Trykk enter for å søke

Kolleveien 24, 1344 Haslum

HASLUM - Meget attraktiv og velholdt enebolig over 2 plan - Garasje - Stor hage - Barnevennlig område - Ledig 1. desember!

26.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Henrik Jansson

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
49789/0470-18

Eiendommen
Adresse: Kolleveien 24, 1344 HASLUM
Kommune: Bærum
Areal: ca. 234 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 1, Bnr 549

Beliggenhet
Kolleveien 24 ligger i et meget attraktivt og rolig område på Haslum/Bekkestua. Boligen har en sentral beliggenhet med butikk, serveringssteder og T-bane rett i nærheten. Her bor du i rolige, naturskjønne omgivelser, samtidig som du har alle muligheter rett utenfor døren.

Offentlig kommunikasjon:
Kort gangavstand til T-bane og buss. På Haslum stasjon går T-bane linje 3, som tar ca. 20 min til Majorstuen og 25 min til Oslo sentrum. Perfekt for alle som jobber i Oslo, eller som enkelt ønsker å benytte seg av byens mange fasiliteter. Buss nr. 220 og 230 går fra Bekkestua til Sandvika på ca. 15 minutter. Både Bekkestua og Sandvika er knutepunkt for offentlig transport innen Bærum og til Oslo sentrum.

Skoler og barnehager:
Det er flere barnehager i nærområdet, med bl.a. Myrsnipa barnehage, Gjønnesskogen barnehage og Ekrekroken barnehage ved Haslum skole. Det er også flere mindre familiebarnehager i området. Til Haslum barneskole er det gang- og sykkelsti store deler av veien, og skolen ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. På Bekkestua ligger Bekkestua ungdomsskole, Oslo International School og Nadderud videregående. Av øvrige videregående skoler i nærheten finner du bl.a. Eikeli, Valler og Sandvika videregående skoler.

Servicetilbud:
På Haslum finner du bl.a. nærbutikken Coop-Xtra, Lahore restaurant og Mamo sushi. Er du glad i shopping ligger hyggelige Bekkestua sentrum ca. 5 minutter unna med bil eller 2 stopp med T-bane. Her finner du et godt utvalg av butikker i nye Bekkestua senter samt, kaféer, ulike servicetilbud som legesenter, postkontor, treningssenter, vinmonopol m.m. Også Sandvika storsenter ligger kun en kort kjøretur unna med sitt store utvalg av butikker, spisesteder og ulike servicetilbud.

Rekreasjonsmuligheter:
Eiendommen ligger utmerket til for ulike tur- og rekreasjonsmuligheter med Bærumsmarka rett i nærheten. Kolsåstoppen er også et populært turmål med en fantastisk utsikt. Kolsåsbakken har fine alpinbakker for vintersportsaktiviteter. Dælivann ligger også rett i nærheten med hyggelige turområder og muligheter for den fiskeinteresserte. Liker du å spille golf ligger Haga Golf ca. 5 minutters kjøretur unna. Er du glad i sjø- og badeliv, finnes det fine strender på Kalvøya. På Kalvøya er det bl.a. turstier, strender og fotballbaner. Her er det også felles griller og benker. Fra Kadettangen går det også ferger som tar deg videre ut i Oslofjorden. Det er nærhet til flere idrettsanlegg: Nadderud idrettspark, svømmehall, Haslumhallen, Haslum skøytebane, kunstgressbane og Gjønneshallen (fotball/håndball/klatring/basket).


Adkomst
Se kartskisse.

Beskrivelse
Innholdsrik enebolig i rolige omgivelser på Haslum. Boligen går over 2 plan.

1. etg.: Vindfang, hall, gang, flislagt bad/toalett, oppholdsrom som kan brukes som TV-stue/gjesterom, stort vaskerom m/utgang til gårdsplass, bod, 2 soverom og hvorav 1 m/utgang til terrasse og hage.

2. etg.: Hall med utgang til hage, kjøkken m/spiseplass, bad/toalett, stor stue m/peis og utgang til balkong, 3 soverom, hvorav ett med utgang til luftebalkong og garderoberom.

Visning? Kontakt megler Henrik Jansson 45220083 / henrik.jansson@utleiemegleren.no. Send meg gjerne en e-post og skriv litt om de som evt skal bo der.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etg.: Vindfang, hall, gang, flislagt bad/toalett, TV-stue/gjesterom, stort vaskerom m/utgang til gårdsplass, bod, 2 soverom og hvorav 1 m/utgang til terrasse og hage.

2. etg.: Hall med utgang til hage, kjøkken m/spiseplass, bad/toalett, stor stue m/peis og utgang til balkong, 3 soverom, hvorav ett med utgang til luftebalkong og garderoberom.

Ytre rom:
Garasje vegg i vegg med bod tilknyttet boligen. Uthus plassert i hagen med god plass til hageredskaper og utemøblement.

Standard
Boligen holder en gjennomgående god standard. Begge bad pusset opp i nyere tid.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
1 garasjeplass. For øvrig plass til flere biler i gårdsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring via bergvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 26 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.12.2018
Leietid: 01.12.2018 - 01.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Henrik Jansson
Mobil: 45220083

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 1

Bruksnr: 549


Sist endret: 19. september 2018 11:00

Referanse: 49789Månedsleie

26.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

1. aug 2021

Type

Enebolig

Energimerking

C

BRA

234m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer