Trykk enter for å søke

Engervannsveien 31, 1337 Sandvika

SANDVIKA - 2-roms leilighet i klassisk sveitservilla - To uteplasser. Leies ut delvis møblert.

12.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, UmøblertKontaktperson
Halvard Lea

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
50678/0691-18

Eiendommen
Adresse: Engervannsveien 31, 1337 SANDVIKA
Kommune: Bærum
Areal: Primærrom ca. 42 kvm.
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 83, Bnr 52, Snr 6, Boenhet H0102

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og hyggelig område langs Sandvikselven, med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter. Leiligheten ligger høyt og fritt, med fint utsyn over nærområdet. Kun 1 min. gange fra leiligheten finner man CoopExtra, og kun 3 min. gange fra leiligheten finner man Spar Helgerudgården. Sandvika sentrum byr for øvrig på alle tenkelige servicetilbud, som butikker, kafeer, restauranter, kulturtilbud (kino, teater, kulturhus, bibliotek) etc. Sandvika Storsenter kan tilby et rikt utvalg av forretninger med noe for enhver smak. I tillegg er det flere hyggelige butikker i den tidligere gågaten i Sandvika. Her har du med andre ord absolutt alt du trenger i kort gangavstand fra leiligheten.

Flotte turområder langs Sandvikselven, og kyststi fra Sandvika som tar deg med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Kun en kort spasertur til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid.

Fra leiligheten er det kun en kort kjøretur til Vestmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort vei også til Kolsås og Kirkerudbakken med både helge- og kveldsåpne bakker vinterstid.

Adkomst
1 min. gange til Sandvika stasjon, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finnes bussruter til alle deler av Bærum, samt til Asker og Oslo, tog i retning Oslo og Drammen samt flytog.

Beskrivelse
Leiligheten består av entrè og et romslig og fint soverom med god plass til dobbeltseng, rommet er innredet med et garderobeskap. Det er et lys og delikat flislagt bad, med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt speilskap, dusjnisje og toalett og vaskemaskin. Åpen stue- og kjøkkenløsning hvorav kjøkkenet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kombiskap og komfyr. Stuen er luftig og har en generøs takhøyde (ca. 2,60 m), her er det godt med plass til både sofagruppe, TV-møblement og spisebord. Herfra er det utgang via verandadør til terrassen på enden av huset. Leiligheten har en gjennomgående god standard, og fremstår innbydende og delikat. De store vindusflatene gir rikelig med lys, og skaper en god atmosfære i leiligheten.

Fra boligen er det utgang til vestvendt terrasse utenfor stuen, der ca. 20 kvm disponeres av denne leiligheten alene. Det er i tillegg en fin og skjermet uteplass ved inngangspartiet. God plass til spisebord, stoler, blomster e.l. på begge uteplassene. Sameierne disponerer i fellesskap en flott uteplass med gressplen på oversiden av huset, bak bodene.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom og bad.


Ytre rom:
Utebod på ca. 4 kvm

Standard
Villaen ble bygget om og pusset opp i 2005, og innehar nå flere leiligheter samt brudesalong i 1.etasje.

Gulv: Parkett
Vegger: Lyse malte flater
Bad: Flislagt


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har terasse, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2018
Leietid: 01.10.2018 - 30.09.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Halvard Lea
Mobil: 46695264

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 83

Bruksnr: 52

Seksjonsnr: 6


Sist endret: 6. september 2018 20:00

Referanse: 50678Månedsleie

12.000,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2021

Type

2-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer