Trykk enter for å søke

Nydalen Alle 29, 0484 Oslo

Lekker og moderne 1-roms leilighet med nærhet til BI - Sovealkove - Solrik balkong - Inkludert fjernvarme og varmtvann

10.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50620/0594-18

Eiendommen
Adresse: Nydalen Alle 29, 0484 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 31 kvm. BRA.
Etasje: 6
Matrikkel: Gnr 77, Bnr 387, Snr 73

Beliggenhet
Svært sentral og etterspurt beliggenhet i Nydalen på Solsiden med Akerselva som nærmeste nabo. Området har de siste årene utviklet seg til å bli et attraktivt og moderne boligområde i Nordre Aker med et godt tilbud av bymessige fasiliteter. I tillegg til flere kulturinstitusjoner og Handelshøyskolen BI, finner man en salig blanding av næringsliv, IT-bedrifter, mediebedrifter, studentboliger og privatboliger m.m. Nærmiljøet byr på flere restauranter, kaffebarer, nærbutikker og forretninger. Gullhaug Torg byr på flere hyggelige spisesteder og caféer, ønsker man et større utvalg, ligger Storo Storsenter i gangavstand med om lag 130 butikker, spisesteder og tjenester. I mars åpnet Norges største kinosenter like ved BI Nydalen, og er landets eneste IMAX-kino med 14 saler, hvor det tilrettelegges for en fantastisk filmopplevelse.

Flotte turområder med fine gang- og løypenett langs Akerselva, Nordmarka, Maridalen og Lillomarka like i nærheten. Grefsenkollen byr på muligheten for å stå alpint på vinterstid. For den treningsglade er det også et stort spekter av treningsmuligheter med b.la. SATS sine to treningssentre, kun få minutters gange fra leiligheten. Treningssentrene EVO Nydalen, Fitnesspoint Nydalen, Athletica og Crossfit Oslo ligger også innen gangavstand.

Adkomst
Offentlig kommunikasjon Nydalen er et knutepunkt for kollektiv transport. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal. Ta t-bane, buss og trikk fra Nydalen og Storo. For studenter, ligger leiligheten like ved Handelshøyskolen BI, og det er ellers enkel adkomst via kollektivtrafikken til de fleste utdanningsinstitusjoner i Oslo. Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud.

Beskrivelse
Smakfull og delikat innredet leilighet med romslig inngangsparti med plassbygget skyvedørsgrderobe med speil, moderne kjøkken i åpen løsning mot stuen med en praktisk kjøkkenøy. Videre har man åpen stue- og kjøkkenløsning med store, flotte vindusflater mot en hyggelig balkong. Stuen fungerer som leilighetens allrom med plass for sofa, tv-løsning og eventuelt annet møblement. Det er store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys til rommet. Fra stuen har man adkomst til en romslig og praktisk sovealkove med mulighet for skjerming og plass til seng på ca. 160 cm i bredde. Alkoven har en fin størrelse og er innredet med et vegghengt skap med gode oppbevaringsmuligheter. Det er også et delikat, flislagt bad innredet med dusjhjørne med innsvingbare dører i glass, vegghengt toalett, helservant med skuffer og glatte fronter, samt speil på vegg med lys og stikkontakt. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, samt varmekabler i gulv. Balkong med ettermiddagssol, den har god størrelse og utsikt. Her er det god plass til sittegruppe og tilhørende møbler, grilling er tillatt.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè med skyvedørsgarderobe, åpen stue- og kjøkkenløsning med sovealkove og utgang til balkong, flislagt bad.

Ytre rom:
Bod


Standard
Vegger: Malte, glatte flater. Fliser på bad.

Gulv: Tre-stavs eike parkett. Fliser med varmekabler bad/wc.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og fjernvarme inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 10 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og fjernvarme inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Sikkerhetsbeløpet er fra 3 måneders husleie. Det deponerte beløp skal settes på særskilt konto i leierens navn med vanlige rentevilkår i finansinstitusjon som har rett til å tilby slik tjeneste i Norge.
Utleieren kan anvise i hvilken finansinstitusjon depositumskontoen skal opprettes så sant dette ikke er til vesentlig ulempe for leietakeren.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2018
Leietid: 15.08.2018 - 14.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 77

Bruksnr: 387

Seksjonsnr: 73


Sist endret: 17. juli 2018 12:15

Referanse: 50620Månedsleie

10.500,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

14. aug 2021

Type

1-roms

Energimerking

C

BRA

31m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer