Trykk enter for å søke

Solheimgata 3 a, 0267 Oslo

Lys og lekker leilighet med peis som kan leies møblert eller delvis møblert, inkludert varmtvann og fyring! Meget roig og attraktiv beliggenhet!

16.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Aksjeleilighet

Saksnummer
50428/0291-18

Eiendommen
Adresse: Solheimgata 3 a, 0267 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 64 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 212, Bnr 785, Leil.nr 16

Beliggenhet
Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt til.
En rekke turmuligheter ved Frognerparken, Slottsparken, Frognerkilen, Bygdøy og Skarpsnoparken. Frogner Stadion (med blant annet skøytebane på vinteren) og øvrige rekreasjonsområder ligger et par minutter fra leiligheten, samt at det er kort gange til Nathionaltheatret, Vika, Aker Brygge, Tjuvholmen, Bygdøy Allé og Skøyen.

Flere populære matbutikker, spisesteder, hyggelige kaféer og kaffebarer rett rundt hjørnet og i samme kvartal som leiligheten finner man en søndagsåpen matbutikk (Joker). Om man ønsker flere alternativer i området har man bl.a. Villa Paradiso, Aymara, Champagneria, Enoteca, Mares, Alex Sushi, Pizza da Mimmo, Jewel of India, Japo sushi og Åpent Bakeri, samt spesialforretninger som Flaneur, Bono og Fjellberg. I tillegg til nærmeste matvareforretning er det flere ulike matbutikker i nærområdet.

I nærheten ligger steder som Solli Plass, Frognerveien og Gimle, hvor man finner ærverdige Gimle kino, og Karenslyst Allé, hvorav sistnevnte blant annet kan by på alle de fasiliteter du kan tenke deg, inkludert kaféer, restauranter, treningssentre, utesteder, baker, vinmonopol, Maschmanns Matmarked og postkontor.

Det tar cirka 10-20 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate. Av utdanningsmuligheter er det kort vei eller gode transportmuligheter til blant annet Bjørknes, Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet. Bussholdeplass i Skovveien (Riddenvoldsplass) - her går buss nr 21 til Helsfyr T og Tjuvholmen, samt trikk fra Briskeby. Her går nr 19 til Ljabru og Majorstuen. Ellers flere buss- og trikkeholdeplasser som enkelt tar deg til blant annet Sentrum, Grünerløkka, St. Hanshaugen og Skøyen. Kort gange til Nationaltheatret stasjon med bl.a. flytog.

Kort vei til skoler samt at det er flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse
Lekker og gjennomgående 3-roms leilighet beliggende på attraktive Schafteløkken på Frogner. Bygget er fra 1930-tallet. Frognerparken innen kort gangeavstand. Leilighet har en gjennomgående god standard og kan leies delvis møblert eller fullt møblert. Leiligheten har en fin plasnløsning med 2 soverom, pent kjøkken og stor stue med peis.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre med garderoberom/bod, kjøkken med hvitevarer og spisesplass, stue med peis, soverom med garderobeskap, soverom, bad med dusj, vaskerom.

Ytre rom:
Tilgang til bod.

Standard
Gulv: Fiskebens parkett, fliser på bad.
Vegger: Malte flater, fliser på bad.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, micro.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca 01 mai
Leietid: 01.05.2018 - 30.04.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 212

Bruksnr: 785

Leilighetsnr: 16


Sist endret: 16. april 2018 14:30

Referanse: 50428Månedsleie

16.500,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2021

Type

3-roms

Energimerking

F

BRA

64m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer