Trykk enter for å søke

Solbergveien 31 A, 1337 Sandvika

Sandvika/Valler - Nyere, lekker og moderne arkitekttegnet 1/2 funkisbolig med høy standard - Hage og 2 terrasser – Dobbel garasje - Kort vei til Sandvika

30.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Frode Gulbrandsen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
50301/0368-20

Eiendommen
Adresse: Solbergveien 31 A, 1337 SANDVIKA
Kommune: Bærum
Areal: ca. 186 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 6, Bnr 577, Boenhet H0101

Beliggenhet
Boligen ligger i et etablert og hyggelig boligområde i Sandvika/Valler. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Du finner både lekeplass, skøytebane og akebakker i nærområdet, samt et flott skogsområde med gode muligheter for lek og aktivitet. Det er kort gangavstand til en av Norges største tennisbaner ved Engervannet, med Nordens største hall vinterstid. Fotballbane finner du på idylliske Kadettangen, der du også kan spille sandvolleyball eller bare
nyte strandlivet. Det er også flotte badeplasser på Store- og Lille badebukt, ute på Kalvøya. I området er det flere båtforeninger, samt en fin kyststi som tar deg til store friområder og grønne parker. Ønsker du å spille golf har Ballerud Golfklubb et intimt golfanlegg med høy kvalitet, der alle finner utfordringer på sitt nivå. Legg gjerne turen til vakre Veritasparken, eller Høvikodden med Henie-Onstad Kunstsenter. Bærum kulturhus ligger i Sandvika sentrum og formidler et bredt og inspirerende kulturtilbud for alle. I området finner du også et godt benyttet bibliotek, samt kino.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Haslum, Kiwi og Rema 1000. Videre byr Sandvika sentrum på shopping og byliv i varierte omgivelser gjennom mange spennende butikker og serveringssteder. Sandvika Storsenter er et av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder. Ellers har nye Bekkestua senter har en rekke butikker og spisesteder, samt flere aktører innen helse og velvære. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmest bussholdeplass, Solberg,
ligger noen minutter unna, mens det er ca. 15 min til Avløs T-banestasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Sandvika, ca. 7 min til Bekkestua og ca. 20 min inn til Oslo.
Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse
Boligen som nå leies ut er en ½ tomannsbolig i Solbergveien 31. Boligen ligger i et veletablert og populært område med kort vei til offentlig kommunikasjon, service- og forretningstilbud samt rekreasjonsområder.
Boligen har høy standard med blant annet flotte gulv med vannbårengulvvarme i samtlige gulv, samt utbredt bruk av downlights i tak. Her finner du to stuer, en i 1. etasje, og en hovedstue i 2 etg. Videre er det to delikate baderom, et separat wc, og et lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet AS med integrerte hvitevarer. Det er hage på begge sider av boligen i tillegg til to terrasser med gode solforhold. Dobbelgarasje med oppbevaringsplass medfølger.

Det er ca 4,4 km eller 8 minutter med bil fra boligen til Oslo International School (OIS) på Bekkestua. Se kart: https://kart.gulesider.no/m/8y4Dk


Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entre, vaskerom, hall, tv-stue, 2 soverom og wc/bad.
2. etasje: Stue, kjøkken og wc. Utgang til terrasse fra stuen.
3. etasje: Bad/wc og 2 soverom og walk-in garderobe som evt. kan brukes som soverom. Utgang til takterrasse fra 2 soverom.


Ytre rom:
Dobbel garasje med lagringsmuligheter.

Standard
Nyere, lekker familiebolig med gjennomgående høy standard. Boligen har vannbåren gulvvarme i alle rom. Boligen fremstår som moderne og attraktiv. Store vindusflater gir mye naturlig lys. Det er montert solskjerming m/fjernkontroll på vinduene mot vest og sentralstøvsuger. Boligen har balansert ventilasjon, og gulv varmen kommer fra bergvarme. Boligen er gjennomgående malt i lyse og delikate farger.

Entre/hall/trappegang:
Lys, flislagt hall med varmekabler på gulv. Romslig garderobeløsning med plass til yttertøy og sko. Trappegang med vinduer fra 1. til 3. etg. gir mye naturlig lys og et eksklusivt innntrykk.

Stue/tv-stue:
Fin stue og tv-stue i hhv. 1 og 2 etg. med god plass til spisestue møblement, sofa og tilhørende møblement. Store vindusflater gir rikelig med lys til rommet. Utgang til romslig overbygget terrasse fra stuen. Tv-stuen kan alternativt benyttes som et ekstra soverom.

Kjøkken:
Lekker grå kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet AS med glatte fronter og rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenøy med spiseplass til 3 personer, godt med benkeplass og skapplass. Det er benkeplate i laminat med underlimt kum og nedfelt platetopp med induksjon. Videre er det integrerte hvitevarer med kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn. Hvitevarene er fra blant annet
kvalitetsleverandørene AEG og Miele.

Soverom:
Boligen har fire gode soverom. I tillegg har du også et rom som er tenkt som en walk-in garderobe, men som evt. kan benyttes som et lite soverom. De to største soverommene i 3 etg. har god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. De to soverommene i 1 etg. er noe mindre enn de i 3 etg. men har god plass til enkeltseng og garderobeløsning. 2 soverom i 3.etg. har utgang til balkong.

Bad/Wc/Vaskerom:
2 lekre, delikate flislagte bad med gulvvarme og downlights.
Badet i 1 etg. har servant, vegghengt wc og dusj.

Wc i 2 etg. har servant og vegghengt wc.

Badet i 3 etg. har dobbelservant, badekar, dusj og vegghengt wc.

Vaskerommet er innredet med hvite, profilerte fronter og benkeplate og vaskekum. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God oppbevaring i over- og underskap.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, fryseskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Boligen har installert opplegg for TV og internett via Canal Digital.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Boligen har vannbåren gulvvarme fra bergvarme og balansert ventilasjon.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 30 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Velges garanti fra Gable Insurance AG er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra Gable Insurance AG.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.09.2020
Leietid: 01.09.2020 - 31.08.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Frode Gulbrandsen
Mobil: 47 92 98 63
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024

Gårdsnr: 6

Bruksnr: 577


Sist endret: 24. juni 2020 09:55

Referanse: 50301Månedsleie

30.000,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. aug 2023

Type

semiEnebolig

Energimerking

B

BRA

186m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer