Trykk enter for å søke

Borgelia 12, 3711 Skien

Borgeåsen - Vestvendt terassehus med meget god standard - Nydelig utsikt og solforhold - Ledig fra juli/august!

11.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Henrik Jansson

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
49853/0293-18

Eiendommen
Adresse: Borgelia 12, 3711 SKIEN
Kommune: Skien
Areal: ca. 120 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 75, Bnr 160

Beliggenhet
Terrassehuset ligger i et veletablert og populært boligområde i Borgelia på Borgestad, midt mellom Skien og Porsgrunn med gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. 5 min. gange fra boligen finner man matbutikk (Extra Borgeåsen) med post-i-butikk, frisør og blomsterbutikk. På Hovenga Senteret (5 min. med bil eller ca. 15-20 min. gåtur) er det en flott Meny butikk, apotek, legesenter og diverse butikker med blant annet klær, sko, fritid og interiør.

Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten av boligen. Rett på utsiden av døren er det en flott skog med fine tur og treningsmuligheter. På vinterstid kan man bl.a. benytte seg av Jarseng, som er et fint skianlegg med lysløype. I Skienområdet blir det kjørt opp mange løyper på vinteren og flere av dem med lysanlegg. På sommerstid byr marka på mange flotte turer og en topptur til Vealøs for å nyte den fabelaktige utsikten kan absolutt anbefales.

Det er også kort vei til fine badeplasser i både ferskvann og saltvann. Kun ca. 2 kilometer fra boligen ligger Osebakken - en liten perle med sandstrand og en koselig gresslette. Sjøen treffer du etter kun 14 min. i bil fra Borgelia. Av plasser med kortest reisevei kan man spesielt anbefale Olavsberget, Bergsbygda,, Skjelsvik m.m. Av kulturelle tilbud har både Skien og Porsgrunn mye å by på. Ibsenhuset ligger i Skien og Kulturhuset Ælvespeilet ligger i sentrum av Porsgrunn, langs Porsgrunnselva.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Breidablikkvegen som ligger ca. 200 meter fra boligen. Her går det busser kontinuerlig. Se www.farte.no for rutetider. En ny dobbeltsporet jernbane mellom Porsgrunn og Larvik er under bygging, og planlagt ferdigstilt 2018. Med bil tar det ca. 8 min. til Porsgrunn, 11 min. til Skien, 23 min. til Stathelle, 28 min. til Larvik, 40 min. til Sandefjord lufthavn og 50 min. til Tønsberg.

Adkomst
Fra Menstad følger du Gunnar Knudsens veg et stykke i retning Porsgrunn, deretter tar du til venstre opp Håvundvegen og videre andre til høyre. Følg veien videre til høyre (Breidablikkvegen) og ta andre til venstre inn Tårnfjellvegen. Terrasseleilighetene dukker opp på venstre side.

Beskrivelse
Velkommen til Borgelia 12! En nyoppusset perle midt mellom Skien og Porsgrunn. Boligen går over to plan, og holder en gjennomgående høy standard. Boligen ligger i nest øverste etg. og leies ut fullt møblert.

Boligen inneholder:
1 etg.: Entré, bad, vaskerom og 2 soverom. I tillegg er det en skyvedørsgarderobe i hallen samt en praktisk bod med god plass til sko, jakker og diverse oppbevaring. I boden er det også en fryser. Flislagt bad med varmekabler og downlights. Badet er nytt 2015 og har dusjnisje, baderomsinnredning med skuffer og speil med hyller samt vegghengt toalett. Vaskerommet har vaskemaskin i tillegg til praktisk hylleinnredning
Begge soverommene har nye garderobeskap. Hovedsoverommet har adkomst til badet som også har utgang til hallen.

2. etg.: Romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og åpner opp for utsikten. Stue og spisestue i delvis åpen kjøkkenløsning med god benke- og skapplass. Integrerte hvitevarer. Fra stuen har man utgang til en stor vestvendt terrasse på 40 kvm. med glassrekkverk. Denne byr på særdeles gode solforhold (fra ca. kl 12.00 frem til 22.30 sommerstid) og har en fantastisk utsikt og ligger helt usjenert. Elektrisk markise. Terrassen og alle vinduene ut mot terrassen er nye 2016.

INTERESSERT I DENNE BOLIGEN?
Send en e-post til megler henrik.jansson@utleiemegleren.no, og skriv kort om deg selv.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etg.: Entré, bod, hall, 2 soverom, bad og vaskerom.

2. etg.: Stue med utgang til terrasse, spisestue, kjøkkenkrok.

Ytre rom:
Utvendig sportsbod ved inngangsparti.

Avlåste rom:
Boligens første etasje inneholder to boder, se plantegning. Den største boden er ikke tilgjengelig for leietaker og blir låst for utleiers disposisjon under hele utleieperioden. Utleier må få tilgang til innvendig bod ved behov, men leietager varsles i god tid (minimum en uke).

Standard
Boligen innehar en gjennomgående meget god standard og er totalt oppusset fra 2015 til 2016.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste. Sengetøy, dyner, puter og håndklær medfølger ikke. Kunst på vegger, private ting og verdisaker blir fjernet før innflytting.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fryser i innvendig bod.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv og bredbånd via Altibox.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Privat parkeringsplass i felles carportanlegg, samt felles gjesteparkering. For øvrig parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 11 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 10.07.2018
Leietid: 10.07.2018 - 09.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Henrik Jansson
Mobil: 45220083

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 806

Gårdsnr: 75

Bruksnr: 160


Sist endret: 8. juni 2018 12:45

Referanse: 49853Månedsleie

11.500,-

Ledig fra

10. jul

Ledig til

9. jul 2021

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

120m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer