Trykk enter for å søke

Heyerdahls Vei 4, 0777 Oslo

Nyrenovet enebolig med 5 soverom, garasje og flott solrik terrasse og stor hage!

40.000,- per måned
Fasiliteter

Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
50412/0261-18

Eiendommen
Adresse: Heyerdahls Vei 4, 0777 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Vestre Aker
Areal: ca. 260 kvm. BRA.
Antall rom: 9
Matrikkel: Gnr 41, Bnr 704

Beliggenhet
Attraktiv, rolig og barnevennlig beliggenhet på Slemdal. Kort vei til Slemdal senter hvor man får dekket sitt daglige behov. Her finnes matbutikk, apotek og helsetilbud. Det er også nærhet til Vinderen sentrum som tilbyr et utvalg av butikker, hyggelige kaféer/restauranter og vinmonopol. Med et par minutters gange til enten Slemdal t-banestasjon er veien kort til Majorstuen.Kort vei til marka som byr på fantastiske natur- og sportsopplevelser sommer som vinter. I tillegg er det gode treningsmuligheter ved Hemingbanen. Heming er Norges største fleridrettslag med over 5000 medlemmer og dette er områdets treffpunkt for både store og små. Holmendammen ligger ca. 2,5 km fra boligen og er et parkområde med store gressplener, lekeplasser, sitteplasser og to brygger ved den populære dammen. Holmenkollen riksanlegg ligger ikke langt unna, med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark.
Boligen har skoletilhørlighet til Slemdal skole med 1-7 klasse. Ungdomskolen er Midtstuen ungdomskole med 8-10 klasse. Aktivitetsskolen på Slemdal, 1-4 klasse, har et samarbeid med Heming og følger barna til
aktiviteter på Hemingbanen etter avtale.


Beskrivelse
Flott innholdsrik enebolig som fremstår lys, lekker og moderne. Stor hyggelig hage på ca 1,6 mål. Boligen består av gang, hall, stor stue med utgang til terrasse og hage, romslig spisestue, stort kjøkken med hvitevarer. Egen soveromsfløy med 4 soverom, 2 bad og kontorplass i gang. 3 av soverommene med garderobeskap og dusjbad og separat wc, hovedsoverom med utgang hage, mye garderobeskap og inngang til eget bad med både badekar og dusj. II I underetasjen er det gang, stort vaskerom, bod og en leilighet med egen inngang som består av kjellerstue, bad og 1-2 soverom.

Eiendommens rom
Indre rom:
Hovedetasje: Flislagt entre med garderobeskap, hall, stue med peis mog utgang hage, spisestue, kjøkken med egen inngang og med en liten garderobe. Lang gang med kontorplass og garderobe, 4 soverom, 2 bad, wc.

Underetasje: Gang, vaskerom, bod, kjellerstue, 1 soverom, disponibelt rom, bad.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 40 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca 01 juni
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 41

Bruksnr: 704


Sist endret: 4. april 2018 12:00

Referanse: 50412Månedsleie

40.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

Enebolig

Energimerking

E

BRA

260m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer