Trykk enter for å søke

Ole Nordgaards veg 70 B, 7049 Trondheim

DRAGVOLL - Lys og romslig 2-roms l - Kabel-TV og internett inkludert - Gangavstand til NTNU Dragvoll

11.300,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, UmøblertKontaktperson
Christian Ørdal

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
63415/0569-21

Eiendommen
Adresse: Ole Nordgaards veg 70 B, 7049 TRONDHEIM
Kommune: Trondheim
Areal: Primærrom ca. 65 kvm.
Matrikkel: Gnr 80, Bnr 339, Andelsnr 23

Beliggenhet
ER DU INTERESSERT I VISNING? Trykk på den gule knappen i Finn.no annonsen merket med "Interessentskjema", fyll deretter inn litt info om deg/dere.

Vi opplever mange henvendelser fra interessenter. Vi ber deg derfor vennligst å sende e-post ved diverse spørsmål. E-post: [email protected]

ARE YOU INTERESTED IN A VIEWING? Please click the yellow button in the Finn.no advertisement marked with "Interessentskjema", fill in necessary information.

We are receiving many inquiries regarding this ad. We therefore ask you to please send an email for various questions. Email: [email protected]

Adkomst
Kjør Steinanvegen fra Moholt. Ta til venstre inn på Steintrøvegen, deretter til venstre inn Ole Nordgaards veg. Følg veien til venstre for å holde deg på samme veg til du får boligen på høyre side.

Beskrivelse
Leilighet på rundt 65 kvm med gang, bad, bod, soverom og åpen stue- kjøkkenløsning. Deler av sokkelen er nylig oppusset og har lyse, fine rom. På stue og kjøkken er det god plass til både spisegruppe og sofagruppe. Kjøkkenet har kombiskap, stekeovn og oppvaskmaskin. Romslig soverom med garderobeskap. Egen innvendig bod med god plass til oppbevaring av diverse. Bad med dusjkabinett og vaskemaskin som er inkludert i leien. Gang med dekorativ tapet og god plass til å oppbevare yttertøy. Varme i alle gulv bortsett fra soverom og bod.

Sokkelen har eget uteområde på siden av huset med gressplen, gode solforhold og hagemøbler.

Her bor du innerst i en blindveg, uten gjennomgangstrafikk, i et veletablert og meget barnevennlig område med nærhet til de fleste fasiliteter man har behov for i hverdagen, i tillegg til skoler og barnehager. Oppmerket snarvei til NTNU Dragvoll på cirka 15 minutters gange (1km)! NTNU Gløshaugen og HIST Tunga ligger også kun en kort sykkeltur unna.

Fra boligen er det korte avstander til det meste man har behov for i hverdagen. Bunnpris Vestlia er kun 900 meter unna, cirka 15 min gåtur. Ikke langt i fra boligen, rundt 2 km, ligger også Moholtsenteret som har flere fasiliteter som dagligvarebutikker, apotek, legesenter, restaurant og frisør. Treningssenteret 3T ligger også ved senteret. I tillegg ligger det både en søndagsåpen dagligvarebutikk og døgnåpen bensinstasjon i nærområdet.

Gjennom snarvei til NTNU Dragvoll kommer man også til bussholdeplass Loholtbakken på cirka 10 minutters gange fra boligen. Her kan du ta bussrute 3 direkte til sentrum, som går 4 ganger i timen. Man kan også gå til bussholdeplassen Steinan kun 250 meter fra boligen hvor buss nr. 43 passerer 2-4 ganger i timen. Denne bussen har sin trassé mellom Blakli og Voll Studentby. Fra Voll studentby tar man seg enkelt til sentrum via NTNU Gløshaugen hvor buss nr. 3 og 14 passerer med hyppige avganger.

Adressen sogner til Åsvang barneskole og Hoeggen ungdomsskole. Hoeggen ungdomsskole ligger innenfor en gangavstand på kun 15 minutter fra boligen. I tillegg er det et godt utvalg av barnehager på Steinan. Vestlia barnehage, Bergheim barnehage og Lohove barnehage ligger i behagelig nærhet til boligen.

En kort gåtur oppover i terrenget fører deg rett til Estenstadmarka med et flott turterreng året rundt. Her finnes et godt opparbeidet løypenett, turstier, og den populære Estenstadhytta. På vinterstid blir løypene preparerte og byr på friske skiturer. På sommeren er Estenstaddammen et paradis for badeentusiaster eller de som ønsker seg en herlig joggetur i variert terreng. Estenstadhytta er for mange et populært turmål og her serveres det blant annet ferske kanelboller som kan nytes i solveggen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, bad, bod, soverom, åpen stue- kjøkkenløsning

Standard
Nylig oppusset gang, soverom, stue og kjøkken.

Eldre gulv på bad, hvit våtromstapet på vegg.

Laminatgulv og hvitmalt liggende trepanel på vegger i stue, kjøkken og soverom. Varme i alle gulv bortsett fra bod og soverom.

Dekorativ tapet i gang.Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Hage, ikke-røyk, barnevennlig, rolig, moderne.

Opplegg for kabel-tv og internett (inkludert).
Andre personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 11 300 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.01.2022
Leietid: 01.01.2022 - 31.12.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Christian Ørdal
Tlf.: 97336488

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001

Gårdsnr: 80

Bruksnr: 339


Sist endret: 3. desember 2021 16:45

Referanse: 63415Månedsleie

11.300,-

Ledig fra

1. jan 2022

Ledig til

31. des 2024

Type

2-roms

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer