Trykk enter for å søke

Jacob Aallsgate 29 B, 0364 Oslo

Lys og gjenomgående toppleilighet med balkong!

16.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, UmøblertKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
50608/0559-18

Eiendommen
Adresse: Jacob Aallsgate 29 B, 0364 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 76 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 137, Boenhet H0402

Beliggenhet
Leiligheten ligger i Jacob Aalls gate- en rolig sidevei fra Bogstadveien på Majorstuen. Beliggenheten er svært sentral på Oslos vestkant, men samtidig tilbaketrukket og rolig beliggende fra det yrende bylivet nærområdet tilbyr. Det er et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder, samtidig er det kort vei til grøntarealer som Frognerparken, Friggfeltet, og Marienlystparken.

Bogstadveien ligger kun et minutt unna og er kjent for sine rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger og spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Bogstadveien/Hegdehaugsveien har den siste tiden gjennomgått en omfattende rehabilitering og området har lagt vekt på økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet.

Colosseum Kino, ligger i gåavstand fra leiligheten. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre til Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og caféer. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen ligger ett stopp med t-banen unna, med flere av byens mest populære spisesteder og restauranter.

Av treningsfasiliteter i området kan man bla. velge mellom SATS Elixia, FitnessXpress, flere yogastudioer, Bislett stadion og Bislet bad. Av rekreasjonsmuligheter finner man Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Om vinteren kan man gå på skøyter på Frogner stadion. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand.

Leiligheten ligger i gangavstand fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo, og det er praktisk og enkel forbindelse til BI.

En kort spasertur tar deg til et knutepunkt for offentlig kommunikasjon ved Majorstuakrysset. Her har man mulighet til å benytte seg av t-bane, bytrikk og buss. Kort vei til Flybussen som stopper i Kirkeveien, og ekspressbuss til Fornebu som går fra Marienlyst. Fra Nationaltheatret stasjon som er ett stopp unna med t-banen, har du lokal- og flytogforbindelse i retning Lillestrøm/Gardermoen og Asker/Drammen.Beskrivelse
Hyggelig leilighet med 2 soverom som passer for to å dele. Leiligheten har solrik balkong med flott utsikt.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre med garderobeskap, stue, stue/soverom, soverom, kjøkken med hvitevarer, bad med dusj og opplegg vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har tilgang fellesvaskeri, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 137


Sist endret: 3. juli 2018 15:45

Referanse: 50608Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

3-roms

Energimerking

F

BRA

76m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer