Trykk enter for å søke

Trudvangveien 2 B, 0363 Oslo

Majorstuen: Lekker 3(4)-roms leilighet - Balkong - Fantastisk beliggenhet - Ledig fra 15/12!

23.000,- per måned
Fasiliteter

UmøblertKontaktperson
Rolf Erik Hagadokken

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51964/1141-21

Eiendommen
Adresse: Trudvangveien 2 B, 0363 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 103 kvm.
Antall rom: 4
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 361, Snr 3

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et urbant og meget populært boligområde på Majorstuen i Oslo. Svært sentralt i forhold til alle typer servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet har skoler for alle alderstrinn, flere barnehager, et godt kollektivtilbud og en rekke høyskoler. Ikke minst ligger Universitetet på Blindern like ved.
Leiligheten ligger rett ved Majorstuen T-bane og knutepunkt, og i tillegg er det kort avstand til Frognerparken og idylliske Stensparken som benyttes til grilling og soling i sommerhalvåret. Marienlystparken benyttes mye til ballspill som fotball og volleyball, og har i tillegg minigolfanlegg. Vakre Frognerparken byr på skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, populære Frognerbadet og Frogner stadion. I tillegg har området nærhet til koselige serveringsteder, flere treningssentre, gallerier, museer og innendørshallen Athletica Domus.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, søndagsåpen Joker, Rema 1000 og Jacobs. I gangavstand ligger Majorstuen og Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter, kafeer og uteliv, med alt fra store lavpriskjeder til eksklusive butikker. Ullevaal Stadion ligger også godt innen rekkevidde og byr på mer enn bare fotball. I handlegate og selve anlegget finner du både butikker, vinmonopol og helsetorg.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Marienlyst og ligger kun få minutters gange fra boligen. Det er også nærhet til Majorstuen, som er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet. Med bil fra boligen tar det ca. 10 min til Oslo S, 12 min til Bygdøy og 47 min til Oslo Lufthavn.
Det er gangavstand til Marienlyst barne- og ungdomsskole og Majorstuen skole. I nærliggende områder finnes også flere videregående skoler. Fra eiendommen er det også gang- eller sykkelavstand til UiO Blindern, Politihøyskolen, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, Det teologiske menighetsfakultet og NRK m.m.

Pent opparbeidet fellesarealer i indre avskjermet gårdsrom med bruksplen, trær, diverse beplantning, hagemøbler og utegrill, sykkelskur.

Godt vedlikeholdt bygning.

Beskrivelse
Velkommen til Trudvangveien 2B!
Lekker leilighet med god standard. Det første som møter deg i leiligheten er en romslig entrè med skyvedørsgarderobe til å henge vekk yttertøy og sko. Videre har leiligheten 2 stuer som i dag er møblert som spisestue og stue. I Stuen er det god plass til møblering med sofa og bord. Stuen har hyggelig peis. Leilighetens kjøkken er romslig og har nyere innredning med integrerte hvitevarer. Det er 2 soverom - begge møblert med skyvedørsgarderober som gir god plass til klær på en effektiv og plassbesparende måte. Badet er romslig og pent flislagt med varme i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som vender mot den rolige bakgården.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, 2 soverom, bad, 2 stuer, kjøkken.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
Gulv: Tregulv, flis på bad.
Vegger: Malte flater, flis på bad.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 23 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.12.2021
Leietid: 15.12.2021 - 14.12.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Rolf Erik Hagadokken
Mobil: 99568607

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 361

Seksjonsnr: 3


Sist endret: 17. november 2021 00:10

Referanse: 51964Månedsleie

23.000,-

Ledig fra

15. des

Ledig til

14. des 2024

Type

3-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer