Trykk enter for å søke

Grevegården 24C, 1369 Stabekk

Stabekk/Grevegården - Lekker og meget attraktivt beliggende enebolig - Barnevennlig og rolig boligområde - Utsikt - Hage - Garasje - Ledig omg.

30.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Axel Chr. Thomassen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
49960/0354-17

Eiendommen
Adresse: Grevegården 24C, 1369 STABEKK
Kommune: Bærum
Areal: Primærrom ca. 238 kvm.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 15, Bnr 3

Beliggenhet
Boligen har en meget attraktiv og solrik beliggenhet på en høyde med flott utsikt mot Oslofjorden i et veletablert boligområde på Stabekk.

Fra eiendommen er det kort vei til et spennende utvalg av forretninger på Stabekk, matbutikk Kiwi, og særegne butikker som f.eks. Bolina interiør, Baker Hansen, skomaker, Jonathan Sushi, Pizzabakeren og apotek. På Lysaker finner man Peppes Pizza m.m. Eiendommen ligger tilbaketrukket til, men den er likevel et godt utgangspunkt for den som liker turer i marka eller i strandkanten. Det er flotte turmuligheter langs Lysakerelven eller på turstier i nærområdet. Det er kort vei til fjorden - Sollerudstranda, Snarøya / Fornebulandet eller Høvik - hvor man kan nyte bade- og båtliv, strender og naturstier. For golfentusiaster er flere baner i nærområdet; enten på Ballerud, Haga eller Grini. I Bekkestua sentrum og på CC Vest finnes alle typer forretninger og andre servicetilbud og ligger kun er kort kjøretur unna. Fra eiendommen og ut på Fornebulandet er det ca. 5-8 min kjøretur og til Aker Brygge bruker man ca. 10-12 min. Bekkestua er også et knutepunkt for buss/flybuss og T-bane. Togforbindelse fra Stabekk eller Høvik er i gåavstand og det går buss fra Terrasseveien.

Det gangavstand til barnehager, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole og Nadderud videregående skole.

Kort vei til Oslo international school (OIS) på Bekkestua - ca 2,6 km dvs. ca 5 min. med bil. Se link: https://kart.gulesider.no/m/bbi0b


Adkomst
Fra Lysaker følg Professor Kohts vei. Ta til høyre inn Gamle Drammens vei, følg veien til du kommer til Greverudåsen 24 som ligger på høyre side. Se ellers kart i finn annonsen.

Beskrivelse
Frittliggende enebolig over to plan.

Attraktivt beliggenhet i et svært barnevennlig og veletablert boligområde på Stabekk. Eiendommen ligger skjermet og har meget gode solforhold.

Lys og innbydende familiebolig med god planløsning og flott utsikt mot Oslofjorden.

Store vindusflater gir boligen mye naturlig lys, god planløsning og flott utsikt mot Oslofjorden. Fra stuen er det utgang til terrasseplatting og flott, solrik hage.


Eiendommens rom
Indre rom:
1. Etasje: Entre/gang, vaskerom, bad, badstue, soverom, kontor/soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

2. Etasje: 3 soverom, tv-stue og bad.


Standard
Boligen har en praktisk planløsning og har meget bra standard.
Fra de fleste oppholdsrom har man fantastiske vindusflater som slipper inn mye lys, en god takhøyde. Dette er en bolig med mange kvaliteter.

Romslig entre med varmekabler og skyvedørsgarderobe.

Pent kjøkken som kommuniserer godt mot spisestuen. Kjøkkenet er godt utrustet med kjøkkenøy, skap og benkeplass. Lyst og trivelig kjøkken med hyggelig plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter. Integrerte hvitevarer; komfyr, kombiskap og oppvaskmaskin.

Delikate bad/wc med downlights, lyse flislagte gulv og vegger, hvit baderoms innredning samt varmekabler i gulv. Baderommet i 2.etg. har badekar i tillegg til dusj.

Praktisk vaskerom i 1.etg. har downlights, flislagte gulv og malte vegger, og det er varmekabler i gulv. Utslagsvask, vaskemaskin og tørketrommel. Direkte adkomst til hage.

Romslig og lys stue med åpen kjøkkenløsning. God plass til spisebord. Fra kjøkken/stue har man flott utsikt mot Oslofjorden. Peis med god plassering mellom kjøkken og stue.

4/5 gode soverom der alle har romslige skyvedørsgarderober.

Mellomgang i 2 .etg er utsyrt med romslig skyvedørsgarderobe.

Gulv: Parkett, tregulv og fliser.

Vegger: Fliser og malte vegger.

Boligen har installert balansert ventilasjon.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, opplegg for kabel-tv (via parabol antenne), opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass og i garasje.

Elektrisitet
Strømforbruk faktureres direkte fra utleier til leietaker iht forbruk. Leietaker betaler 1 kr/kwh.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Strømforbruk faktureres direkte fra utleier til leietaker iht forbruk. Leietaker betaler 1 kr/kwh.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 30 000 pr. måned. Strømforbruk faktureres direkte fra utleier til leietaker iht forbruk. Leietaker betaler 1 kr/kwh.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 14.11.2017
Leietid: 14.11.2017 - 13.11.2020

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Axel Chr. Thomassen
Mobil: 48845359

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 15

Bruksnr: 3


Sist endret: 14. november 2017 12:00

Referanse: 49960Månedsleie

30.000,-

Ledig fra

14. nov

Ledig til

13. nov 2020

Type

Enebolig

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer