Trykk enter for å søke

Jørgen Løvlands Gate 3, 0568 Oslo

Carl Berner/Sophies Minde - Lekker 2- roms med god takhøyde og hems m/ ekstra soveplass - Møblert - Stor markterrasse - Vamtvann, fyring, kabel-tv og internett inkludert.

15.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Vesla Rosseland Nicolaysen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51677/0085-20

Eiendommen
Adresse: Jørgen Løvlands Gate 3, 0568 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 42 kvm. BRA.
Etasje: Underetasje
Matrikkel: Gnr 227, Bnr 573, Snr 5, Boenhet U0105

Beliggenhet
Boligen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet på Rosenhoff like ved Rodeløkka Kolonihage. Dette er et veletablert og populært boligområde med kort vei til Grünerløkka, Torshov, og Carl Berner, som kan by et mangfold av fasiliteter og servicetibud. Grünerløkka er kjent for sitt yrende kultur- og uteliv. Her skjer det alltid noe og det er et stort utvalg spennende kaféer, restauranter, utesteder og butikker. Det er kun en liten spasertur til Botanisk hage, Sofienbergparken, Torshovsdalen, Akerselva og Tøyenbadet. I tillegg er dagligvarebutikker og flere treningssentre (Sats, Bare Trening og Fresh Fitness) i nærområdet. Populært område for både eldre og yngre. Flere barnehager og skoler i umiddelbar nærhet.

Carl Berner som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon (T- bane, trikk og buss) ligger like i nærheten. I tillegg er det trikk- og busstopp på Rosenhoff.

Beskrivelse
Velkommen til Jørgen Løvlands gate 3! En smakfull 2- roms leilighet med tilbaketrukket og skjermet beliggenhet på Rosenhoff. Boligen er beliggende i byggets underetasje og holder god standard med smarte løsninger. Leiligheten har en fantastisk takhøyde på 3, 65 meter og har store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Inneholder entrè/ gang, bad, soverom, hems og åpen stue-/ kjøkkenløsning. Boligen leies ut fullt møblert. Det medfølger garderobeskap både i entrè og soverom, slik at det er god plass til oppbevaring av klær. I tillegg kan leietaker disponere plass i kjellerbod, som deles med utleier. Med en hems på 6 kvadratmeter har man god plass til en ekstra soveplass i tillegg til boligens soverom. Fra stuen er det utgang til østvendt markterrasse på ca 21 kvadratmeter.

Sameiet har flotte fellesområder med blant annet felles takterrasse, gressplen med sittegrupper og eget selskapslokale som beboerne kan benytte. Fra takterrassen er det fantastiske solforhold og nydelig utsikt mot bl.a Barcode, Oslofjorden og Holmenkollen.

Det er inkludert en grunnpakke med kabel-tv og internett i husleien. Leietaker må tegne eget abonnement og ha eget utstyr.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, bad, soverom, hems og åpen stue-/ kjøkkenløsning.

Ytre rom:
1 kjellerbod som deles med eier.

Standard
Gjennomgående god standard. God takhøyde og store vinduer som gjør leiligheten lys og trivelig.
Gulv: Fliser på bad, parkett i øvrige rom.
Vegger: Fliser på bad, parkett i øvrige rom.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, opplegg internett, sentralt, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Varmtvann og fyring avregnes etter målt forbruk. Dersom avregningen viser et forbruk som er høyere enn det som er forskuddsbetalt a-konto av utleier, kan overforbruk faktureres leietaker.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Varmtvann og fyring avregnes etter målt forbruk. Dersom avregningen viser et forbruk som er høyere enn det som er forskuddsbetalt a-konto av utleier, kan overforbruk faktureres leietaker.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.03.2020
Leietid: 02.03.2020 - 01.03.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Vesla Rosseland Nicolaysen
Mobil: 90098807

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 227

Bruksnr: 573

Seksjonsnr: 5


Sist endret: 12. februar 2020 16:50

Referanse: 51677Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

2. mar

Ledig til

1. mar 2023

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

42m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer