Trykk enter for å søke

Thomas Heftyesgate 42 C, 0264 Oslo

Gimletoppen/Frogner - Vestvendt, herskapelig utsiktsleilighet med sjel i ærverdig bygård. Meget god takhøyde, fire soverom, tre bad, balkong, peis og adgang til privat hage.

65.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Pauline Isene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
52345/1167-20

Eiendommen
Adresse: Thomas Heftyesgate 42 C, 0264 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 229 kvm. BRA.
Antall rom: 7
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 212, Bnr 840, Snr 7, Boenhet H0101

Beliggenhet
Leiligheten ligger flott til i øvre del av Thomas Heftyes gate på Gimletoppen. Heftyeterrassen som bebyggelsen kalles, anses som et av Frogners mest eksklusive kvartaler. Det er kort gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter samt flotte Frognerparken. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. For hyggelige turer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy
med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.
Gaten er oppkalt etter bankier Thomas Heftye. Heftye er kjent som en pådriver for friluftslivet i Norge og var første formann i Turistforeningen. Gården ligger noe tilbaketrukket fra gaten med forhage. Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Nærmeste trikkeholdeplass er Odins gate og
ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Med bil fra Gimle tar det ca. 3 min til Skøyen, 4 min til Majorstuen, 10 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Skafferiet og Matkroken kun 3 minutters gange fra leiligheten. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger, spesielt innenfor mote, interiør og mat. I umiddelbar nærhet finner du restaurantene Bølgen og Moi, Brasserie Ouest og Enoteca og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjelberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Beskrivelse
Meget flott bolig i prisbelønnet og meget representativ Frognergård tegnet av Lilla Georgine Hansen, Norges første kvinnelige arkitekt. Leiligheten passer godt for ambassade, firma eller familie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, hall, kjøkken med spiseplass, stue, 4 soverom, hovedbad, dusj/wc, bad/vaskerom og wc.

Ytre rom:
Boder.

Standard
Lekker leilighet med sjel i en av byens flotteste klassiske gårder. Oppholdsrommene i leiligheten vender mot vest, og det er både flotte solforhold og utsikt mot Bygdøy. Inngang til leiligheten fra nydelig felles trapperom. Leiligheten er totalrehabilitert og restaurert de senere år årene og holder en gjennomgående meget god standard. Det er lagt stor flid i planlegging og arbeid, slik at boligen har gjennomgått denne prosessen uten og miste sitt opprinnelige særpreg. Detaljer det har vært mulig å bevare er bevart, og store deler av gulvene samt vinduene er originale. Der hvor gulvene har måttet skiftes, er dette gjort ved å benytte materialer så tett
opp mot de originale det var mulig å komme. Atmosfære og sjel er nøkkelordene når man ankommer leiligheten. Man mottas i entréen og den flotte hallen. Fra dette rommet er det inngang til tre soverom, tre bad, balkong og stue samt kjøkken. Hallen er samtidig et sted det er naturlig å trekke seg tilbake og nyte en god bok foran peisen. Stuen, kjøkkenet med spiseplass og hovedsoverommet i leiligheten vender alle mot vest. Det er nydelig lys inn i disse rommene og den generøse takhøyden gir en meget god romfølelse. Det moderne kjøkkenet fra Bulthaup skaper en nydelig kontrast mot de originale detaljene for øvrig. Hovedsoverommet har eget badekar og er direkte tilknyttet et nydelig bad/allrom. Dette allrommet er meget praktisk og er innredet med en anretning som benyttes ved større selskaper i leiligheten. Leiligheten er meget representativ og ligger tilbaketrukket i en nydelig boliggård i et av byens mest attraktive områder.Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, gasskomfyr, stekeovn.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, hage, peis/ildsted, ikke-røyk, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Mulighet for å leie garasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 65 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Desember
Leietid: 01.12.2020 - 30.11.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 212

Bruksnr: 840

Seksjonsnr: 7


Sist endret: 17. november 2020 16:15

Referanse: 52345Månedsleie

65.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2023

Type

5-roms

Energimerking

F

BRA

229m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer