Trykk enter for å søke

Solbergveien 31, 1337 Sandvika

Sandvika/Valler - Ny, lekker og moderne arkitekttegnet 1/2 funkisbolig med høy standard - Hage og 2 terrasser – Dobbel garasje - Kort vei til Sandvika

28.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Axel Chr. Thomassen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
50301/0031-18

Eiendommen
Adresse: Solbergveien 31, 1337 SANDVIKA
Kommune: Bærum
Areal: ca. 186 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 6, Bnr 577

Beliggenhet
Boligen ligger i et etablert og hyggelig boligområde i Sandvika/Valler. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Du finner både lekeplass, skøytebane og akebakker i nærområdet, samt et flott skogsområde med gode muligheter for lek og aktivitet. Det er kort gangavstand til en av Norges største tennisbaner ved Engervannet, med Nordens største hall vinterstid. Fotballbane finner du på idylliske Kadettangen, der du også kan spille sandvolleyball eller bare
nyte strandlivet. Det er også flotte badeplasser på Store- og Lille badebukt, ute på Kalvøya. I området er det flere båtforeninger, samt en fin kyststi som tar deg til store friområder og grønne parker. Ønsker du å spille golf har Ballerud Golfklubb et intimt golfanlegg med høy kvalitet, der alle finner utfordringer på sitt nivå. Legg gjerne turen til vakre Veritasparken, eller Høvikodden med Henie-Onstad Kunstsenter. Bærum kulturhus ligger i Sandvika sentrum og formidler et bredt og inspirerende kulturtilbud for alle. I området finner du også et godt benyttet bibliotek, samt kino.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Haslum, Kiwi og Rema 1000. Videre byr Sandvika sentrum på shopping og byliv i varierte omgivelser gjennom mange spennende butikker og serveringssteder. Sandvika Storsenter er et av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder. Ellers har nye Bekkestua senter har en rekke butikker og spisesteder, samt flere aktører innen helse og velvære. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmest bussholdeplass, Solberg,
ligger noen minutter unna, mens det er ca. 15 min til Avløs T-banestasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Sandvika, ca. 7 min til Bekkestua og ca. 20 min inn til Oslo.
Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse
Boligen som nå leies ut er en ½ tomannsbolig i Solbergveien 31. Boligen ligger i et veletablert og populært område med kort vei til offentlig kommunikasjon, service- og forretningstilbud samt rekreasjonsområder.
Boligen har høy standard med blant annet flotte gulv med vannbårengulvvarme i samtlige gulv, samt utbredt bruk av downlights i tak. Her finner du to stuer, en i 1. etasje, og en hovedstue i 2 etg. Videre er det to delikate baderom, et separat wc, og et lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet AS med integrerte hvitevarer. Det er hage på begge sider av boligen i tillegg til to terrasser med gode solforhold. Dobbelgarasje med oppbevaringsplass medfølger.

Det opplyses om at utenomhusarealene m/plen og garasjen vil bli ferdigstilt til våren/sommeren 2018.

Det er ca 4,4 km eller 8 minutter med bil fra boligen til Oslo International School (OIS) på Bekkestua. Se kart: https://kart.gulesider.no/m/8y4Dk


Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entre, vaskerom, hall, tv-stue, 2 soverom og wc/bad.
2. etasje: Stue, kjøkken og wc. Utgang til terrasse fra stuen.
3. etasje: Bad/wc og 2 soverom og walk-in garderobe som evt. kan brukes som soverom. Utgang til takterrasse fra 2 soverom.


Ytre rom:
Dobbel garasje med lagringsmuligheter.

Standard
Ny, lekker familiebolig med gjennomgående høy standard. Boligen har vannbåren gulvvarme i alle rom. Boligen fremstår som moderne og attraktiv. Store vindusflater gir mye naturlig lys. Det er montert solskjerming m/fjernkontroll på vinduene mot vest og sentralstøvsuger. Boligen har balansert ventilasjon, og gulv varmen kommer fra bergvarme. Boligen er gjennomgående malt i lyse og delikate farger.

Entre/hall/trappegang:
Lys, flislagt hall med varmekabler på gulv. Romslig garderobeløsning med plass til yttertøy og sko. Trappegang med vinduer fra 1. til 3. etg. gir mye naturlig lys og et eksklusivt innntrykk.

Stue/tv-stue:
Fin stue og tv-stue i hhv. 1 og 2 etg. med god plass til spisestue møblement, sofa og tilhørende møblement. Store vindusflater gir rikelig med lys til rommet. Utgang til romslig overbygget terrasse fra stuen. Tv-stuen kan alternativt benyttes som et ekstra soverom.

Kjøkken:
Lekker grå kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet AS med glatte fronter og rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenøy med spiseplass til 3 personer, godt med benkeplass og skapplass. Det er benkeplate i laminat med underlimt kum og nedfelt platetopp med induksjon. Videre er det integrerte hvitevarer med kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn. Hvitevarene er fra blant annet
kvalitetsleverandørene AEG og Miele.

Soverom:
Boligen har fire gode soverom. I tillegg har du også et rom som er tenkt som en walk-in garderobe, men som evt. kan benyttes som et lite soverom. De to største soverommene i 3 etg. har god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. De to soverommene i 1 etg. er noe mindre enn de i 3 etg. men har god plass til enkeltseng og garderobeløsning. 2 soverom i 3.etg. har utgang til balkong.

Bad/Wc/Vaskerom:
2 lekre, delikate flislagte bad med gulvvarme og downlights.
Badet i 1 etg. har servant, vegghengt wc og dusj.

Wc i 2 etg. har servant og vegghengt wc.

Badet i 3 etg. har dobbelservant, badekar, dusj og vegghengt wc.

Vaskerommet er innredet med hvite, profilerte fronter og benkeplate og vaskekum. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God oppbevaring i over- og underskap.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, fryseskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Boligen har installert opplegg for TV og internett via Canal Digital.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement. Boligen har vannbåren gulvvarme fra bergvarme og balansert ventilasjon.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Boligen har vannbåren gulvvarme fra bergvarme og balansert ventilasjon.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 28 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement. Boligen har vannbåren gulvvarme fra bergvarme og balansert ventilasjon.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 01.02.2018 - 31.01.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Axel Chr. Thomassen
Mobil: 48845359

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 6

Bruksnr: 577


Sist endret: 2. februar 2018 12:30

Referanse: 50301Månedsleie

28.500,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2021

Type

tomannsbolig

Energimerking

B

BRA

186m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer