Trykk enter for å søke

Heggelibakken 101, 0374 Oslo

VINDEREN/HEGGELI - Flott vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan på Vinderen - Biloppstillingsplass - Hage - Terrasse - Nye bad 2018

25.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kjetil Haavardstad Jacobsen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
50653/0633-18

Eiendommen
Adresse: Heggelibakken 101, 0374 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Vestre Aker
Areal: ca. 191 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 35, Bnr 342

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig, sentralt, barnevennlig og generelt meget attraktivt villastrøk på Vinderen i Oslo. Boligen ligger mellom Holmendammen, Slemdal, Smestad og Borgen. Fra boligen er det kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til idrettshall, tennisanlegg, treningssenter og badeplass med mer. Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtrafikk. Ellers er det gangavstand til T-bane på Vinderen, Smestad og Borgen. Bussforbindelser i Holmenveien og Sørkedalsveien.

Vakre Frognerparken ligger i gangavstand fra eiendommen, så her er det bare å knyte på seg joggeskoene og nyte de idylliske stiene rundt i parken. Det er også en agility-bane for hunder like ved, samt lekeplass, fotballbane, skøytebane og svømmehall. Nærsenteret på Vinderen har det meste man trenger i hverdagen. Der ligger flere matbutikker, Billies Kitchen, Jonathan sushi, Little Italy, sportsbutikk, Jernia, Princess, Baker Hansen, Vinmonopol, renseri, Plantasjen og Sats med mer.

Boligen har også nærhet til Holmendammen med omkringliggende parkområde. Dammen benyttes aktivt av fluefiskere og på vinterstid prepareres det en rundløype på området. Bygdøy ligger også i fin sykkelavstand med flott turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og ut langs Bestumkilen. Om vinteren er det oppkjørte skispor på Bygdøy og i Frognerparken. For ikke å snakke om nærheten til Holmenkollen-anlegget og endeløse skiløyper innover fra Frognerseteren eller Sørkedalen. Tryvann sommer- og vinterpark har et stort tilbud aktiviteter for store og små. Vinderen er et veletablert og svært populært boligområde for barnefamilier med nærhet til bykjernen så vel som det er tilbaketrukket og nære marka.

Adkomst
Dert blir merket til visning. Heggelibakken 101.

Beskrivelse
Heggelibakken 101 er en sjarmerende del av en tomannsbolig, med usjenert beliggenhet og stor, flott hage og masse boltningsplass for store og små. Boligen har siste året gjennomgått store oppgraderinger. Dette er en veldig innholdsrik familiebolig på attraktive Vinderen. Boligen er lys og svært romslig og fremstår i god stand. Boligen består av 3 soverom, to fulle baderom med dusj og boblebad samt sauna, kinorom i kjellerstue, to innvendige boder, vaskerom og to isolerte lagringsloft. Det tilhører i tillegg en stor utvendig bod, én liten garasje og en stor biloppstillingsplass til venstre for carport. Det er også en stor hage med gode solforhold, hvor det ble bygget en ny, stor markterrasse i 2016 samtidig med planering av hagen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Kjeller: Trappegang, bad, badstue, vaskerom, bod, teknisk rom/kott, arbeidsrom, kjellerstue.
1.etasje: Entre/VF, WC, hall, kjøkken med spiseplass, stue med trapp og utgang treterrasse mot mark.
2.etasje: Trappegang, bad, 3 soverom.Ytre rom:
1 utvending bod.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: fryseskap, kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har terasse, hage, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett, alarm.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 25 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 17.09.2018 - 16.09.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Rolf Erik Hagadokken
Tlf.: 99568607

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 35

Bruksnr: 342


Sist endret: 20. september 2018 14:15

Referanse: 50653Månedsleie

25.000,-

Ledig fra

17. sep

Ledig til

16. sep 2021

Type

semiEnebolig

Energimerking

F

BRA

191m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer