Trykk enter for å søke

Steinhammerveien 6 D, 1177 Oslo

HOLTET: Lys og gjennomgående 3- roms i attraktivt og barnevennlig strøk - Garasjeplass - Tv grunnpakke inkl - Balkong - Ledig 16.07

17.000,- per måned

Inkluderer Grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Elisabeth Langset

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51158/0427-22

Eiendommen
Adresse: Steinhammerveien 6 D, 1177 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 71 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 155, Bnr 30, Snr 17

Beliggenhet
Leiligheten ligger flott til i et attraktivt, veletablert villa- og leilighetsområde på bekkelaget. På Holtet finner du de fleste servicetilbud som delikatesseforetningen Jacobs, Åpent bakeri, Sushi på Holtet, Legesenter Best Helse, bank, apotek, jernvare, etc. Fra boligen er det kort vei til trikken, som går hvert 5 minutt og tar deg til sentrum på 12 minutter. For de som er glad i tur- og rekreasjon finnes det flotte muligheter ved fjorden, Ekebergparken og Ekebergsletta eller i Østmarka. Dette er et ideelt område for barnefamilier da det er kort avstand til både skoler og barnehage. Nærmeste kjøpesenter er Lambertseter senter, her finnes et bredt utvalg av butikker, frisør, serveringssteder, vinmonopol, kino og bibliotek.

Adkomst
Bil: Ta av fra Ekebergveien og inn på Steinhammerveien. Boligen har garasjeplass med innkjøring på høyre side av bygget.

Trikk: Holtet trikkeholdeplass trikk 18, 19

Buss: Holtet buss nr. 74

Beskrivelse
Utleiemegleren ved Endre Gunnarstein Ristesund har gleden av å presentere Steinhammerveien 6 D, en romslig 3- roms på Holtet med mye inkludert i prisen.

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og er utformet slik at den har et helhetlig inntrykk med tidløse fargevalg. Det første du møter er en romslig entré som inneholder stort garderobeskap med speilfronter. I garderobeskapet finnes det en praktisk løsning hvor man kan slå ut en plate som kan brukes til skrivepult.

Videre kommer du inn til leilighetens oppholdsrom med åpen stue- og kjøkkenløsning. Her blir du møtt av store vinduer som slipper inn rikelig med lys og har en flott utsikt! Stuen er romslig og har plass til både sofagruppe og spisegruppe. Kjøkkenet har rikelig med skapplass og oppbevaring, samt mye benkeplass som gjør baking og matlaging til en hyggelig opplevelse. Fra stuen er det tilknyning til 8 kvm balkong. Her der det god plass til møbler som gjør at flere kan nyte solen og utsikten sammen.

Leiligheten har to soverom. Soverom nr.1 er romslig med god plass til dobbeltseng. Det har hele tre doble garderobeskap, samt tilknytning til eget walking closet med god plass til klær. Soverom 2 har også plass til dobbeltseng og inneholder garderobeskap. Fra entréen er det tilknytning til flott flislagt bad med varmekabler i gulv som inneholder vegghengt klosett, badekar med dusj, skuffeservant, langskap, samt vaskemaskin og tørketrommel.

Leilighetskomplekset har heis som tar deg fra 3 etasje til kjeller og felles garasje. Med leiligheten følger garasjeplass 18. Videre er det en kjellerbod med hyllesystem hvor det er rikelig plass til å oppevare alt fra koffert til sykkel.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 soverom og walkin- closet.

Ytre rom:
Balkong, samt bod og parkeringsplass i felles garasje.

Standard
Kjøkken: Parkettgulv og malte flater. Enkel kjøkkeninnrending med hvite fronter og trebenkeplate. Inneholder komfyr, vifte, samt kombiskap og oppvaskmaskin fra Bosch.

Stue: Parkettgulv og malte flater.

Soverom: parkettgulv og malte flater.

Baderom: Fliser på gulv og vegg, vegghengt Klosett, skuffeservant og langskap. Inneholder Miele vaskmaskin og tørketrommel.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje. Plass nr.18

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 17 000 pr. måned. Grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 16.07.2022
Leietid: 17.07.2022 - 16.07.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Elisabeth Langset
Mobil: 95997629

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 155

Bruksnr: 30

Seksjonsnr: 17


Sist endret: 20. juni 2022 11:10

Referanse: 51158Månedsleie

17.000,-

Ledig fra

17. jul

Ledig til

16. jul 2025

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

71m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer