Trykk enter for å søke

Hamangskogen 23, 1338 Sandvika

Hamang - 2-roms - Balkong - Parkering - v.v/tv/internett inkl

12.500,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Silje Opstad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51893/0267-20

Eiendommen
Adresse: Hamangskogen 23, 1338 SANDVIKA
Kommune: Bærum
Areal: ca. 52 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 83, Bnr 176, Snr 239

Beliggenhet
Boligen er beliggende i Hamangskogen som forøvrig er en blindvei med sentral og kort vei til Sandvika sentrum. Fra Sandvika er det gode tog- og bussforbindelser til både Oslo og Asker. Hamangskogen er et godt etablert boligområde som har mye å by på for både unge og eldre. Fellesarealene er oppparbeidet og beplantet med grøntareal. Av fritidsaktiviteter er det fine turmuligheter i området, med bl.a. gangvei langs Sandvikselven, fotball-, hockey- og bandybane på Rud. Kadettangen som er et meget populært badested for innbyggerne i Bærum og Sandvika, byr på flotte sandstrender og volleyballbaner. Kalvøya er å finne like utenfor Kadettangen med natur og bademuligheter. Kolsåstoppen er en meget kjent topp i Bærum som er mye brukt Bæringene. Her har man fine turmuligheter og kjempeutsikt når du endelig har nådd toppen. Nærhet til Kirkerudbakken alpinanlegg med to middels store bakker som passer for de fleste ferdighetsnivåer. Sandvika har et godt utvalg av shoppingmuligheter, caféer, kino, eget kultursenter og selvfølgelig mye mer. Sandvika Storsenter er en opplevelse i seg selv med utallige butikker.

Beskrivelse
Leiligheten har blitt vesentlig påkostet de siste årene og fremstår i dag moderne med lekre farge- og materialvalg. Store deler av boligen ble pusset opp i 2012 med blant annet nytt kjøkken og overflatebehandling i store deler av leiligheten. Med utgang fra stuen er det en herlig sørvendt balkong med god plass til både loungemøbler, spisebord og grill. Leiligheten ligger i et veldrevet sameie med god vedlikeholdshistorikk og fine fellesområder. Det er flere lekeplasser og grøntarealer i kort avstand fra boligen. Med trappefri adkomst, høy standard og nærhet til Sandvika er dette en meget attraktiv bolig for alle aldersgrupper.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom

Ytre rom:
Bod

Standard
Leiligheten har blitt godt vedlikeholdt og har flere nye og delikate løsninger fra nyere tid. Dette er en lekker leilighet med særpreg og flere elegante detaljer.
Romslig og innbydende entré med god plass til skoskap, oppheng for klær og lignende. Det er installert en praktisk skyvedørsgarderobe med speildør som gir godt med lagringsplass og mer romfølelse.
Stuen har en praktisk romløsning med åpen løsning mot kjøkkenet. Gulvet er i laminat fra 2012 med en pen utførelse. Det er kontrastvegg mot kjøkkenet med lekker skifer fra 2012. Fra stuen er det utgang til balkongen på ca. 11 kvm med utsikt mot turstien som går langs Sandvikselven og skogholt. Balkongen er romslig med god plass til utemøblering. Her er det også en utvendig bod på ca. 2,5 kvm med enkel adkomst.
Kjøkkenet er velutstyrt og har flere elegante løsninger som gir et svært godt og moderne inntrykk. Innredningen er fra 2012 og er levert av Kvik med glatte fronter med integrerte håndtak. Benkeplaten er i laminat med innfelt stålkum, og det er installert glassplate over deler av denne for enkelt vedlikehold. Leiligheten er svært godt utstyr med intregrerte hvitevarer som inkluderer platetopp med induksjon, komfyr, kaffemaskin, oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap med frys. Det er en lekker fritthengende ventilator i stål med kullfilter. Det er to spiseplasser ved benken mot stuen som er et hyggelig sted å spise frokost.
Det er god størrelse på soverommet og rikelig med plass til dobbeltseng med nattbord. Det er installert et romslig garderobeskap med speildører. Veggen er i moderne utførelse med malt betong som står godt i stil med resten av leiligheten. Døren inn til soverommet er en lekker skyvedør med frostet glass med bronsefarget oppheng. Vinduet vender ut mot balkongen med behagelig utsikt mot nærområdet, og helt uten innsyn.
Badet har adkomst fra entréen og fremstår romslig. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med praktisk benk for bretting og sortering av tøy. Det er lagt våtromstapet rundt vaskenisjen med tremotiv. Det er også lagt fliser på vegg i dusjsonen. Innredningen består av gulvstående toalett og servantinnredning fra 2016, samt dusjhjørne med skyvedør i glass.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg internett, sentralt, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 18.05.2020
Leietid: 18.05.2020 - 17.05.2023

Leieforholdet kan sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse, regnet fra kontraktsstart. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 31.08.2020

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Silje Opstad
Mobil: 97656263
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024

Gårdsnr: 83

Bruksnr: 176

Seksjonsnr: 239


Sist endret: 13. mai 2020 14:40

Referanse: 51893Månedsleie

12.500,-

Ledig fra

18. mai

Ledig til

17. mai 2023

Type

1-roms

Energimerking

F

BRA

52m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer