Trykk enter for å søke

Grønnegata 12, 0350 Oslo

Majorstua: Lekker 3-roms med balkong - felles takterrasse - garasje - vender ut mot grøntrareal - meget sentral beliggenhet på Majorstua!

17.200,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Rolf Erik Hagadokken

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
49784/0842-18

Eiendommen
Adresse: Grønnegata 12, 0350 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 64 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 65, Snr 26

Beliggenhet
Leiligheten ligger innerst i en rolig sidegate til Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Bogstadveien er en av de mest populære handlegater som byr på utallige butikker, kaféer og restauranter. Noen steder verdt å besøke er Lille Asia, Olivia, Kverneriet, Homans, i tillegg byr Bogstadveien på yrende natteliv med populære barer og utesteder som Mabou, Horgans, Bjørungs og The Broker. Med to minutters gange til døgnåpen Deli de Luca, bakeri, apotek og hyggelige spisesteder som Lorry, Espresso House, Litteraturhuset og Kunstnerens hus. Med 4 minutters gange kommer du til Nationaltheatret, Karl Johans gate og Egertorget. Det er kort gangavstand til St.Hanshaugen, Bislett, Majorstuen, Grünerløkka og Tjuvholmen. På sistnevnte finner du gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery, Tjuvholmen sjøbad med strand, solbading og skulpturpark.

Flere flotte parker ligger i nærområdet og byr på gode rekreasjonsmuligheter. Slottsparken ligger i umiddelbar nærhet, og i tillegg er det få minutters gange til Stensparken, St Hanshaugen park og Frognerparken. For den treningsglade finnes både EVO og SATS/Elixia.

God offentlig kommunikasjon med trikk, buss og t-bane. Trikk nr 11 (Majorstua-Kjelsås, 17 (Sinsen/Grefsen), 18 (Ljabru- Rikshospitalet). På Majorstuenkrysset og Nationaltheatret finner du T-bane som tar deg rundt om i hele Oslo. I tillegg er et 1 minutts gange til Høyskolen I Oslo eller en kort busstur til utdanningsinstitusjonene Handelshøyskolen BI, Tannlegehøyskolen m.fl. Her bor man i umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter.

Beskrivelse
Lys og moderne leilighet som er nyrenovert med nytt lekkert kjøkken med hvitevarer, nymalte vegger og nye gulv. Stor balkong med utsikt og soverom mot grøntareal.

Kan leies uten garasje for 15.800,- pr mnd.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre med skyvedørsgarderobe, bad med dusj og wc, stue med åpen kjøkkenløsning og med utgang romslig balkong, stue/soverom som pr idag er åpen men kan lukkes, romslig soverom med skyvedørsgarderobe.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Gulv: parkett, fliser på bad.
Vegger: Malte flater.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang fellesvaskeri, tilgang til felles takterasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 200 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.11.2018
Leietid: 01.11.2018 - 31.10.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Rolf Erik Hagadokken
Mobil: 99568607

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 65

Seksjonsnr: 26


Sist endret: 11. oktober 2018 16:00

Referanse: 49784Månedsleie

17.200,-

Ledig fra

1. nov

Ledig til

31. okt 2021

Type

3-roms

Energimerking

E

BRA

64m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer