Trykk enter for å søke

Middelthunsgate 21 A, 0368 Oslo

Attraktiv 2-roms i 5-etasje med super beliggenhet rett ved Frognerparken!

13.500,- per måned
Fasiliteter

UmøblertKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51919/0495-20

Eiendommen
Adresse: Middelthunsgate 21 A, 0368 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 55 kvm. BRA.
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 231, Snr 24, Boenhet H0501

Beliggenhet
Svært ettertraktet beliggenhet i Colosseum Park på Majorstuen. Her har du gangavstand til alt av servicetilbud, skoler og barnehager og offentlig kommunikasjon. På Majorstuen er det umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud, butikker, kaféer, restauranter og Colosseum kino med mer. Kort vei til en av Norges mest populære handlegater, Bogstadveien med sitt mylder av hyggelige fortauskafeer, trendy restauranter, barer og nattklubber og ikke minst et fantastisk godt utvalg av populære moteforretninger. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15-20 min.

Hyggelige Vestkanttorget en kort spasertur fra leiligheten. Her arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag i mnd. mars - desember, og bidrar til et yrende folkeliv og god stemning i nabolaget. Rett over veien for Colosseum Park ligger Frognerbadet og Frogner stadion, samt Frognerparken med gode rekreasjonsmuligheter for store som små. Legg søndagsturen til parken og nyt en matbit på Herregårdskroa med utsikt over skulpturanlegget Vigelandsparken. Vinterstid er det skøytebane på Frogner stadion. For den treningsglade er Sats/Elixia beliggende i samme bygg som boligen, ellers er Frognerparken et ypperlig sted for en joggetur. Vil man unne seg noe ekstra ligger Colosseum SPA en kort spasertur unna. Colosseum kino er også innen umiddelbar nærhet.

Frogner stadion er nærmeste stopp med buss- og trikkforbindelse. Kort spasertur bort til Majorstukrysset som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon: Mange muligheter for å forflytte seg rundt til andre deler av Oslo, med t-bane, trikk og buss samt taxiparkering like ved. Er man av den spreke typen finnes det bysykler rett utenfor døren. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Ullevål sykehus, 5 min til Aker brygge, 4 min til Skøyen, 7 min til Oslo S, samt 36 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole, Den Franske skole, Kristelig Gymnasium, Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i umiddelbar nærhet. Lekeparken Child Planet og Månestråle barnehage holder til i sameiet, med prioritet til beboere i Colosseum Park.


Beskrivelse
Nymalt 2-roms leilighet beliggende flott til på Majorstuen ved Frognerparken. Leiligheten er nymalt i lyse farger. Fra leiligheten er det kort spasertur til de fleste servicetilbud og kollektivtilbud.

Basis pakke kabelt-tv/internett er inkjludert. Sykkelparkering og sportsbod i låst område i kjelleren.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre med skyvedørsgarderobe, bad med dusj/badekar og vaskemaskin, stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, romslig soverom med fransk balkong.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01 juni eller etter avtale
Leietid: 01.06.2020 - 31.05.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 231

Seksjonsnr: 24


Sist endret: 1. juni 2020 11:20

Referanse: 51919Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2023

Type

2-roms

Energimerking

E

BRA

55m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer