Trykk enter for å søke

Jarlsborgveien 3 G, 0379 Oslo

Unikt, lekkert og moderne hus i skandinavisk arkitektur med praktikantdel, solfylt terrasse, utsikt, garasje og hage!

45.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50085/0731-17

Eiendommen
Adresse: Jarlsborgveien 3 G, 0379 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Ullern
Areal: ca. 261 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 29, Bnr 811, Snr 7

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde på Ekely, mellom Smestad og Skøyen i Oslo kommune. I området ligger også Edvard Munchs vinteratelier med sine koselige eplehager. Det er kort vei til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på Skøyen og Majorstuen. Nærområdet byr på store grøntområder, lekestativer, idylliske bekkefar samt turstier langs Makrellbekken og Nedre Smestaddam. I tillegg er det gangavstand til Sats/Elixia Sjølyst og Njårdhallen (ca. 20 min gange) hvor det er bl. turn, tennis, håndball m.m.

Fra boligen er det kort vei til Frognerparken, som med sine 467 mål er den klart største parken i Oslos indre by. Bygdøy- og Huk-badestrand ligger også i gang- og sykkelavstand med flott turterreng og fine badeplasser.

Vest for Smestad ligger Mærradalen, der naturen betegnes som flott og dramatisk. Følger du Sørkedalsveien kommer du til idylliske Bogstadvannet. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka.

Beskrivelse
Jarlsborgveien 3G er en eksklusiv arkitekttegnet enebolig over fire plan på Ekely/Smestad. Boligen hører til sameiet Poulssons Hage tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Jensen & Skodvin. Beliggenheten er ettertraktet og sentral. Huset ligger i et stille og populært boligområde nord for Skøyen med gangavstand til barnehager, skoler, butikker og god offentlig kommunikasjon.

Boligen består av entre/gang, tre soverom og to bad samt vaskerom i 1. etasje. Videre er det stue og kjøkken på hele 104 kvm i 2. etasje og loftstue i 3. etasje (toppetasje). Fra loftstuen er det utgang til en deilig hage og to store terrasser. Den ene terrassen har særdeles flott og vidstrakt utsikt over område og gode solforhold. Praktikantdel med eget bad og bod i underetasje. Med boligen følger garasjeplass med inngang fra entré i første etasje.

Dette er en unik, delikat og moderne enebolig fra 2014 med en høy standard på alt av innredninger og utstyr. Alle detaljer er nøye planlagt for å gi maksimal utnyttelse av arealet, lys og utsikt. Et stort overlysvindu i toppetasjen og flere lekre glassfelt i gulv gir dagslys helt ned til første etasje. Det er rikelig med downlights og belysning fra FLOS i himlinger. Hele boligen har 1-stavs hvitlasert eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Det er i tillegg installert innvendig solavskjerming fra Luxaflex i samtlige rom.

Eiendommens rom
Indre rom:
1 etg.
Entré i første etasje framstår som meget lys og innbydende med glassfelt i himling som får dagslys via overlysvindu. Det er eikegulv, hvitmalte veggflater og downlight belysning. Entreen er smart innredet med flere plassbygde garderobeskap og har plass for andre oppbevaringsmøbler. Her er det også inngangsdør fra garasjen, noe som gir tørrskodd adkomst uansett vær.

Soverom: Huset har tre soverom med smarte plassbygde garderobeløsninger som gir godt med skapplass. Fra hovedsoverommet er det trapp ned til underetasjen med praktikantdel som kan benyttes som et ekstra soverom dersom man ønsker det.

Bad: Boligen inneholder totalt tre moderne bad. Det ene badet ligger i praktikantdelen og de to andre er plassert i første etasje. Hovedbadet er meget romslig og delikat med mørke fliser på gulv, kremfargede fliser på veggene, flere downlights i himling og varme i gulv. Innredningen består av dobbeltservant på hvit skuffeseksjon, stort speil med stilfull belysning fra FLOS, sminkespeil og veggmontert toalett. Dusjsonen har stor dusjnisje med glassvegg, italienske mosaikkfliser på gulv, regnfallsdusj og måltilpasset nisje i vegg for velværeprodukter. Det andre badet har fliser på gulv med gulvvarme, mosaikkfliser i dusjsonen, lyse veggfliser og downlights i himling. Innredningen består av heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speil med sidebelysning, veggmontert toalett og en dusjnisje med innfellbare dører. Forkrommet bad-tilbehør fra EICO.

Vaskerom: Vaskerommet ligger i første etasje med adkomst fra entreen. Det er arbedisbenk i eik med benkeskuffer, montert vaskekum på vegg, og under benken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Fra entreen fører en lekker og bred trapp opp til hovedetasjen som består av åpen stue og kjøkkenløsning. Trappen er spesialbygget av Soon Snekkerverksted med åpen struktur, trinn i heltre, rekkverk i glass og integrerte skap.

2 etg.
Stue: Hele arealet i andre etasje består av en flott stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Med areal på over 104 kvm er denne etasjen et fantastisk allrom for den moderne familien. Store vindusflater bader rommet i lys og gir rikelig med utsikt. Flere glassfelt innfelt i gulv gir en ekslusiv og stilig effekt. Stuens flotte areal lar seg enkelt møblere med flere sofagrupper, bokhyller, stort spisebord og egen tv-avdeling. En bokhylle med ildsted fungerer som en lekker romdeler.

Kjøkken: Her er det et lyst og romslig kjøkken med god skap- og benkeplass. VH-7 kjøkkenet fra HTH er holdt i et stilrent design som understreker boligens moderne kvaliteter. Den takoppforede innredningen har hvite, glatte fronter, soft-close dører og skuffer. Kjøkkenet er utsyrt med påkostet Corian benkeplate. Mot spisestuen er det etablert en stor kjøkkenøy med underlimt vaskekum og flere kolonialskuffer.

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra AEG i form av stekeovn, stor dampovn, dobbelt kjøleskap, kjøl/frys, oppvaskmaskin og en 90 cm bred induksjonstopp. Det er rikelig med downlights og belysning i himling, Over kokesonen er det montert en slimline-ventilator og herdet glassplate over benk.

I midten av rommet fører trappen videre opp til loftstuen på øverste plan.

3 etg.
Loftstue: Dette areal egner seg perfekt til separat tv-stue, lounge- eller arbeidsrom. Loftstuen har et praktfullt særpreg fra sjenerøs takhøyde til mønet og store vinduer helt opp til himling. Rommet har det samme vakre gulvet som hovedstuen, hvite veggflater og downlights belysning. I gulvet er det felt med herdet glass ned til stuen. Fra loftstuen er det også utgang til takterrasse, hage og markterrasse.

Underetasjen:
Underetasje har separat inngang med trapp ned til praktikantdel, stor teknisk bod med lagringsplass. Praktikantdelen på 39 kvm holder samme høye standard som resten av boligen. Boenheten består av stue/kjøkkendel, bad og gang. Stuen har god plass til sofa, spisebord og seng. Rommet har hvitmalte veggflater, pent eikegulv og kjøkkeninnredning fra HTH med hvite, glatte fronter. Kjøkkenet har benkeplate i eikefarget laminat, enkel vaskekum, nisje for hvitevarer og ventilator over kokesonen. I gangen er det skyvedørsgarderobe. Badet i praktikantdelen har fliser på gulv og på veggene, gulvvarme og downlights. Innredningen består av speilskap, servant på hvitt servantmøbel, veggmontert toalett og dusjnisje med innfellbare glassdører.

Standard
- Arkitekttegnet og funksjonell enebolig over fire plan.
- Påkostede materialvalg og smarte interiørløsninger.
- Tre gode soverom med plassbygget garderobeskap.
- Tre delikate bad og ett vaskerom.
- Hovedstue og kjøkken dekker hele 2. etasje.
- Overlysvindu og glassfelt i gulv skaper herlig gjennomlys og gir boligen et eksklusivt preg.
- Solrik takterrasse på ca. 18 kvm med utsikt og markterrasse på ca. 32 kvm.
- Nydelig og urban hage med gressplen og frodig hekk.
- Snekkerbygget trapp i eik med glassrekkverk og integrert lagringsplass.
- Moderne HTH-kjøkken med Corian benkeplate og hvitevarer fra AEG.
- Majestestisk loftstue med mønet himling.
- Store vindusflater fyller hele boligen med lys.
- Innvendig måltilpasset solavskjerming i alle rom.
- Gjennomgående integrert belysning fra FLOS i hele boligen.
- Romslig praktikantdel i underetasjen med egen inngang.
- Vannbåren gulvvarme i alle etasjer.
- Privat garasjeplass med egen inngang fra 1. etasje.
- Balansert ventilasjon for sunt inneklima.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: stekeovn, stor dampovn, dobbelt kjøleskap, kjøl/frys, oppvaskmaskin og en 90 cm bred induksjonstopp

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd, alarm.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass og i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle gulv. Varmen kommer fra luft-til-vann varmepumpe plassert i teknisk bod.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 45 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Etter avtale
Leietid: 15.10.2017 - 14.10.2020

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 29

Bruksnr: 811

Seksjonsnr: 7


Sist endret: 9. oktober 2017 18:00

Referanse: 50085Månedsleie

45.000,-

Ledig fra

15. okt

Ledig til

14. okt 2020

Type

Annet

Energimerking

B

BRA

261m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer