Trykk enter for å søke

Øvre Måsan 6B, 1383 Asker

ASKER / DRENGSRUD - Moderne enebolig med hybel - Dobbelgarasje - Solrike takterrasser - Sentralt - Nær golfbane og marka -

29.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Knut M.S. Lippestad Hernæs

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
50370/0710-19

Eiendommen
Adresse: Øvre Måsan 6B, 1383 ASKER
Kommune: Asker
Areal: ca. 250 kvm. BRA.
Antall rom: 7
Matrikkel: Gnr 9, Bnr 372

Beliggenhet
Øvre Måsan 6 B ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Brendsrud i Asker. Fra boligen er det kort vei til marka med flotte turområder, skiløyper samt bade-og fiskevann. Asker golfklubb 18-hulls bane ligger kun 900 m fra boligen og kan tilby alt av golf fasiliteter. Nærhet til finnsrudvannet, en meget hyggelig strand hvor du ta en svømmetur, dykke etter ferskvannsperler eller bare nyte solen. Boligområdet ligger landing til og er et flott bomiljø for store og små med gode oppvekstvilkår. En kort sykkeltur unna boligen ligger Finsrud og Hogstad badevann med fine bademuligheter.

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus Sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens café, Kaffebrenneriet og Kafé Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Adkomst
Se kartskisse på høyre side av annonsen på finn.no. Ellers bruk www.1881.no/kart

Beskrivelse
Velkommen til Øvre Måsan 6 B - en lekker og arkitekttegnet funkisbolig over 3 plan med egen hybel. Boligen holder en svært god standard med gjennomtenkte og moderne fargevalg samt gode interiørmessige løsninger. Sol og fantastisk utsikt kan nytes fra de store takterrassene hvor du har vid utsikt over nærområdet. Boligen har vannbåren varme og kan bl.a. by på store og åpne oppholdsrom samt et lekkert kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer av høy kvalitet. 2 romslige og luftige stuer med store vindusflater, flott gasspeis og utgang til takterrasse. Boligen inneholder hele 3 bad, alle moderne og stilrene hvor hovedbadet er tilknyttet hovedsoverommet. Meget innbydende og smakfull bolig med gjennomgående høy standard og arealeffektiv planløsning.

- Lekker og moderne funkisbolig
- Stilrent og godt utstyrt kvalitetskjøkken
- Takhøyde på hele 5,15 m i kjøkken
- Gjennomgående store vindusflater
- 3 moderne flislagte bad og 1 separat wc
- Parkett
- Gasspeis
- Sentralstøvsuger
- Utstrakt bruk av downlights
- Energisparende vannbåren gulvvarme med varmepumpe
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Store takterrasser med optimale solforhold
- Flott utsikt over nærområdet
- Egen hybel
- Nærhet til marka og fine rekreasjonsområder
- Kort vei til Asker sentrum

INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?
Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som er interessert, samt eventuelle spørsmål, så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk å skriv ned ditt telefonnummer.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré:
Boligen har adkomst via et steinlagt inngangsparti hvor en flott trapp med rekkverk i glass tar deg opp til hovedetasjen. Den romslige entreen gir et svært godt førsteinntrykk av boligen. Gulvet er flislagt og veggene er holdt i lyse og tiltalende farger, noe som harmonerer med de øvrige rommene i boligen. Store vindusflater fyller rommet med naturlig lys og bidrar til en luftig romfølelse.

Stue:
Tiltalende stue med lysmalte vegger, parkett på gulv og flott gasspeis. Utstrakt bruk av downlights kombinert med spektakulære vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp og en behagelig atmosfære. Stuen er av meget god størrelse med flere soner, hvor det er plass til sofagruppe, spisestue og godstoler. Fra stuen i hovedetasjen tar en stilren trapp deg opp til loftstuen hvor du har utsyn ned mot kjøkkenet. Loftstuen er av god størrelse med rom for flere innredningsmuligheter. Store vindusflater, downlights i himling samt utgang til en meget romslig terrasse med fantastiske solforhold og fritt utsyn over nærområdet. Her ligger alt til rette for at lange sommerdager kan nytes til det fulle.

Kjøkken:
Meget smakfullt og lekkert kjøkken med egen spiseplass og gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Delikat og stilren innredning med hvite, slette fronter og benkeplate av stål med underlimt stålkum. Praktisk kjøkkenøy med eik benkeplate og stålkum for ytterligere oppbevaring- og arbeidsplass. Kjøkkenøyen fungerer også som et romslig spisebord hvor venner og familie kan samles til hyggelig lag. Rikelig med benkeplass gir svært gode arbeidsforhold for deg som er glad i å lage mat. Downlights i himling og stålplater over kjøkkenbenk gir kjøkkenet en nydelig finish. Store vindusflater og takhøyde på hele 5,15 meter gir en svært luftig og god romfølelse. Funksjonelt kvalitetskjøkken hvor ovn, koketopp, kaffemaskin, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/frys med isbitmaskin og vanndispenser er integrert. Fra kjøkkenet er det utgang til terreng. I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc:
Boligen inneholder 3 lekre flislagte bad hvor alle holder en gjennomgående høy standard. Det romsligste baderommet befinner seg i 1. etasje og har direkte adkomst fra hovedsoverommet. Badet er delikat flislagt i varme fargetoner med downlights i himling og varme i gulv. Badet er innredet med en moderne baderomsinnredning, vegghengt toalett med spyl funksjon, innmurt badekar og regndusj. Boligens 2 bad som befinner seg i underetasjen og er i likhet med hovedbadet pent flislagt med varme i gulv og downlights i himling. Separat wc-rom med flislagt gulv. Innredet med baderomsinnredning og vegghengt toalett. Boligens siste bad befinner seg i underetasjen og tilhører hybelen.

Soverom:
Stort, lunt og delikat hovedsoverom i 1. etasje med direkte adgang til boligens hovedbad. God plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i praktisk garderobeskap. Parkett på gulv og downlights i himling. Tilsammen kan boligen by på 3 soverom hvor 1 befinner seg i 1. etasje og 2 i underetasje. Alle er lyse og av god størrelse med plass til både seng og garderobeløsning.

Hybel:
Hybel på ca. 30 kvm med egen inngang. Romslig og pent flislagt bad med downlights i himling. Innredet med vegghengt toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne med praktiske innfellbare dusjdører. Opplegg for vaskemaskin. Enkelt utstyrt kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkeninnredning med lyse, slette fronter og laminat benkeplate med stålkum.

Standard
Lekker, lys og moderne enebolig oppført i 2012/2013. Meget Innbydende og smakfull bolig med gjennomtenkte og moderne fargevalg samt gode interiørmessige løsninger. Boligen holder en gjennomgående høy standard med store, åpne oppholdsrom og arealeffektiv planløsning.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 29 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.03.2020
Leietid: 02.03.2020 - 30.06.2022

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av Sastry Kandukuri

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Knut M.S. Lippestad Hernæs
Mobil: 40047740

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3025

Gårdsnr: 9

Bruksnr: 372


Sist endret: 16. januar 2020 14:00

Referanse: 50370Månedsleie

29.000,-

Ledig fra

2. mar

Ledig til

30. jun 2022

Type

Enebolig

Energimerking

B

BRA

250m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer