Trykk enter for å søke

Stjørdalsveien 7, 7041 Trondheim

LILLEBY: Delikat nyere 2-roms leilighet med 10 kvm balkong - Fleksibel overtakelse. Fjernvarme, varmtvann, kabel tv og internett inkludert i husleien.

11.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Glenn Skjærvik

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
62488/0463-18

Eiendommen
Adresse: Stjørdalsveien 7, 7041 TRONDHEIM
Kommune: Trondheim
Areal: ca. 42 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 415, Bnr 234, Snr 1

Beliggenhet
Lillebyleiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Lilleby, øst for byens sentrum. Området er sentralt med alle fordelene det gir, og vil få store grøntområder i de nye parkene som kommer. Det er gangavstand til både Solsiden - med det urbane bylivet, og Ladehalvøyas mange grønne lunger og turmål langs Trondheimsfjorden. Eiendommen har gangavstand til shoppingsenter, dagligvare og andre viktige servicefunksjoner.

En liten gåtur unna har man kjøpesentre som City Lade og Lade Arena samt et rikt utvalg av spesialforhandlere. Innen 200 m har man bussholdeplass med hyppige avganger (opptil et tosifret antall pr. time) mot sentrum. Holdeplass for togtrafikk innen samme distanse gir effektiv transport til bl.a. Værnes og øvrige destinasjoner.

Barnehage og barneskole er etablert i nabolaget, i tillegg vil flere nye prosjekt utvikle område til å fremstå med moderne boligbebyggelse samt flotte parkmessige arealer. En kort spasertur tar deg til idylliske og populære Ladestien, som fører deg til bl.a. Korsvika og øvrige strandlivs- og bademuligheter langs strandlinja på Lade.

Adkomst
Fra Trondheim sentrum tar det ca. 5 min å kjøre. Fra Olav Tryggvasons gate kjører du nordover på Kjøpmannsgata i ca. 200 meter. Sving venstre ut på Havnegata, siden høyre inn på Dyre Halses gate (riksvei 706) som går over Nidelv bru. Ved rundkjøringen, kjør rett frem (første avkjøring) siden fortsetter du på Skippergata. Ved neste rundkjøring, ta til høyre (første avkjøring) og inn på Maskinistgata. Følg den vegen i ca. 450 meter, sving siden høyre og fortsett på samme veg. Kjør siden rett frem inn på Strandveien. Ta til høyre i rundkjøringen (første avkjøring) inn på Stiklestadveien, for å siden svinge venstre og fortsette på samme veg. Etter ca. 200 meter, kjør rett frem inn på Stjørdalsveien og du kommer til tomten.

Alternativt Kjør Innherredsvn. nordover ut av Trondheim. Ta inn Mellomvn og følg denne under jernbanebrua. Deretter første til høyre.

Beskrivelse
Velkommen til Lilleby! En delikat 2-roms leilighet som inneholder entrè, bad, soverom, stue og kjøkken. I tillegg har man utgang til egen balkong på 10,5 kvadratmeter.
Leiligheten ligger i 1.etg i bygg 4 i det populære boligprosjektet "Lillebyleiligheten". Leiligheten ble ferdigstilt høsten 2017, og holder topp moderne standard med baderoms- og kjøkkeninnredning fra HTH, og med integrerte hvitevarer fra Siemens.

På Lilleby vil man få en leilighet som bygges med fokus på helhetlig kvalitet. Dette vil være gjennomgående for utomhus, fellesarealer og for alle leiligheter. Her vil det være fasader i puss, kobber og glass. Flis på balkonger og i trapperom, integrerte hvitevarer, store balkonger, vannbåren varme og ingen svalgangsløsninger.
Beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser med nærhet til natur- og grøntområder. Kort avstand til barnehager og skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon. Leiligheten fremstår som lys og innbydende, med gode materialvalg som eikeparkett, HTH kjøkken og flislagt bad med opplegg til vaskemaskin.

Vel møtt på visning!


Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, soverom, bad, stue/kjøkken.

Ytre rom:
1 bod.

Standard
Entrè: Flis på gulv, lysmalte flater på vegg.
Soverom: Parkett på gulv, lysmalte flater på vegg.
Bad: Flis med varmekabler i gulv, flis på vegg.
Stue/Kjøkken: Parkett på gulv, lysmalte flater på vegg.
Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Grunnpakke på kabel tv og internett er inkludert i husleien. Eventuelle oppgraderinger skjer for leietakers egen bestilling og regning.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 11 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.12.2018, eller tidligere etter avtale
Leietid: 01.12.2018 - 30.11.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Glenn Skjærvik
Mobil: 99152487

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1601

Gårdsnr: 415

Bruksnr: 234

Seksjonsnr: 1


Sist endret: 20. september 2018 14:30

Referanse: 62488Månedsleie

11.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2021

Type

2-roms

Energimerking

B

BRA

42m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer