Trykk enter for å søke

Åsaveien 8, 0362 Oslo

FAGERBORG: Lekker, nyoppusset og møblert leilighet med 2 soverom - Balkong - Peis - Klassiske detaljer - Ledig omgående!

22.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Møblert, PeisKontaktperson
Maria Velure

Eierforhold
Aksjeleilighet

Saksnummer
50368/0408-18

Eiendommen
Adresse: Åsaveien 8, 0362 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 90 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 8

Beliggenhet
Åsaveien 8 A ligger i et rolig, sentralt og meget populært område på Majorstuen / Fagerborg. Bogstadveien med alle sine fasiliteter starter 400 meter fra leiligheten. Videre er det kort vei til populære spisesteder, hyggelige fortauskafeer og kaffebarer. Delicatessen, Cru, Bølgen og Moi, The Broker og YaYas ligger alle en kort spasertur unna. Nærmeste matvareforretning er en søndagsåpen butikk som ligger vel hundre meter fra leiligheten (nærområdet har tilgang til 5 ulike matbutikker, bl.a. Rema 1000, Meny, Kiwi, søndagsåpen, Bunnpris og Matkroken).
Kort vei til både Bislett og Frogner med alle de fasiliteter du kan tenke deg - bl.a. cafeer, restauranter og populære forretninger. For den treningsglade er det både Fresh Fitness, Fitness Xpress, Barry`s bootcamp, Bikram Yoga og SatsElixia i nærheten. For den mer alternative er populære HiYoga et par hunde meter ned i gaten. Ellers fine turmuligheter i Frognerparken, Stensparken og Slottsparken. Det tar ca. 10 minutter å gå til Frogner, Vestkanttorget og St.Hanshaugen.
Av utdanningsmuligheter er det kort vei eller gode transportmuligheter til bl.a. Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.
God offentlig kommunikasjon i nærområdet med trikk fra Bogstadveien / Thereses gate samt buss med ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m.fl.
Fra Majorstuen har man T-banestasjon samt at det er knutepunkt for buss og trikk, noe som gjør det enkelt å komme seg dit man vil.

Beskrivelse
Boligen er beliggende i byggets 2 etasje, og holder gjennomgående høy standard.
Inneholder romslig gang med garderobeskap og god plass til å henge fra seg, stue med koselig hjørnepeis, meget pent Kvikk kjøkken med integrerte hvitevarer og god spiseplass, 2 soverom hvorav begge med plassbygd skyvedørsgarderobe, samt delikat bad med spafølelse. Bad har både dusjnisje og badekar.
Begge soverom vender mot rolig bakgård, og fra hovedsoverom er det utgang til ny sydvest vendt balkong på ca. 3,6 kvm (bygget etter bildene ble tatt).

Leiligheten leies ut med sofa i stue, spisebord og stoler på kjøkken, senger og nattbord, konsollbord i gang, hylle på bad, speil, og lysekroner i tak. Alle hvitevarer på kjøkken og bad følger leieforholdet.
Det er ikke utstyrt med kjøkkenutstyr og sengetøy/håndklær.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc.

Ytre rom:
Balkong
2 boder i kjeller.

Standard
Gulv: Lekker 1-stavs eikeparkett med sømløs utforming uten terskler. Fliser på bad.

Vegger: Lyse malte flater. Nymalt i 2017.

Kjøkken: Klassisk og meget pent kjøkken fra Kvikk, med integrerte hvitevarer. Stekeovn, platetopp, kombiskap og oppvaskmaskin. Benkeplate av heltre.

Bad: Delikat baderom, pusset opp i 2015/-16.
Italienske designerflliser på gulv, samt i dusjsone. Ellers malte vegger.
Vegghengt wc, dusjnisje med regnfalls funksjon, og badekar med boblefunksjon innerst i rommet. Hvit porselensservant med hyller under, samt vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate.
Downlights i tak og varmekabler i gulv.


Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og med peis.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Ledig omgående!
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.05.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Maria Velure
Mobil: 46637320

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 8


Sist endret: 22. mai 2018 10:30

Referanse: 50368Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

3-roms

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer