Trykk enter for å søke

Bygdøynesveien 19A, 0286 Oslo

Bygdøy - Delikat og topp moderne 169m² 4-roms parkleilighet -Dobbelgarasje-Heisadkomst-Gasspeis

48.000,- per måned

Inkluderer Kr 946 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Kjetil Haavardstad Jacobsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
51986/0584-20

Eiendommen
Adresse: Bygdøynesveien 19A, 0286 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 169 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 2, Bnr 1285, Snr 2

Beliggenhet
ygdøynes ligger rolig og tilbaketrukket til i den engelske hagen til den tidligere kanadiske ambassadørboligen. Dette er en eiendom med en egen atmosfære av harmoni og ro, der det elegante arkitektoniske utrykket til bygningene både bryter med og tilpasser seg omgivelsene.

Bygningene ligger rundt en vakker engelsk hage som knytter dem sammen i et felles estetisk punkt, samtidig som den gir den nødvendige distansen for å gi god skjerming og privatliv.

Den prisbelønte arkitekten Reiulf Ramstad har tegnet Bygdøynes og gitt boligene et tidløst, men kontemporært uttrykk som gir assosiasjoner til Frank Lloyd Wrights ikoniske bygg Falling Water. Materialer og tekniske løsninger er valgt med den største omhu og alle leilighetene er individuelt designet etter hvordan de ligger i forhold til hverandre med hensyn til solforhold og innsyn.

Dette er et meget barnevennlig område med gangavstand til barnehager, skole, nærbutikk, idrettsanlegg og offentlig kommunikasjon. Ferge fra KonTiki- / Frammuseet går inn til sentrum. Området må rett og slett oppleves!

Her bor du stille og tilbaketrukket til med lite trafikkstøy. Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder langs sjøen og i Kongeskogen. Kort vei til Bygdøhus flerbrukshall og aktivitetshus med tilliggende tennisbaner.

Kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. Om sommeren kan du ta båten ut til det idylliske spisestedet Lille Herberen. Her er det lett å trives!

Adkomst
Se kartskisse. Det blir merket til visning.

Beskrivelse
Dette er boligen for deg som ønsker alt på ett plan, utgang til privat hagedel med sol hele dagen og en praktisk hverdag.
Dagens eier har påkostet boligen og det er gjennomgående høy utførelse og smartedetaljer.

Boligen består av meget romslig stue med åpen kjøkken/spisestueløsning. Tre gode soverom og tre baderom, samt walk-in løsning til hovedsoverom. Eget vaskerom og egeninnvendig bod. Entré/hall med svært god lagringsplass.

Det medfølger to garasjeplasser med en el-bil lader og ca 20 kvm tørr bod.

- Kvänum kjøkkeninnredning
- Gaggenau og Miele hvitevarer
- Snekkertilpasset fra Hodnebø
- 60x60 natur/marmorfliser
- 1-stavs parkett
- Balansert ventiliasjon
- ELKO+
- Gulvvarme

Entrè/hall:
Velkommen inn til en unikt og lekkert inngangsparti med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Direkte adkomst til leiligheten via heis fra garasjekjeller.
Leiligheten disponerer en bod på ca. 20kvm i kjeller/garasjeanlegg, og en innvendig bod/vaskerom ved entrè.

Stue:
Stilren, romslig og moderne stue med god plass til hyggelig sittegruppe og tilhørende møblement. Store og lekre vindusflater som bringer luft og lys inn i rommet. Den romslige takhøyden på 2,7m og vindusflatene bidrar en lun og god atmosfære. Naturlige materialer som tegl og tre gir leiligheten ro og et godt inneklima. Delikat gasspeis som styres ved hjelp av fjernkontroll.

Fra stue har man direkte adkomst til en privat solrik og fantastisk sørvestvendt terrasse/platting på ca 68kvm. Her har man godt med plass til hyggelige utegrupper, annet møblement og grill. Tilgang til gassuttak og stikkontakt.

Kjøkken:
Delikat og tidsriktig kjøkkeninnredning fra eksklusive Kvänum. Innredning med slette fronter og komposittstein benkeplate. Kjøkkenet inneholder integrert stekeovn og kombiovn, nedfelt induksjonstopp, ventilator over kokeplass, integrert oppvaskmaskin, integrert kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenet fremstår som svært eksklusivt med høy kvalitet. Godt med skap og benkeplass.
I tilknytning til kjøkkenområdet har man plass til en stor og hyggelig spisegruppe - Her kan man ha mange middagsgjester!

Hovedsoverom med bad:
Romslig og innbydende hovedsoverom med god plass til stor og behagelig dobbeltseng, samt tilhørende nattbord. I tilknytning til soverommet har man en praktisk og smart walk-in garderobe. Garderoben er levert fra Hødnebø Snekkerverksted og er stedstipasset med foringer slik at de dekker hele høyden fra gulv til tak. Her har man massevis av plass til oppbevaring av klær og diverse.

Med direkte adkomst fra hovedsoverom finner man et av leilighetens bad. Badet fremstår som stilrent og moderne med 60x60 natur/marmorfliser på gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, snekkertilpasset servantinnredning med dobbel vask, speil på vegg og dusj på gulv med glassvegg. Varmekabler i gulv og downlights i himling.

Soverom 2:
Boligens andre soverom er også av god størrelse. Godt med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Snekkertilpasset garderobe fra Hødnebø Snekkerverksted med god plass til oppbevaring. Fra dette soverommet har man også tilgang til eget bad.

Badet er av høy standard og kvalitet med 60x60 naturfliser på gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, snekkertilpasset servantinnredning med dobbel vask, speil på vegg og innebygd badekar.

Soverom 3:
Boligens tredje soverom innehar den samme standarden og kvaliteten som de øvrige soverommene. Med god plass til romslig og behagelig dobbeltseng og tilhørende nattbord. Her finner man også den lekre snekkertilpassede garderoben fra Hødnebø.

Bad 3 i nærheten av soverom 3:
Boligens tredje bad finnes i nærheten av soverom 3 og passer perfekt som gjestetoalett. Badet inneholder samme standard som de øvrige badene, med 60x60 natur/marmor fliser på gulv og snekkertilpasset servantinnredning. Badet inneholder også vegghengt toalett, speil på vegg og dusj på gulv med innfellbare glassdører.

Vaskerom:
I enden av entré/hall finner man boligens praktiske vaskerom. Her får man gjort unna både klesvask og tørking ved hjelp av tørketrommel. Lekre overflater av natur/marmorfliser. Varmekabler i gulv.

Gulv:
Overflater av enstavs parkett og naturmarmor/naturfliser. Varmekabler i store deler av boligen.

Vegger:
Overflater av malt fiberduk på plater/gips. Veggene er foret ut med stender og finerplater.

Himling:
Overflater med malt fiberduk på plater/gips. Himlingene er foret ned med stender og finerplater. Downlights i deler av boligen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Hall, 3 soverom, bad m/inngang fra gang, kjøkken/stue m/spiseplass, bad m/inngang fra hovedsoverom, garderobe, bad m/inngang fra soverom, vaskerom og gang.

Ytre rom:
Leiligheten disponerer en bod på ca. 20kvm i kjeller/garasjeanlegg.

Standard
Gjennomgående høy standard


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, peis/ildsted, opplegg internett, rolig, moderne, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 48 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Kr 946 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Utleier belaster leietaker for dokumentert forbruk utover det inkluderte beløpet. Utleier skal foreta avregning fortløpende, minimum en gang pr år. Betalingsfristen for leietaker er satt til 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 29.06.2020
Leietid: 29.06.2020 - 28.06.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Rolf Erik Hagadokken
Tlf.: 99568607
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 2

Bruksnr: 1285

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 25. juni 2020 22:15

Referanse: 51986Månedsleie

48.000,-

Ledig fra

29. jun

Ledig til

28. jun 2023

Type

4-roms

Energimerking

B

BRA

169m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer