Trykk enter for å søke

Schweigaards Gate 99 B, 0656 Oslo

Korttidsleie - Møblert 3-roms loftsleilighet med god planløsning! TV, internett og varmtvann inkl i leien! Takterrasse og god standard! Nyslipte og lakkede gulv!

13.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, MøblertKontaktperson
André Zimmer

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
50563/0480-18

Eiendommen
Adresse: Schweigaards Gate 99 B, 0656 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: Primærrom ca. 47 kvm.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 233, Bnr 423, Leil.nr 503, Boenhet H0501

Beliggenhet
Bygården har en flott beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt, men likevel rolig! Leiligheten ligger i toppetasjen. Her har du fine utsiktsforhold mot Barcode i stuen og den rolige bakgården fra balkongen. Det er umiddelbar nærhet til "alle fasiliteter". Nærmeste matvareforretning ligger rett over gaten, og en liten rusletur nedover gata kan du nyte en god espresso på Stockfleths eller Kaffebrenneriet. Ferske rundstykker får du på Vårt daglige brød. På varme sommerdager anbefales Botsparken for soling og grilling samt Klosterenga park. Eller benytte dagen på Sørenga Sjøbad som ligger bare en 5-minutters sykkeltur unna.

Mer info om park: http://www.klosterenga-park.no/
Mer info om Sørenga: http://www.sorenga.no/beliggenhet/om-sorenga/

Nabolaget er i hovedsak klassiske bygårder fra 1860 - 1890. Hyggelige næringslokaler ligger spredt langs alleen og i sidegatene. Man er også omgitt av vakre og sjarmerende rekreasjonsområder, som for eksempel Ruinparken, Klosterenga, Middelalderparken og Sørenga. I 1991 ble Schweigaards gates øvre del ombygd til landets første "miljøgate", som en del av det statlige og kommunale samarbeidsprosjektet Miljøbyen Gamle Oslo. Fartsgrensen ble satt ned til 30 km/t og det ble plantet trær langs kjørebanen, Det som en gang var "røyk og gass på Harald Hårdrådes plass" er i dag et friskt, grønt og trivelig nabolag. Etter at trikkeskinnene ble fjernet fra øvre del av gaten i 1968, har gaten i dag et helt annet preg enn tidligere.

Fra leiligheten er det gangavstand til det meste av fasiliteter og servicetilbud, herunder et stort utvalg av butikker. Offentlig kommunikasjon som buss og T-bane ligger rett i nærheten, f.eks. alle seks T-banelinjer samt busslinje 20,37 og 60. Både barnehager og skoler ligger i gangavstand. Det er kort vei til yrende liv på Teaterplassen med mange kafeer, restauranter og uteplasser. Spektrum, Oslo City, Oslo S og Posten ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Karl Johan og Grünerløkka. Ikke langt unna ligger Operaen, og "Fjordbyen" i Bjørvika er i full gang. Det har allerede skjedd store positive endringer i Gamle Oslo, klassiske fasader er pusset opp og nye bolig-prosjekter er godt tilpasset området. Slik vil det også fortsette i årene fremover!

Beskrivelse
Velkommen til Schweigaards gate 99 B:
Pen og lys leilighet med 47 kvm i gulvareal, lysmalte overflater, nyslipte gulv med hvitpigmentert lakk, som gir deg en god romfølelse. Den arealeffektive planløsningen gir leiligheten inntrykket av å være større enn hva antall kvadratmeter skulle tilsi. Velux-vinduene i stue og på soverom sørger for rikelig med lysinnslipp og en hyggelig utsikt. Leiligheten passer ypperlig til de som ønsker å bo i et svært hyggelig og populært område som ligger i tilknytning til både Sentrum og Bjørvika. Her kan du flytte rett inn og nyte leiligheten fra første sekund. Perfekt for pendler eller studenter som trenger et sted å bo frem til nyttår.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, 2 soverom og åpen stue kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Ingen bod følger leiligheten. Utleier disponerer denne selv.

Standard
Gulv: Hvitpigmentert parkett og fliser på bad.
Vegger: Malte flater alle rom, fliser på baderomsvegg.

Kjøkken:
Kjøkkenet består av lyse fronter med stålhåndtak, komfyr med platetopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Det er god skap-/benkeplass, samt gode arbeidsflater. Benkeplate er slipt og lakket med hvit lakk.

Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Stilren og praktisk innredning med opplegg for vaskemaskin. Dusjvegg med innfellbare dusjdører i herdet glass.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, tilgang til felles takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2018
Leietid: 01.07.2018 - 31.12.2018

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 31.03.2019

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med André Zimmer
Mobil: 97 78 55 36

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 233

Bruksnr: 423

Leilighetsnr: 503


Sist endret: 8. juni 2018 14:30

Referanse: 50563Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

31. des

Type

1-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer