Trykk enter for å søke

Kirkeveien 98A, Rom Nr. 4, 0366 Oslo

Majorstuen/Marienlyst - Strøken nyoppusset leilighet - 1 rom ledig i bokollektiv! Oppvarming, v.vann, internett og kabel-tv inkl. All inclusive. Ta kontakt for visning.

6.900,- per måned

Inkluderer varmtvann, elektrisitet
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Lisa Michelle Folker

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50556/0470-18

Eiendommen
Adresse: Kirkeveien 98A, Rom Nr. 4, 0366 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 8 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 46, Bnr 44, Snr 26, Boenhet H0501

Beliggenhet
Svært sentralt beliggende på Marienlyst/Majorstuen. Kort vei til alt av servicetilbud og fasiliteter som forretninger, kaféer, restauranter, dagligvare, treningssentre, offentlig kommunikasjon m.m. Kun få minutters gange til Bogstadveien med en rekke flotte forretninger og servicetilbud, god dekning med kollektivtrafikk som buss, trikk og t-bane ved Majorstukrysset.
Gangavstand til flotte grøntområder i Frognerparken, Stensparken og Marienlyst.
Området tilbyr flere utdanningsinstitusjoner og barnehager i umiddelbar nærhet. Marienlyst skole, menighetsfakultetet, politihøyskolen og Blindern er i umiddelbar nærhet til boligen.

Fra boligen er det et steinkast ned til Majorstuakrysset som er tilknyttet Bogstadveien og Hegdehaugsveien med sine flerfoldige forretningsmuligheter. Her finnes en rekke spisesteder, nisjeforretninger, dagligvarehandler, moteforretninger, apotek, post i butikk og puber.

Svært god kommunikasjon med buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. 20-bussen har holdeplass rett utenfor døren (Galgeberg / Skøyen). Denne har hyppige avganger store deler av døgnet. Trikken har nærmeste holdeplass ved Majorstuakrysset, hvor det forøvrig er tilgang til hele Oslos T-bane nettverk.


Adkomst
Se skilt ved annonsert visning.

Beskrivelse
Totaltoppusset leilighet på BESTE Marienlyst med 7 soverom! Rommene er fra ca 7 kvm til ca 11 kvm. Hele leiligheten er på 118 m2. Leiligheten holder høy standard og er delvis møblert. Balkong.

Leiligheten: Entre, stue/kjøkken med peis, 2 bad, sep. wc, 2 vaskemaskiner/tørketrommler, 7 lyse og fine soverom. Det følger også bod med leiligheten. Fellesvaskeri i kjeller hvis ønskelig. Pen gård og velholdte fellesarealer. Vaskefirma vasker fellesarealene i leiligheten annehver uke og er inkludert i husleien.

Totaloppusset fra 2017. Alle overflater er sparklet, pusset og malt. Det er nye fliser i entreen med varmekabler. 2 bad med varmekabler. Nytt laminatgulv i alle rom ellers. Nytt elektrisk anlegg med automatsikringer. Røykvarsler i alle soverom og stue/kjøkken. Alle rom har egen flatskjerm tv. Rommene har også låsbar inngangsdør som er brann- og lydklassifisert.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre:
Stor lys entre. Store fliser med varmekabler under. Downlights i tak.

Kjøkken:
Nytt kjøkken med åpen kjøkkenløsning mot stue. Godt med skap og benkeplass. Ventilator med kullfilter. Integrert oppvaskemaskin, platetopp med induksjon, komfyr. Vask med blandebatteri. Alle hvitevarer er nye. Downlights i tak og benkebelysning.

Stue:
Stue med åpen kjøkkenløsning og koselig peis. Downlights i tak.

Bad:
2 bad (et er nytt fra 2018 og et er fra 2017):

60*60 delikate fliser på gulv med varmekabel. Regndusj, vask med underskap, speil, armatur fra Grohe, vegghengt toalett.

Ny kombinert vaskemaskin og tørketrommel i eget område utenfor det ene badet, samt fellesvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel i kjeller.

Balkong:
Solrik øst-/sydvent balkong på ca 15 kvm. Svært gode solforhold.Ytre rom:
1 bod i kjeller.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang fellesvaskeri, peis. Kabel-tv og internett inkl i leien. Canal Digital leverer kabel-tv tjenester i sameiet.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Varmtvann og elektrisitet/oppvarming inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 6 900 pr. måned. Varmtvann og elektrisitet/oppvarming inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Etter avtale
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lisa Michelle Folker
Tlf.: 46637340

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 46

Bruksnr: 44

Seksjonsnr: 26


Sist endret: 27. juni 2018 16:30

Referanse: 50556Månedsleie

6.900,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

8m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer