Trykk enter for å søke

Øvre Granåslia 27, 7047 Trondheim

STRINDA - Moderne 2-romsleilighet m/ balkong i 2.etg. | Oppvarming, varmtvann, internett/kabel-tv inkl. | Parkering i kjeller

12.250,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Christian Ørdal

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
64199/0568-22

Eiendommen
Adresse: Øvre Granåslia 27, 7047 TRONDHEIM
Kommune: Trondheim
Areal: ca. 36 kvm. BRA.
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 49, Bnr 311, Snr 63

Beliggenhet
Innen kun få minutters gange har man de to nærmeste dagligvarebutikkene Kiwi Strinda og Bunnpris Angelltrøa, hvor sistnevnte har post i butikk og søndagsåpent. Treningssenteret TrenHer ligger med gangavstand fra leiligheten. I nærområdet ligger også dagligvarebutikken Rema1000 Dragvoll, i tillegg til Moholtsenteret som kan by på et bredere utvalg av butikker. Her finner du blant annet apotek, frisør, dagligvarebutikk og blomsterbutikk m.m. Treningssenteret 3T, restauranten Viva Italia og Strinda Smådyrklinikk ligger like ved senteret.

Det er et godt kollektivtilbud i nærområdet med bussholdeplass i umiddelbar i nærheten av leiligheten. Fra Angelltrøa går buss nr. 10 til sentrum via sentralbanestasjonen. Bussen passerer ca. hvert 15. minutt. I nærheten av Dragvoll passerer buss nummer 3 hvert 10. minutt, ned til sentrum via Gløshaugen. Samt buss nr. 14 som har sin trasè ned mot Lerkendal og i motsatt retning mot Jakobsli og videre til Strindheim. Kollektivtilbudet gjør det enklere å la bilen stå for å komme seg rundt i byen og til ulike studiesteder og arbeidsplasser. Flybussen har sin trasé ved Moholtsenteret.

En kort gåtur oppover i terrenget fører deg rett til Estenstadmarka med et flott turterreng året rundt. Her finnes et godt opparbeidet løypenett, turstier, og den populære Estenstadhytta. Her serveres det blant annet ferske kanelboller som kan nytes i solveggen. I nærheten er det anlagt en natursti som inneholder nesten 30 tavler med informasjon om alt fra planter til dyr. Estenstaddammen kan på sommerstid by på friskt badevann og flytebrygge med hoppetårn. Ved friområdene er det satt opp fellesgriller. I vinterhalvåret byr marka på et stort løypenettverk med oppkjørte skispor.

Fra boligen er det kort vei til flere studiesteder. Til NTNU Dragvoll er det en gangavstand på kun 30 minutter. NTNU Gløshaugen, Handelshøyskolen og HIST Tunga ligger også innenfor sykkelavstand. Det er også gode bussforbindelser til BI Trondheim og andre studiesteder i midtbyen. Videre sogner leiligheten til Brundalen barneskole som ligger innenfor 20 minutters gange fra boligen. Du finner også flere barnehager i nærområdet, blant annet Granåslia barnehage, Angelltrøa barnehage og Brøset barnehage som ligger innenfor 10 minutters gange fra boligen.
Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.


Beskrivelse
Boligen inneholder: Entre, stue/kjøkken, soverom, bad og balkong. Det følger ikke med bod. Boligen har smartbelysning (Philips Hue), i både stue og soverom. Det medfølger lysbryter for å styre dette, alt kan styres og konfigureres med app.

Er du interessert? Send en e-post med en beskrivelse av hvem som ønsker å leie til [email protected] Husk å skrive adressen.

Vi opplever mange henvendelser fra interessenter. Vi ber deg derfor vennligst å sende e-post ved diverse spørsmål. Telefonsamtale og SMS vil ikke bli besvart.

Ved ønske om å leie, må alle som skal bo der som er over 18 år legge seg inn i interessentskjema hver for seg. Husk å samtykke til å bli kredittsjekket. Tilfredsstiller du utleier sine ønsker, så tar jeg kontakt. Beklager at alle ikke får svar. Boligen blir markert med "utleid" i Finn.no annonsen når den har blitt utleid.

Det er vanskelig å estimere hva strømkostnaden kommer til å bli. Dette med tanke på at strømforbruk er veldig individuelt. Du kan lese mer om normalt strømforbruk her: https://forbrukerguiden.no/normalt-stromforbruk/

If you have trouble understanding the language, you could try using the Google Translate app on your smart phone. This app directly translates text that you record with your phone. You can also use Google translate: https://translate.google.no/?hl=no
Eiendommens rom

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert. Utleier forbeholder seg retten til å bestemme hvilke møbler som skal stå igjen i boligen.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i husleien. Eventuelle oppgraderinger må bestilles av leietaker selv, og for egen regning. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten. Leietaker er selv ansvarlig for å sette seg inn i hvordan man kobler seg opp til internett/kabel-tv.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter A
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 12 250 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2022
Leietid: 01.08.2022 - 31.07.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Christian Ørdal
Mobil: 97336488

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001

Gårdsnr: 49

Bruksnr: 311

Seksjonsnr: 63


Sist endret: 23. juni 2022 15:10

Referanse: 64199Månedsleie

12.250,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2025

Type

2-roms

Energimerking

A

BRA

36m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer