Trykk enter for å søke

Dragveien 39, 1363 Høvik

HØVIK - Lekker arkitekttegnet enebolig med tiltalende hage og uteplass - Solrik og usjenert beliggende - Grenser til friområde - Dobbel carport

37.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Møblert, PeisKontaktperson
Axel Chr. Thomassen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
49550/0536-18

Eiendommen
Adresse: Dragveien 39, 1363 HØVIK
Kommune: Bærum
Areal: ca. 250 kvm. BRA.
Antall rom: 7
Matrikkel: Gnr 10, Bnr 320

Beliggenhet
Særdeles sentralt beliggende på Høvik i et grønt og barnevennlig boområde. Høvik er et perfekt utgangspunkt for tur og rekreasjon og området byr på utallige muligheter enten til marka og skogen, eller til Sjøs på Oslofjorden.

Huset ligger i et veletablert og attraktivt, barnevennlig boligområde på Høvik/Blommenholm. Nærområdet tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter for både store og små. Det er flere idrettsbaner med f.eks. fotball og bandy, tennisbaner, Nadderudhallen og nye Gjønnes sportshall, med kunstgressbane og klatrevegg. Er du golfentusiast, finnes flotte golfbaner på Ballerud, Haga og Grini. Hvis sol og sjø frister, finnes herlige badestrender på nedre Høvik, ved Høvik odden hvor kunst og matglede ved Bølgen&Moi er et fint turmål. En liten kjøretur unna er Bærumsmarka med flotte skiløyper om vinteren og utallige tur- og sykkelmuligheter om sommeren. Kalvøya og Kadettangen med fjorden, måkeskrik og sjøliv byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Totalt sett, et hyggelig og allsidig nærområde med noe for enhver smak.

Fra boligen er det kun 600m gange til dagligvarehandel (Kiwi).

På bussholdeplassen i Dragveien v/Kiwi, har bussene hyppige avganger i retning Oslo og Sandvika, med ekspressavganger til Oslo i rushtiden. Det er 10-15 minutters gange til Høvik togstasjon, hvor NSB har en reisetid til Oslo sentrum på ca 12 minutter.

Det er kort avstand til Høvik barneskole, Ramstad ungdomsskole og Bærum Montessoriskole. Av videregående skoler er Nadderud, Sandvika og Stabekk de nærmeste. Det er flere populære barnehager i nærområdet. Det er ca 5min med bil (3km) til Oslo International School, se også link: http://kart.gulesider.no/m/VFuih

Enkel adkomst til turstien i "Kiwi-skogen". Dette er en trygg gangsti enten man skal på skole/barnehage, eller på matbutikken, da man slipper å krysse bilveien.
Adkomst
Kjøretid fra Oslo ca. 10-15 minutter.

Fra Oslo kjør E18 retning Kristiansand. Følg skilt mot Høvik.
Kjør inn på Snoveien/Høvikveien - Gamle Drammensvei - Kirkeveien, sving så til venstre inn på Dragveien. Nr 39 ligger da på høyre side.

Se også kartskisse på Finn.no.

Beskrivelse
Eksklusiv enebolig med solrik beliggende på et lite høydedrag, tilbaketrukket fra veien med fine utearealer/bakhage mot et skogholt.

Huset ble totalrehabilitert i 2014, og har gjennomgående moderne eksklusiv standard. Huset har vært omtalt i flere nasjonale og internasjonale interiørmagasiner bl.a. Bonytt. Huset er oppført i solide materialer, det er eksklusive løsninger og utstrakt bruk av downlights. Dette gir et eksklusivt moderne inntrykk.

Boligen har en meget god planløsning over to plan.

Boligen kan evt overtas før Januar 2019, da etter avtale. Konf. megler.

Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg.:
Entré, hall, dusjbad/wc, garderoberom, vaskerom, 2 soverom, bod og teknisk rom, samt kjellerstue med egen inngang og tilknyttet bad.

2. etg.:
Stort hovedsoverom med walkin garderobe og eget bad, gjesterom/soverrom – begge med utgang til overbygd veranda med morgensol, gang, gjestetoalett med urinal, trapperom, stort åpent kjøkken/stue som naturlig er avgrenset i 4 deler: kjøkken med spiseplass på kjøkkenøy til 5, stor spisestue som fint kan dekkes til 18, kontordel og stue med peis og utgang til hage/terrasse.Ytre rom:
Carport med plass til 2 biler og tilhørende bod.

Avlåste rom:
Eier beholder loft til oppbevaring.

Eiers safe/våpenskap i 1.etg. vil være låst og kan ikke benyttes av leietaker.

Standard
Kjøkken:
Moderne og har stilig svart design. Intrigerte hvitevarer av høy kvalitet; komfyr, oppvaskmaskin, fryseskap, kjøleskap, Pyrolyse ovn (selvrensende) og intergrert kaffemaskin og integrert vinskap med 2 soner og plass til 70 flasker. Stor kjøkkenøy med sitteplass til 5 personer. Det er godt med skap og benkeplass, samt god plass for spisebord.

Stue/spisestue:
Store vindusflater gjør at det fremstår som trivelige oppholdsrom. Spisestue og stue går i vinkel rundt en koselig peis og har utgang til hyggelige utearealer/hage.

Soverom:
4 romslige soverom hvor to har utg. til balkong. Hovedsoveromet er stort på 31 kvm inkludert eget walk in garderobedel og eget bad.

Bad/Wc/Vaskerom:
Bad/Wc 2.etg.: Delikat flislagt med vannbåren gulvvarme. Delikat innredning. Wc, dobbelservant og dusjhjørne.

Bad/Wc 1.etg.: Delikat flislagt med vannbåren gulvvarme. Delikat innredning. Wc, servant, badekar og dusj

Wc 2.etg.: Delikat flislagt med vannbåren gulvvarmer. Wc, pissoar og servant.

Vaskerom: Flislagt gulv, tørkeskap, vaskemaskin og godt med skapplass.

Bod:
Utstyrt med ekstra kjøleskap og fryser.

Gulv: Eksklusive tregulv og fliser på bad, vaskerom og inngangsparti. Vannbåren gulvvarme i både 1.etg og 2.etg.

Vegger: Malte glatte flater

Tomten/hagen:
1.350 kvm og er pent opparbeidet med asfaltert adkomst, plener, delvis overbygd terrasse, bed, busker og trær. Meget attraktivt, tiltalende, usjenert hage og uteplass bak huset med bl.a Jacuzzi, terrasse på 150kvm, overbygd lysthus og innfelt bålplass/grill. Uteplassen er tilrettelagt for bruk sommer som vinter. Fra hagen er det port gjennom gjerdet ut til skogen/friområde. Hage og blomsterbed har automatisk vanningsanlegg.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.


Inventar
Boligen leies ut møblert.

Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, kaffemaskin og vinskap.
Jacuzzi følger med så lenge den virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Internett/TV
Boligen er tilkoblet med fiber fra Viken Fiber/Altibox. Det er dekoderuttak i følgende rom: kjellerstue, stue, hovedsoverom og soverrom nr 2 i andre etasje. Altibox gir også mulighet til å streame alle TVkanalene via ipad/smartphone når er i huset. Leietaker tegnet evt. eget abonnement

Alarm
Det er installert alarm med skallsikring og kameraovervåkning i boligen fra Verisure. Det er også sammenkoblede brannalarmer med stemmevarsling i soverom, trappegang, kjøkken og kjellerstue. Leietager tegner evt. eget abonnement fra Verisure.


Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Utleier kan være fleksibel med tanke lengden på kontrakten. Men under ett år er utelukket.

Boligen kan leies ut møblert, delvis møblert eller umøblert. Prisen på kr 35000,- er satt som umøblert.

Dersom potensiell leietager ikke har behov for kjellerstuen og tilhørende bad, kan utleier være villig til å gjøre denne delen om til en hybelleilighet, og benytte disse arealene selv ved pendling til Norge mot reduksjon i husleien.Parkering
Parkering på biloppstillingsplass og to plasser i carport.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme og elektrisitet.Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 37 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.01.2019
Leietid: 02.01.2019 - 01.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Axel Chr. Thomassen
Mobil: 48845359

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 10

Bruksnr: 320


Sist endret: 15. oktober 2018 18:15

Referanse: 49550Månedsleie

37.500,-

Ledig fra

2. jan 2019

Ledig til

1. jan 2022

Type

Enebolig

Energimerking

D

BRA

250m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer