Trykk enter for å søke

Lossiusvegen 24B, 7045 Trondheim

Ledig fra 15.03.2018: Attraktiv og nyoppført 2-roms leilighet på Persaunet. Kabel TV og internett inkludert i husleien.

11.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, MøblertKontaktperson
Glenn Skjærvik

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
62507/0452-17

Eiendommen
Adresse: Lossiusvegen 24B, 7045 TRONDHEIM
Kommune: Trondheim
Areal: .
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 9, Bnr 333, Snr 5

Beliggenhet
Boligen har sentral beliggenhet på attraktive Persaunet. Leiligheten ligger flott til i enden av en blindgate uten gjennomgangstrafikk.
Store friarealer ved Pineberg, Kuhaugen og Rønningen er kun en spasertur unna. Det er kort vei til Solsiden og Trondheim sentrum. Det er nylig etablert sykkel- og gangveg forbi Dronning Mauds Minne over til Lade der man har tilgang til flere badestrender, Sirkusparken og Ladestien. Her finner man også flere kjøpesenter og et stort utvalg av butikker. Gangavstand til kjøpesenteret Sirkus Shopping med rundt 100 butikker og spisesteder. Også kort vei til flere dagligvarebutikker i nærområdet som Prix i Persaunevegen og Rema 1000 på Baldershage senter. God offentlig kommunikasjon med hyppige bussforbindelser mot bl.a sentrum, Dragvoll og Gløshaugen. I tillegg stopper flybussen ved nærmeste holdeplass som er ca 100 meter unna. Via Strindheimtunnelen har man rask tilgang til bl.a Nedre Elvehavn, Pirbadet, Trondheimsentralstasjon og sentrum.

Adkomst
Fra sentrum kjører man østover over Bakke bro. Følg så Innherredsvegen til rundkjøringen ved Nedre Elvehavn. Ta til venstre i rundkjøringen og følg Dyre Halsesgt. Ta første vei til høyre under jernbanebroen, og deretter første avkjørsel til høyreinn Strindheimtunnelen. Følg denne 2 km og ta til høyre ved avkjørsel mot Tyholt. Ut
av tunnelen kjører man til venstre i første rundkjøring og deretter til venstre i rundkjøringen ved Sirkus Shopping inn Falkenborgvegen. Følg denne og ta til høyre i første lyskryss som er Innherredsvegen. Følg denne 100 meter og ta så til venstre i neste lyskryss opp Persaunvegen. Ta så første vei til høyre som er Rønningsbakken
og følg denne 200 meter. Ta så til høyre inn Saxenborg Alle, og deretter til høyre inn Lossiusvegen. Boligen ligger da i enden av blindvegen.

Alternativt kan man fra Innherredsvegen kjøre opp Nonnegata, ta til høyre ved veideler og følge Festningsgata 300 meter. Ta til venstre inn Tyholtvegen og følg denne 200 meter. Ta deretter opp Asbjørnsens gt og følg denne til veikrysset på Tyholt. Ta så til venstre ned Persaunvegen.

Det vil bli skiltet i regi av Utleiemegleren ved annonserte fellesvisninger.


Beskrivelse
Delikat sokkelleilighet beliggende i en 1/2 part av tomannsbolig på attraktive Persaunet. Bygget er nyoppført i 2017, og holder gjennomgående topp moderne standard.
Utleieleiligheten ligger i 1.etg, og består av en åpen stue- og kjøkkenløsning, et romslig soverom på 9,5 kvm, og et flott flislagt bad på 5 kvm. Leiligheten har utstrakt bruk av parkett på oppholdsrom, og lyse/moderne fargevalg på veggene.
Velkommen på visning!Eiendommens rom
Indre rom:
Stue/Kjøkken: Ca 17 kvm.
Soverom: Ca 9,5 kvm.
Bad: Ca 5 kvm.

Standard
Stue/Kjøkken: Parkett på gulv, lysmalte flater på vegg.
Soverom: Parkett på gulv, lysmalte flater på vegg.
Bad: Flis med varmekabler i gulv, flis på vegg.Inventar
Boligen leies ut møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, oppvaskmaskin.


Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd. Grunnpakke på dette er inkludert i husleien. Eventuelle oppgraderinger skjer for leietakers egen bestilling og regning.

Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 11 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.03.2018
Leietid: 15.03.2018 - 14.03.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Glenn Skjærvik
Mobil: 99152487

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1601

Gårdsnr: 9

Bruksnr: 333

Seksjonsnr: 5


Sist endret: 6. mars 2018 14:30

Referanse: 62507Månedsleie

11.500,-

Ledig fra

15. mar

Ledig til

14. mar 2021

Type

2-roms

Energimerking

C


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer