Trykk enter for å søke

Hellerudveien 4, 1350 Lommedalen

LOMMEDALEN - Moderne rekkehus over 3 plan - Fine uteplasser med gode solforhold - 3 soverom - Garasje - Oppvarming/varmtvann inkl.

18.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Henrik Jansson

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
52772/0244-21

Eiendommen
Adresse: Hellerudveien 4, 1350 LOMMEDALEN
Kommune: Bærum
Areal: ca. 145 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 112, Bnr 17, Snr 2, Boenhet H0101

Beliggenhet
Rekkehusene ligger åpent til på solsiden i Lommedalen. Det skjermede bomiljøet er omgitt av jordbruksarealer og pent opparbeidede golfsletter. Det moderne boligkomplekset ligger særdeles fint til på feltet, med balkonger og bakhager med en vidstrakt utsikt mot Lommedalen og skisenteret. Boligene ligger høyt og fritt til, med tidlig morgensol fra nordøst, og gode solforhold mot sørvest helt frem til klokken 22.30 sommerstid.

I Lommedalen finner du både Rema 1000 og en Coop Extra med post i butikk. Det er kun 5 minutters kjøretid til historiske Bærums Verk senter. Her finner du en stor Meny butikk, Vinmonopol og en rekke spennende forretninger, kunst håndverksutsalg og fristende mattilbud som Pannekakehuset og Melboden pizza. For tradisjonsrik bevertning kan du besøke Vertshuset Bærums Verk. Det er kort vei til Sandvika med storsenter, kino og det meste av servicetilbud.

Det er få meter til nærmeste bussholdeplass, Skollerudveien. Derfra går det buss videre til Oslo over Bekkestua eller om Sandvika. Fra Sandvika går det flytog og tog videre til Oslo sentrum, Drammen, og Lillestrøm.
Flybussen går fra Skollerudveien via Bekkestua til Oslo Lufthavn.

Lommedalen gir alle muligheter for en aktiv fritid, med tilgang til et vakkert turterreng like utenfor døren. Det er få minutters sykkeltur til Burudvann, med sandstrand, badebrygge og flotte badeforhold på sommerstid. Ta gjerne turen fra vannet videre inn mot Brunkollen turisthytte. På vinteren legges det skiløyper mot Kirkebykollen og videre til Vensåssetra. Lommedalen skisenter har barnebakke og T-krok heis med en nedfart med varierende vanskelighetsgrad.

Ved skoleområdet er det stor aktivitet i Lommedalshallen og idrettsparken utenfor. I nærheten ligger også en tennisbane, og det er treningsmuligheter ved Spenst Lommedalen.
Bærum Golfklubb ligger på nabotomten, og for fiskeinteresserte er det gode fiskemuligheter i Lomma.

Det er ca 9 minutters sykkelvei til Lommedalen barnehage, avdeling Krydsby,
ca 5 minutter til avdeling Bærums Verk. Nærmeste skolekrets er barneskole Anna Krefting skole, og Mølladammen Ungdomsskole, som er få minutters gange fra Hellerudveien.
Man finner gode videregående utdanningstilbud på Rud, Nadderud, Sandvika og Rosenvilde.

Adkomst
Se kartskisse.

Beskrivelse
Velkommen til Hellerudveien 4!

Entré:
Boligen har adkomst fra felles internvei til et flislagt inngangsparti med overbygg. Entréen har inngangsdør med glasspanel på siden, og det er lagt grå fliser med varmekabler på gulv. Den har plass til klesoppheng og er innredet med skyvedørsgarderobe med speilfronter. Entréen har inngang til en separat wc, og gir adkomst til kjøkken/trapperom og stue innenfor. Fra underetasjen er det direkte adkomst til garasje via sluse og brannklassifisert ståldør.

Kjøkken og stue:
Boligen har delvis åpen løsning mellom stue/spisestue, kjøkken og trapperom. Det er lagt gjennomgående parkett i stue og kjøkken, og veggene har pene lyse flater. Stuen har god størrelse og er enkel å møblere. Radiatorer med vannbåren varme gir jevn og behagelig temperaturstyring i rommet. Behagelig dagslys fra de store vindusflatene, som gir godt utsyn mot nærområdet og åsene bortenfor. Utsynet over Lommedalen og den opplyste skibakken er et vakkert skue på vinterstid. Fra stue er det utgang til veranda med plass for et romslig spisebord.

En spisestue får sin naturlige plass ved overgangen til kjøkken. Kjøkkenet ligger noe tilbaketrukket, og inneholder en hvit Sigdal innredning og integrerte hvitevarer fra Miele. Kjøkkenet har er god lagringsplass i overskap, benkeskap og skuffeseksjoner. Her er integrerte hvitevarer som høyt plassert mikro og stekeovn, samt koketopp med ventilator, oppvaskmaskin og kjøl. Alt levert fra Miele. Det er belysning under overskap, og det er montert avtrekk og spotlights i himling.

Bad, wc, vaskerom:
En separat WC ligger praktisk plassert ved entréen i hovedetasjen. Gjestetoalettet er utstyrt med vegghengt toalett, og en enkel servant med speil og belysning. Her er det glatte malte overflater på vegg, mens det er lagt fliser med varmekabler i gulv. Vindu på vegg.

Overetasjen inneholder to bad, et med dusj og badekar, og et eget dusjbad tilknyttet hovedsoverom. Hovedbad i overetasjen er flislagt med hvite fliser på vegg og mindre fliser med varmekabler i gulv. Badet har god størrelse og har både badekar og en separat dusjplass. Badet har også et vegghengt toalett, og en heldekkende servant med skuffeseksjon, speil og belysning.

Tilknyttet hovedsoverom ligger et dusjbad med vegghengt toalett og heldekkende servant med skuffeseksjon, speil og belysning. Det er lagt hvite fliser på vegg og mindre fliser med varmekabler i gulv.

I underetasjen er et stort vaskerom innredet med toalett, enkel servant, og en innredning med benkeplate som inkluderer en skyllekum, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Overskap montert på vegg. En stor kjøl/frys med vanndispenser har fått plass i rommet, medfølger ikke. Rommet har lyst malte plater på veggflater og fliser med varmekabler og sluk i gulv.

Soverom:
Tre soverom ligger i boligens øverste etasje. De to minste har rom for enkeltseng, skrivepult og plass for garderobe, og har enkel tilgang til bad med både badekar og dusj. Begge rom har vindu vendende mot inngangsparti. Det luftige hovedsoverommet har tilgang til eget bad med dusj, og har direkte utgang til en overbygget luftebalkong med panorama utsikt. Rommet har ekstra god størrelse, med flott takhøyde og rikelig plass til dobbeltseng og en stor og romslig skyvedørsgarderobe.

Kjellerstue:
En innbydende kjellerstue er etablert i underetasjen. Den er lys og trivelig, og har direkte utgang til en platting mot baksiden. Kjellerstuen har god størrelse og kan innredes helt ut fra familiens varierende behov for avlastningsrom.

Uterom:
I bakhagen er det uteplasser tilknyttet alle tre etasjer, de er delvis overbygde og er utstyrt med glassrekkverk som gir fri utsikt mot skibakken i åssiden midt imot. Det er satt opp skillevegger i tre mot naboer på begge sider.
Den aktuelle boligen har en hyggelig uteplass på bakkeplan med utgang fra kjellerstue. Her er pent tredekke og glassrekkverk som avgrensning mot tomten utenfor.
En flott veranda har utgang fra stue i hovedetasje, og plass til utemøbler for rekreasjon og hyggelige grillmiddager på sommerstid. I overetasjen har hovedsoverommet utgang til en liten overbygget luftebalkong.
Også ved inngangspartiet er det etablert en hyggelig uteplass, med plantekasser som avgrensing mot nabo og felles internvei. Her er plass til et utendørsmøblement om du vil nyte kaffe i den tidlige morgensolen.

Eiendommens rom
Indre rom:
U.etg.: P-rom på 31 kvm består av: gang, entré/sluse, vaskerom/wc og stue.
1. etg.: P-rom på 54 kvm består av: gang, stue/kjøkken og wc.
2. etg.: P-roms på 54 kvm består av: bad, gang, dusjbad og 3 soverom.

S-rom på 6 kvm består av: bod.

Standard
Rekkehus på totalt 139 kvm, fordelt over tre plan i rekkehuskompleks oppført i 2013.
Den nyetablerte boligen har god standard med delikate overflater og våtrom fra byggeår med moderne løsninger. Det er satt inn en Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Miele. Alle innvendige gulv er dekket med parkett, fliser og betonggulv. Våtrom og entré i 1. etasje har fliser med elektriske varmekabler. Vegger består av malte overflater, og det er malte plater i himling.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Sameiet består i alt av 13 boenheter fordelt på to boligkomplekser. Med boligen følger to garasjeplasser i fellesanlegg med inngang direkte til leiligheten. Det er to gjesteparkering i garasjen, samt 3 utendørs biloppstillingsplasser der en av dem er HC tilpasset.

Oppvarming
Boligen har oppvarming via radiatorer med vannbåren varme fra felles varmepumpe basert på berg/jordvarme. Videre er det elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme i våtrom og gang i 1. etasje.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 18 500 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2021
Leietid: 01.06.2021 - 30.06.2023

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av Per og Runa Flugstad

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Henrik Jansson
Mobil: 45220083
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024

Gårdsnr: 112

Bruksnr: 17

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 12. mai 2021 09:30

Referanse: 52772Månedsleie

18.500,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

30. jun 2023

Type

Rekkehus

Energimerking

C

BRA

145m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer