Trykk enter for å søke

Brustadsletta 3 K, 2090 Hurdal

HURDAL - Flott 2 roms leilighet med god utsikt - Garasje - 49 kvm - Utsikt

7.900,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Joakim Larsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
52935/0427-21

Eiendommen
Adresse: Brustadsletta 3 K, 2090 HURDAL
Kommune: Hurdal
Areal: ca. 49 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 19, Bnr 221, Snr 16, Boenhet H0201

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde i Hurdal, ca. 10 min gange fra sentrum. Coop Prix Hurdal ligger like ved, nærmeste bussholdeplass ligger i nærområdet, og det er kort gange til Spar Hurdal. Det er ca. 5 min gange til Hurdal skole og kultursenter, som er et nyere bygg med elever fra 1.-10. trinn. I tillegg bys det på kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. I tilknytning til skolen ligger Hurdal stadion med fotballbaner.

Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. På sommeren kan du gå de mange oppmerkede stiene og turene som ligger i umiddelbar nærhet. Du kan bade i Hurdalssjøen, padle, ro og fiske i et av de mange tjernene, ta deg en sykkeltur eller plukke bær og sopp. Hurdal byr på over 40 sjøer og vann som innbyr til rekreasjon, og vannkvaliteten er svært god med mulig for ørret, abbor og gjedde på kroken.

På vinterstid kan Hurdal friste med fine, lange skiløyper og et flott, solrikt skianlegg. Anlegget ligger ca. 4 km unna og har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser. Her er det egne barnebakker, akebakker, skicross og terrengpark, samt en skistue hvor det er muligheter for å kjøpe varmmat. Skisenteret tilbyr også kveldskjøring hvor tre nedfarter og terrengparken er flombelyst.

Hurdalsjøen Hotell & Konferansesenter ligger ca. 6 km unna. Her kan du boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad etter en dag i bakken. Hurdal Hestesenter ligger ca 2,5 kilometer unna, og tilbyr rideskole, rideleir, oppstalling og privat undervisning. Det er også skytebane i Hurdal hvor Hurdal Skytterlag blant annet tilbyr uformelle kurs for jegere.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar Hurdal. Prix-butikken er ikke fullt et år gammel og har post i butikk, mens Spar-butikken har lange tradisjoner og en innbydende ferskvaredisk. Her bør det være noe for enhver smak. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll flere butikker. Amfi Eidsvoll ligger på Råholt med over 50 butikker butikker, og det er ca. 30 min med bil til Jessheim Storsenter som har over 150 butikker.

Adkomst
Vennligst se kartskisse.

Beskrivelse
Leiligheten ligger fint til på enden av bygget med fin balkong og flott utsikt.

Entré
Entreen vil gi et godt førsteinntrykk, og en liten smakebit på den høye standarden som preger boligen. Gulvet får fliser i 30 x 60 cm med mørk, grå fug. Varme i gulvet vil effektivt tørke opp etter våte klær og sko. Veggene har smartpanel som males i Sanddyne - en dempet, gyllen beigetone som står godt til den hvite belistningen. Himlingen er i gips, blir malt i Jotun eggehvit og nedforet med Led downlights.

Stue
Stuen med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og utgang til solfylt uteplass. Gode vindusflater fyller rommet med naturlig lys. Det er enstavs laminatgulv i moderne grå og fotlister i samme farge som gulvet. I tillegg har eier nedforet taket og lagt inn downlights for å belyse stuen best mulig slik at det blir godt å oppholde seg der.

Kjøkken
Kjøkkenet har en tidløs innredning med gode løsninger. Malte, glatte fronter med stålbøyle håndtak, laminert benkeplate med nedfelt kum, og ettgreps armatur med tilkobling for oppvaskmaskin (Det blir satt inn en oppvaskmaskin her) og egen stoppekran. Kjøkkenet har benkebelysning og de ter avtrekksvifte type slimline i overskap. På vegg mellom over og underskap er det lagt kitchenboard og satt inn Led downlights i himlingen over innredningen.

Bad/wc/vaskerom
Badene har et delikat preg med grå, moderne gulvfliser i 60 x 60 cm, mosaikkflis på 30 x 24 mm i dusjnisje, samt vegger med liggende flis i 30 x 60 cm. I dusjen har veggen en vertikal stripe med mosaikkfliser i samme stil som gulvet. Fuger blir lys, varmgrå. Badet har varme i gulvet og nedforet himling med Led downlights.

Soverom
Soverommet er stort og har mange muligheter for innredning. Her er det god plass til seng, sofa og skrivebord. Også her har eier satt opp downlights i taket.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, soverom, bad, kjøkken/stue

Ytre rom:
Balkong, bod, garasjeplass.

Standard
Hele leiligheten er ny og holder god standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin.

Integrerte hvitevarer: komfyr, steketopp.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 7 900 pr. måned. Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.09.2021
Leietid: 01.09.2021 - 31.08.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Joakim Larsen
Mobil: 45416360
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3037

Gårdsnr: 19

Bruksnr: 221

Seksjonsnr: 16


Sist endret: 30. august 2021 18:30

Referanse: 52935Månedsleie

7.900,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. aug 2024

Type

2-roms

Energimerking

D

BRA

49m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer