Trykk enter for å søke

Furumoen 10 H, 1168 Oslo

Ljan: Romslig og nymalt 3 roms med solrik terrasse på 13 kvm og flott utsikt. - Stille boområde - Kort vei til off. komm. til sentrum -

14.400,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Halvard Lea

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
49591/0205-18

Eiendommen
Adresse: Furumoen 10 H, 1168 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 81 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 194, Bnr 175, Snr 40

Beliggenhet
Boligen ligger i et populært og idyllisk boligområde med nærhet til bl.a. flere badeplasser langs fjorden, samt privat badeplass drevet av Ljans Vel. Flotte turområder lang Ljanselva og ved Hvervenbukta. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Umiddelbar nærhet til Ljan skole og matbutikken Joker. Få minutters kjøring til diverse servicetilbud på Sæter, populære Jacobs på Holtet og Lambertseter senter med et rikt utvalg av butikker, kafeer og kino. Det er 3 stk barnehager innenfor en radius på ca 1 km. Boligen sokner til Ljan barneskole (kun ca 150 meter unna) og Nordseter ungdomsskole. VGS både på Nordstrand, Lambertseter og Bjørnholt. Nordstrand idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a av håndball, fotball, alpint og allsport. Damehåndballen har elitesatsing, barnegym, Alpingruppe med eget alpinanlegg, fotballgruppe med egen kunstgressbane, volleyball og flere trimgrupper. Du finner SATS treningssenter ca 1 km unna, på Hauketo. Et av de nyeste og største treningssentrene til Elixia (2.700 kvm, nytt i 2009) med bl.a SPA fasiliteter ligger ca 5 km unna. Det er kort vei til både marka og sjøen. Kort vei til flere friområder, bl.a den fredede Ljanselva. Her er det en egen jogge/mosjonist løype, samt turveier/stier som fører deg videre inn i Østmarka. Det er også kort gangavstand til Fiskevollbukta samt en av Oslos mest kjente strender, Hvervenbukta. Svært koselig turvei fra Fiskevollbukta langs sjøen helt frem til Hvervenbukta. Nærmeste offentlige kommunikasjon er bussholdeplass i Ljabruveien ca. 5 minutters gange eller Mosseveien, ca 5 minutters gange. Bussen bruker ca 13 minutter til sentrum. I rushtrafikken er det er hyppige avganger. Ljan togstasjon ca 500 meter unna. Toget bruker ca 10 minutter til Oslo S.

Beskrivelse
Flott beliggende 3 romsleilighet med kort vei til offentlig kommunikasjon og til tur og bademuligheter. Flott utsikt fra terrassen mot Oslo sentrum og Oslofjorden. Leiligheten er nymalt med lyse flater. Entre / gang, romslig stue med utgang til solrik balkong på 13 kvm. Kjøkken med god skapplass, komfyr og oppvaskmaskin. Stort hovedsoverom med garderobe. Innredet rom benyttes som soverom 2. Bad med dusjkabinett, servant og WC, opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har 2 innvendige boder samt en bod i felles gang som deles med nabo. Basic kabel-TV og internett fra get er inkludert i leien. Parkering på sameiets biloppstillingsplass.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre / gang, stue, åpen kjøkkenløsning, 2 soverom (innredet rom benyttes som soverom). 2 invendige boder.

Ytre rom:
Bod som deles med nabo.

Standard
Gulv: Parkett og belegg.
Vegger: Nymalte lyse flater, fliser.
Kjøkken: Hvit innredning fra HTH med komfyr og oppvaskmaskin.
Bad: Eldre bad med dusjkabinett, servant og WC. Opplegg for vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: komfyr, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, terrasse, opplegg for kabel-tv.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på sameiets biloppstillingsplasser og gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 400 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.05.2018
Leietid: 02.05.2018 - 01.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Halvard Lea
Tlf.: 46695264

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 194

Bruksnr: 175

Seksjonsnr: 40


Sist endret: 20. april 2018 12:45

Referanse: 49591Månedsleie

14.400,-

Ledig fra

2. mai

Ledig til

1. mai 2021

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

81m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer