Trykk enter for å søke

Trelastgata 21, 0191 Oslo

NYERE, LEKKER, 3-ROMS -STORE BALKONGER (20KVM). FYRING OG V.V INKL + GARASJE.

22.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Halvard Lea

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50429/0292-18

Eiendommen
Adresse: Trelastgata 21, 0191 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 73 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 8
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 130, Snr 47, Leil.nr 0805

Beliggenhet
Ny 3-roms i 8.etasje beliggende i Operakvarteret/ Barcode i Bjørvika, med kort vei til alt. Bygget, Trelastgata 21, er meget eksklusivt og spesielt. Dette er en særdeles lekker 3-roms endeleilighet med høy standard og to balkonger med flott utsikt over Oslo. Her kan du virkelig nyte det urbane bylivet! Ta heisen opp til den høyeste felles takterrassen (21.etg.) i BARCODE-rekken for å nyte solen og en praktfull panoramautsikt over fjorden og Oslo, eller kos deg med en kaffekopp og en god bok i felleshagen i 4 etg. Gå en tur langs havnepromenaden, se på livet på Operataket eller ta en solskinnstur i Middelalderparken. Byens beste og mest sentralt beliggende sjøbad på Sørenga er kort gåavstand unna og gir mulighet til friske sjøbad året rundt. Rett utenfor døren finner du flere av byens mest populære restauranter og drinkbarer som Vaaghals, Maaemo, Stock og Vesper for å nevne noen. I 1.etg ligger en stor Kiwibutikk med godt utvalg og i nabobyggene finner du blant annet SATS-ELIXIA, Apotek 1, frisør, velværeklinikk, samt en delikat blomster- og sjokoladebutikk. Byens beste kollektivtilbud fra Oslo S er i umiddelbar gangavstand, busser stopper i Dronning Eufemias gate.

Beskrivelse
Exclusive two-bedroom apartment - Furnished- Private Terrace - Heating, hot water, TV and Internet included + Underground parking spot.

Ny, lekker 3-roms med to store (20 kvm) balkonger, heis, fantastisk takterrasse i 21. etasje med panoramautsikt, samt felles takhage i 4. etasje. Høy standard og flotte detaljer som bl.a.: bred en-stavs eikeparkett, stilren kjøkken- og baderomsinnredning fra Sigdal, downlights med dimmere og eksklusive taklamper.

Tilpassede skyvedørsgarderober i entré og garderoberom. Innebygd garderobe på hovedsoverom. Ekstra god takhøyde i stue, kjøkken og soverom (2,70m) i tillegg til store vinduer som går fra gulv til tak, gir en god romfølelse og skaper en lys og harmonisk atmosfære.

Leiligheten kan leies ut møblert og fullt utstyrt etter nærmere avtale, innredet med stilrene møbler i moderne skandinavisk stil, som holder høy standard. En flott leilighet og unik mulighet på leiemarkedet.

Inneholder:
Entré: Romslig entré med porttelefon, dimbar downlightsbelysning og tilpasset garderobe med speilbelagte skyvedører. Adkomst til praktisk garderoberom fra entreen.

Garderoberom: Tilpasset skyvedørsgarderobe i praktisk garderoberom mellom hovedsoverommet og entré.

Soverom 1: Stort hovedsoverom med utgang til østvendt balkong på ca 5 kvm. Innebygd skaprekke med rikelig oppbevaringsplass, dimbar taklampe. Fjernstyrte utvendige persienner.

Soverom 2 / gjestesoverom/ kontor: Soverom med inngang fra stuen, inneholder garderobeskap og fjernstyrte utvendige persienne.

Bad: Delikat flislagt bad med keramiske grå fliser og termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv. Skapinnredning fra Sigdal med hvite fronter. Speil og lys over servant. Innfelte dowlights i himling med dimmerfunksjon, vegghengt wc, dusj med moderne dusjdører, kombinert vask- og tørkemaskin.

Kjøkken: Moderne kjøkken fra Sigdal, i tidsriktig og stilren gråfarge på fronter og med hvit benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, kombiskap, komfyr og platetopp fra Siemens.

Stue: Flott stue med store vinduer fra tak til gulv og to utganger til balkong som gir meget gode lysforhold og underbygger følelsen av å være på byens tak. Fra stuen er det utgang til stor vest- og nordvendt balkong på ca. 16 kvm med fantastisk utsikt over Oslo og innfelt sittebenk i vinduskarm.

Bod: Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca 5 kvm. Det er også to praktiske sykkelrom i kjelleren.

Terrassene har terrassebord av impregnert treverk og er møblert med utemøbler og blomsterkrukker.

Husleien inkluderer:
A-konto Fyring og varmtvann, Basic pakke digital-TV, internett (75/75mbit). Kostnad for oppgradering på tv- og internettabonnement påfaller leietaker. Garasjeplass inkludert.

Husdyr etter avtale.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, to soverom, garderoberom, kjøkken, bad.

Ytre rom:
Kjellerbod

Standard
Gulv:
Fliser på baderomsgulv. Ellers i leiligheten, bred én-stavs eikeparkett som er overflatebehandlet med gråhvit pigmentering

Vegger:
Fliser på baderom. Ellers i leiligheten malt og sparklet med tidsriktig lys gråfarge.Inventar
Boligen leies ut umøblert, men med taklamper og garderobeskap. Kan leies ut delvis/fullt møblert etter nærmere avtale.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, kombinert vaske- og tørkemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, tilgang til felles takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.
Basic tv-pakke er inklusivt, kostnaden for større tv-pakke og raskere internett påfaller leietaker.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.


Parkering
Parkering i byggets parkeringsanlegg med direkte adkomst med heis fra leilighet.
Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Halvard Lea
Mobil: 46695264

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 130

Seksjonsnr: 47

Leilighetsnr: 0805


Sist endret: 8. mai 2018 21:15

Referanse: 50429Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

73m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer