Trykk enter for å søke

Furumoen 12 G, 1168 Oslo

Ljan: Pen og lys 3 roms hjørneleilighet med solrik terrasse og flott utsikt. - Internett og kabel-tv inkl. - Kort vei til off. komm. til sentrum -

15.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Anne Cecilie Isaksen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50234/1007-17

Eiendommen
Adresse: Furumoen 12 G, 1168 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 58 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 194, Bnr 175, Snr 45

Beliggenhet
Boligen ligger i et populært og idyllisk boligområde med nærhet til bl.a. flere badeplasser langs fjorden, samt privat badeplass drevet av Ljans Vel. Flotte turområder lang Ljanselva og ved Hvervenbukta. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Umiddelbar nærhet til Ljan skole og matbutikken Joker. Få minutters kjøring til diverse servicetilbud på Sæter, populære Jacobs på Holtet og Lambertseter senter med et rikt utvalg av butikker, kafeer og kino. Det er 3 stk barnehager innenfor en radius på ca 1 km. Boligen sokner til Ljan barneskole (kun ca 150 meter unna) og Nordseter ungdomsskole. VGS både på Nordstrand, Lambertseter og Bjørnholt. Nordstrand idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a av håndball, fotball, alpint og allsport. Damehåndballen har elitesatsing, barnegym, Alpingruppe med eget alpinanlegg, fotballgruppe med egen kunstgressbane, volleyball og flere trimgrupper. Du finner SATS treningssenter ca 1 km unna, på Hauketo. Et av de nyeste og største treningssentrene til Elixia (2.700 kvm, nytt i 2009) med bl.a SPA fasiliteter ligger ca 5 km unna. Det er kort vei til både marka og sjøen. Kort vei til flere friområder, bl.a den fredede Ljanselva. Her er det en egen jogge/mosjonist løype, samt turveier/stier som fører deg videre inn i Østmarka. Det er også kort gangavstand til Fiskevollbukta samt en av Oslos mest kjente strender, Hvervenbukta. Svært koselig turvei fra Fiskevollbukta langs sjøen helt frem til Hvervenbukta. Nærmeste offentlige kommunikasjon er bussholdeplass i Ljabruveien ca. 5 minutters gange eller Mosseveien, ca 5 minutters gange. Bussen bruker ca 13 minutter til sentrum. I rushtrafikken er det er hyppige avganger. Ljan togstasjon ca 500 meter unna. Toget bruker ca 10 minutter til Oslo S.

Beskrivelse
Flott beliggende 3 roms hjørneleilighet med kort vei til offentlig kommunikasjon og til tur og bademuligheter. Flott utsikt fra terrassen mot Oslo sentrum og Oslofjorden. Boligen har en misunnelsesverdig utsikt mot fjorden som kan nytes fra en solrik balkong, så vel som innenfra gjennom store vinduer.
Leiligheten ligger i byggets underetasje og har en fin, åpen planløsning. Rommene har stilrene innredninger og ellers gjennomgående parkett på gulv og vegger i delikat farge. Kjøkkenet var nytt i 2010 og ligger delvis åpent mot en luftig stue med spiseplass. i 2017 ble det lagt nytt parkettgulv. Videre er det et lyst og pent bad med badekar og to gode soverom med garderobeløsning. Det er også klesskap i entré og ekstra lagringsplass i bod på terrasse..

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre / gang, stue, åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Lyse flater, fliser.
Kjøkken: Hvit innredning med komfyr og oppvaskmaskin.
Bad: Flislagt bad med badekar, WC og servant.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, terrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd. Basic internett og kabel-TV fra Get inkl. i leien.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på sameiets biloppstillingsplasser og gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 02.01.2018 - 01.01.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Anne Cecilie Isaksen
Mobil: 46 63 73 60

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 194

Bruksnr: 175

Seksjonsnr: 45


Sist endret: 27. desember 2017 10:45

Referanse: 50234Månedsleie

15.500,-

Ledig fra

2. jan

Ledig til

1. jan 2021

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

58m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer