehager. Oppegård Kommune sin sentrale beliggenhet, gode infrastruktur og kommunikasjonstilbud til Oslo, er også viktig faktorer til at så mange bosetter seg her. Enten du velger buss, bil eller tog, er det kun 20. minutter inn til hovedstaden.


Adkomst
Se kartutsnitt.

Beskrivelse
Lys og trivelig 2-roms til leie. Flislagt entré med lagringsbod. Koselig kjøkkenkrok med hvitevarer. Stue med utgang til lun og solrik balkong. Romslig soverom med garderobeskapinnredning, derav god skapplass. Flislagt bad med varmekabler, dusjkabinett, wc og servant. Baderomsinnredning sørger for godt med skapplass. Vaskemaskin medfølger. Medfølger også bod i kjeller.

Visning?
Kontakt megler Henrik Jansson på henrik.jansson@utleiemegleren.no / 45 22 00 83. Send meg en e-post med litt info om hvem som skal bo der.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken, bad, bod, soverom og stue.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
Kjøkken: Profilerte furufronter og ventilator.
Bad: Flislagt bad med varmekabler.
Vegger: Vegger i mur og treverk. Overflatebehandling: malt strie, malte flater og fliser.
Gulv: Fliser, parkett og laminat.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, kabel-tv/bredbånd levert av Canal digital inkludert i husleien. Bredbåndshastighet: nedlasting 5mbps/s, opplasting 2mbps/s. TV: 36 faste og 15 valgfrie kanaler. Ønskes utvidet bredbåndshastighet/flere kanaler faktureres leietaker av Canal digital.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på sameiets reserverte biloppstillingsplasser (ingen fast plass), ellers i gate etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for å søke fast plass med motorvarmer (ifølge venteliste ansiennitet).

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 10 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2018
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Henrik Jansson
Mobil: 45220083

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 217

Gårdsnr: 49

Bruksnr: 755

Seksjonsnr: 24


Sist endret: 16. april 2018 15:15

Referanse: 49459Månedsleie

10.500,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

46m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer